>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

All Inn przez 14 dni

I 0

itennis

Użytkownik
Witam .
Na wstepie napisze ze owa taktyka , strategia jest mocno nagieta , i nikt nie powinien jej stosowac ... ale mam wolne 190e ktorych nie boje sie stracic wiec.... do boju .
Po drugie tradingiem interesuje sie od kilku miesiecy , czesto gesto trenuje na Geeks Toy co z pewnoscia powinno sie przelozyc na wyniki ktore bede tu prezentowal .
Bede operowal na meczach tennisa , pilki noznej , koszykowki , siatkowki .
Moja startegia to : zadna startegia ..... po prostu ogladam dany mecz i wchodze w odpowiednim momencie .
W tenisie najczesciej wchodze w doga Layem , w pilce czesto sa to wejscia czasowe .... wychodze po 2-7% greenie i koncze trading na danym meczu.
Reasumujac :
Start 190e
14 dni Trading All In
zakladany dzienny zwrost kapitalu 25-60%
Zaprasazam do ogladania mych poczynan i kibicowania - gdyz wlasnie najbardziej chodzi mi o mobilizacje

I 0

itennis

Użytkownik
Witam
Wracam po przerwie spowodowanej .....przez Mathieu i swoja agresywna gre .
W dniu napisania w tym temacie 1 posta , wszedlem po I secie w Lay Querray .
Skur..... Mathieu usiadl na laweczce po przegranym I secie i czekal na rozpoczecie II seta i kiedy owy znak juz nadszedl on podziekowal ....za gre.
Ja czesto wchodze layem w przegranego po I secie - jesli to on zaczyna podaniem II set . Niestety nie mialem co zbierac .... i 190e poszlo do czyjejs kieszeni .
Wiem ze gram agresywnie i moim mankamentem jest stawkowanie .
Brakuje mi cierpliowsci - czyli tego co powinno byc abecadlem tradera .
Ale.....raz w roku to i waz ponoc pierdnie wiec.... moze sie uda? oby
Co do kolegi ktory zapytal czy tne straty - odpowiem ze tak - tne - staram sie szybko , choc to wiemy jak jest .....
Wczoraj wplacilem 200e i zaczynam od nowa.
Dzien wczorajszy to dzien z pilka nozna . Byly 2 redy i kilka greenow wiec dzie na+
Bede zamieszczal tu statsy swoich poczynan i kilka slow o dniu z tradingiem.
Reasumujac
Start :200e
Dzien I : +293 ,22 e
+93,22 e
+46,61 %

Dzis juz od 4 rano jestem na tenisie i poczynania dzisiejszego dnia opisze wieczorem

I 0

itennis

Użytkownik
WItam
Masz racje yavor .... gralem w wrzesniu i pazdzierniku i przegralem .....
ale .... listopad wynagradza mi ma wytrwalosc i wiare w swe mozliwosci co ponizszy screan potwierdza

Do góry Bottom