Kupon #3:
Biathlon: Martin Fourcade | typ: Win @ 2.5
1/5
1j
Kupon #4:
Freiburg - Borussia Dortmund | typ: 2 @ 1.52
Bayer Leverkusen - Nuremburg | typ 1 @ 1.50
AKO: 2.28
1/5
1j
Kupon #5:
Schalke 04 - Werder | typ: over 2.5 @ 1.60
Wigan - Chelsea | typ: 2 @ 1.40
AKO: 2.24
1/5
1j
Dziś w Hochfilzen bieg pościgowy mężczyzn mierzący 12,5 km. Głównymi faworytami są Tarjei Boe i Martin Fourcade. Jednak wydaje mi się, że to ten drugi ma większe szanse na zwycięstwo. Po sprincie traci on jedynie 4 sekundy do pierwszego Boe, a jak pamiętamy Martin miał o jedno pudło więcej. Francuz w znakomitej formie biegowej, czego nie można powiedzieć o norwegach
Jeśli chodzi o piłkę nożną, trzy mecze na zwycięstwa to po prostu granie na faworytów. Jakoś nie widzę tutaj strat punktów. Są to pary drużyn z odmiennymi aspiracjami. Chelsea i Leverkusen nie mogą już tracić punktów jeśli chcą coś ugrać w tym sezonie.
Polska Borussia również jeśli chce obronić tytuł to nie może dać uciec Bayernowi na większą ilość punktów. Mecz Schalke z Werderem zapowiada się na otwartą walkę obu ekip. Chciałem grać na gospodarzy ale wydaje mi się, że wszystko się może zdarzyć, wystarczy czerwona kartka i już po trzech punktach. Jednak 3 bramki spokojnie powinny paść, obie drużyny strzelają dużo bramek i niewiele mniej tracą. Dziś trafią kilka następnych.
EDIT I: Była duża szansa, którą Martin zaprzepaścił czterema pudłami. Gdyby 4 strzelanie było bez pudła to pewnie by wygrał, ale nie ma co gdybać.
EDIT II: Nie widziałem meczu Leverkusen, ale zastanawiam się czy oni grali tak słabo czy Nurnberg tak dobrze.
Błąd Cecha w 88 minucie i następny kupon w plecy. Dzień w sumie na równi, ale brakło trochę szczęścia.