>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

ALL!

K 0

kosa19

Użytkownik
Tu będę zamieszczał swoje kupony grane najczęściej w Expekcie przez internet, a w naziemnych to w Milenium i Sts . Pozdrawiam i powodzenia sobie i Wam !

K 0

kosa19

Użytkownik
Azs Koszalin - PGE Turów Zgorzelec ???? Typ - PGE Turów Zgorzelec Kurs 1,88 ✅
Varese - Bologna ???? Typ - Powyżej 159 punktów Kurs - 1,88 ⛔
Hagen - Gottingen ???? Typ - Powyżej 176,5 punktów Kurs - 1,88✅
Holandia - Słowacja Typ - Powyżej 51,5 bramek Kurs - 1,57 ⛔

Kurs 10,43 Stawka 10 j Do wygrania 104,30 j

Pierwsze spotkanie mecz na szczycie PLK i spotkanie Akademików z Koszalina i zespołu Mistrza Polski z Turowa. Bardzo wielu typerów w tym spotkaniu wyżej sobie stawia zawodników z Koszalina będących gospodarzami dzisiejszego meczu, ja jednak tego hurra optymizmu nie popieram i zdecydowałem się zagrać na PGE, które w tym sezonie porażki w naszej rodzimej lidze nie zaznało i dzisiaj na tak wazne spotkanie mobilizacja na pewno jest prze ogromna, a mimo tego, że w AZS są zawodnicy tacy jak Szewczyk czy Woods to mam nadzieje, ze Mistrzowie Polski pokaza swoją siłę w najważniejszym meczu tego roku.
Drugi mecz na kuponie to starcie we Włoszech drużyn raczej średnich lecz ten dzisiejszy mecz jest szansa dla obu druzyn na pokazanie sie z jak najlepszej strony i poprawienie bilansu w lidze. Mecz z całą pewnością będzie bardzo otwarty i punkty będą rzucane z jednej jak i drugiej strony. Ostatni mecz tych druzyn w Varese zakonczl sie wynikim 98:89 , wiec widac ze druzyny pomimo tych nie najmocniejszych skladow stac na rzucenie 80 oczek i dzisiaj wierze w to, ze zagraja tak samo ofensywnie.
Trzecie spotkanie starcie w Niemczech drużyn tak jedna jak Hagen czesto rzuca duzo punktow , tak goście raczej częściej graja ponizej linii, jednak w dzisiejszym meczu beda zmuszeni do grania szybszego basketu, bo jezeli beda grali swoja spokojna koszykowke to sie moze skonczyc pogromem, a jezeli beda dotrzymywali tempa Hagen tutaj wynik bedzie ze spokojem oscylował w granicach 180 punktów.
Ostatni typ to rewelacyjne Holenderki w starciu ze Słowaczkami. Zagrałem tu lekko obniżoną linię na bramki , satysfakcjonuja mnie tu 52 bramki rzucone, a przy moim zalozeniu , ze Holenderki tu rzuca 30 bramek to roznica miedzy obiema reprezentacjami nie jest na tyle spora, by Słowaczki nie mogły rzucic co najmniej 22.

Edit. Po Holenderkach ogromna ulga, że Varese tak zawaliło punktowo ostatnią kwartę... a Holenderki no cóż zrobiły swoje 30, a Słowaczki dały ciała. Gramy dalej !

K 0

kosa19

Użytkownik
San Bernardo - UFJF :siata: Typ - UFJF Kurs - 1,22 ✅
Seattle - San Francisco Typ - Seattle Kurs - 1,19 ✅
Pelicans - Golden State Warriors ???? Typ - GSW Kurs - 1,40 ✅
Washington - Utah ???? Typ - Washington Kurs - 1,12 ✅
Oklahoma - Phoenix ???? Typ - Oklahoma Kurs - 1,35 ✅
New York Knicks - Toronto ???? Typ - Toronto Kurs - 1,35 ✅
Kurs 4,15 Stawka 3j Do wgrania 12,45 j
✅
Między San Bernardo , a UFJF jest przepaść siatkarska, zdecydowane zwycięstwo drużyny UFJF w tym spotkaniu innej opcji nie ma kto moze grac -1,5 seta ja pewniejsza opcja zwciestwo w meczu choćby 3:2.
Seattle polecił mi znajomy specjalizujący się w tej dziedzinie sportu z handicapem ja znów bezpieczniejsza dużo opcja, a więc po prostu zwycięstwo.
Golden State mają wspaniałą serie wgranych spotkan w nocy co prawda zagrają b2b , jednak będąc na takiej fali nie poprzestaną na tym i odprawią Pelicans, którzy nie powinni im zagroźić.
Washington na podbicie myślałem o handicapie, ale jednak ten kupon to raczej &quot;pewniak&quot; i nie chciałem kombinować (choc oczywiste jest to , ze pewniaki najczesciej nie wchodza) Drużyna z Washingtonu ma bardzo dobra druzyne, ktora sie swietnie uzupelnia na kazdej pozycji, Utah niestety dzisiaj skazana na porażkę.
Oklahoma wiadome co gra bez KD i RW , wiadome co gra jak obaj są dostępni. W dodatku atut własnej hali dzisiaj powinny poprowadzić ich do zwycięstwa.
Ostatni typ to bardziej przeciwko Knicksom , niż na Toronto... i kto wie czy się nie zawiodę, ale jednak tak zdecydowalem, Knicks ostatnio nie przekonuja w ogole , mecz ze wskazaniem na Raptors i tak tez pograłem, nic tylko trzymac kciuki.

K 0

kosa19

Użytkownik
No nie porywa AKO, ale na dzisiaj nic lepszego nie znalazłem, a i tak zależne wszystko od stawki , bo jak ktoś gra np 1j = 1000 PLN to nie takie niskie , będą też większe Kursy , ale to nie dzisiaj , choć jeszcze jeden kupon na nocke zrobię chyba.

1 j = 10 pln

K 0

kosa19

Użytkownik
Brazylia W - Usa W 68 minuta LIVE (3:2) Typ - Remis Kurs 3,80 ⛔
Kurs 3,80 Stawka 3 j Do wygrania 11,40 j
Juz przed meczem chcialem dac remis , teraz super okazja 20 minut do konca , Amerykanki pocisna do konca remisik jak sie patrzy !
E. Sytuacji kilka było, ale skuteczność fatalna, cóż bywa.

K 0

kosa19

Użytkownik
Houston Rockets - Atlanta Hawks ???? Typ - Houston Rockets Kurs - 1,40
New York Islanders - Tampa Bay :hokej: Typ - powyżej 5,5 Kurs - 1,75
Denver Nuggets - Indiana Pacers ???? Typ - Denver Nuggets Kurs - 1,58
Los Angeles Clippers - Milwaukee Bucks ???? Typ - Powyżej 211,5 pkt Kurs - 1,82
New Orleans Pelicans - Portland ???? Typ - Powyżej 201,5 pkt Kurs - 1,61
Charlotte - Utah Jazz ???? Typ - Powyżej 13,5 za 3pkt Kurs - 1,80
Dallas Mavericks - San Antonio Spurs ???? Typ - Powyzej 98,5 pkt w I połowie Kurs - 1,88
Kurs 38,38 Stawka 8j Do wygrania 307,04
⛔
Pierwszy mecz to zdecydowany jak dla mnie faworyt na własnym parkiecie , a mianowicie Houston kontra dobra jak co roku Atlanta, jednak dzisiaj próg trochę za wysoki i Harden z kolegami swoje powinnni zrobić ze spokojem.
Nhl zapożyczone z działu wyglada ciekawie , więc gramy.
Los Angeles u siebie lubi porzucać , Milwaukee też będzie szybko grało , bo innej opcji nie będzie , trochę trójek powinno wpaść, a wynik może oscylować w granicach 217 pkt według mnie.
Portland wczoraj 3 dogrywki, a dzisiaj z NOH , które u siebie rzuci zapewne co najmniej 105 oczek, a Portland też nie powinno , aż tak odstać mimo zmęczenia.
Charlotte i Utah lubią niekiedy rzucić swoje za 3 punkty dzisiaj dwie wyrównane drużyny , dyspozycja za 3 może byc decydująca, więc gramy te 14 trójek w meczu minimum.
Dallas długo myślałem co zagrać tu , jednak zdecydowałem się na wynik w pierwszej połowie. Obie drużyny dobrze wchodzą w mecze z reguły tak, więc jestem za swoim typem i wierzę w wynik około 100 punktowy do przerwy

K 0

kosa19

Użytkownik
Stoke - Chelsea Typ - powyzej 9,5 rożnych Kurs - 1,47 ✅
Juventus - Napoli Typ - powyzej 8,5 rożnych Kurs - 1,40 ✅
Skopje - Crvena Zvezda Typ - Crvena lub remis Kurs - 1,11 ✅
Memphis - Utah Typ - Memphis lub remis Kurs - 1,15
Gottingen - Bamberg Typ - Bamberg lub remis Kurs - 1,13 ✅
Sassari - Reggio Typ - Sassari lub remis Kurs - 1,36 ✅
Liberec - Zlin Typ - Liberec Kurs - 1,15 ✅
Sopot - Ostrowiec Typ - Sopot Kurs - 1,02 ✅
Czestochowa - Warszawa Typ - Warszawa +2,5 pkt w 1 secie Kurs - 1,35 ✅
Caven - Hogg Typ - Caven Kurs - 1,14 ✅
Smith - Suljovic Typ - Smith Kurs - 1,23 ✅
R.V.Barney - Rodriguez Typ - Barney Kurs - 1,18 ✅
Kurs 10,58 Stawka 16,10 j Do wygrania 149,90
Stoke z Chelsea na pewno nabiją te 10 rożnych, obie druzyny wykrecają sporą ilość rożnych, dzisiaj nie powinno byc inaczej.
Juve z Napoli , wiec mecz gdzie sytuacji bramkowych nie zabraknie, a i obroncy nie beda sie szczypali i wiekszosc pilek bedzie wybijana gdziekolwiek co powinno pomoc temu typowi.
Crvena jest druzyna zdecydowanie lepsza i nawet drugim skladem ten mecz powinni wygrac, zabezpieczam sie remisem w razie czego.
Miśki u siebie niezwykle mocne zawsze i z każdym, Utah nie powinna im zagrozic.
Gottingem traca mase punktow, Bamberg lubi takie mecze myslalem nad handi jednak wole pewna opcje.
Sassari u siebie musi pokazac , ze Euroliga to wypadek przy pracy i odzyskac zaufanie kibicow po wystepach kompromitujacych ich w Eurolidze.
Liberec u siebie ze Zlinem to co najmniej rożnica klasy, nie ma innej opcji.Zlin ugra co najwyzej seta.
Sopotu sam nie zagrałem zamiast tego meczu miało być co innego, ale dopiero w domu sie zorientowalem co mi Pani wbiła no, ale mam nadzieje ze taki ogromny kurs nie zawali tego kuponu.Bo wiem, ze kursy pokroju 1,12 to kpina, ale 1,02 to przypadek zdecydowanie na tym kuponie no, ale i tak wejdzie raczej, choc dziewczyny z Ostrowca nie sa do lekcewazenia, ale nie panikujmy.
Warszawa jak dla mnie ten mecz wygra, a ja daje , ze w pierwszym secie moge przegrac na przewagi, ale ogolnie watpie by w ogole pierwszego seta wygrali co by sie lepiej ogladalo.
No i wieczor z ulubionym sportem, a wiec dartem.Trzy mecze, trzy dosyc dobrze wygladajace typy aczkolwiek na Mistrzostwach juz mielismy kilka niespodzianek, jednak dzisiaj sie na to nie zanosi.Hogg dla mnie anonimowy nie ma wiekszych szans, Suljović bez szału problemy na double często, a i na dystanie nie odskoczy Smithowi no i Barney , ktory odpasc w tej rundzie nie powinien , choc rywala sam lekcewazyc nie moze.

Do góry Bottom