Czwartek 3 marzec.
Tripple, dubel, singiel...
Davos (h -1,5) - Fribourg @ 1.71 wynik 7:0
Celta Vigo - Huesca @ 1.50 wynik 1:2
Bern (60' - SCL Tigers @ 1.35 wynik 5:0
AKO: 3,48
st: 5,00
ez: 12,45
+/-: -5,00
Davos i Bern prowadzą w play-off po 2:0...i wybrałem akurat te mecze gdyż najpewniej pokonywali swoich przeciwników. Davos 4:1 i 4:2 a Bern 3:1 i 4:2. Dzisiaj wszystko wskazuje, że będzie podobnie. Do tego dokładam Celtę. Inny wynik niż wygrana Vigo będzie zaskoczeniem..choć tutaj mam trochę obaw..oby niesłusznych.
Dlaczego nie posłuchałem siebie, złe przeczucie do Celty się sprawdziło..ehh a hokej tak pięknie dzisiaj wszedł.
Salzburg (h -1,5) - Olimpija Ljubljana @ 1.60 wynik 6:1
Assat Pori (60' - Tappara @ 1.50 wynik 4:0
AKO: 2.40
st: 5,00
ez: 7,05
+/-: +7,05
Salzburg prowadzi 2:0 w play-off. Pierwszy mecz wygrali u siebie dopiero po dogrywce ale myślę, że Olimpija była bardzo zmotywowana na pierwszy mecz play-off...w drugim już wyraźnie uległa Salzburgowi 5:1 i pewnie już zeszło z nich powietrze. Dzisiaj Salzburg powinien spokojnie wygrać. Assat walczy z IFK o drugą lokatę (obie drużyny po 111 pkt) więc uważam, że dzisiaj będą wystarczająco zmotywowani by bez problemu pokonać słabo ostatnio grającą oraz niżej sklasyfikowaną drużynę Tappary.
Ajax (h -2) - RKC Waalwijk @ 1.95 wynik 5:1
st: 5,50
ez: 5,24
+/-: +5,24
Heh...po wcześniejszych nie udanych typach z handi (patrz wyżej) obiecałem, że już nie będe tak grał....do tego puchar...ale Ajax ma dzisiaj wyjść w podstawowym składzie to raz a dwa to przeciwnik z niższej ligi. Ajax ma raczej złudne szanse na zdobycie mistrzostwa, a co za tym idzie taka drużyna jak Ajax musi coś zdobyć. Pozostaje im puchar kraju. Zaaplikowanie kilku goli o wiele słabszemu rywalowi chyba nie będzie trudne.....oby.
wszystkie typy: dobrze 12 / źle 9 / zwroty 0
zysk/strata: +12,05