88 devvon Użytkownik Listopad 6, 2016 #1 Temat typowo dla zabawy. Złotówka. Kursy około 1.10-1.30. Wszystko all in. Cel: 50 trafień Miłej zabawy, dla mnie i dla Was ????
Temat typowo dla zabawy. Złotówka. Kursy około 1.10-1.30. Wszystko all in. Cel: 50 trafień Miłej zabawy, dla mnie i dla Was ????
584 guernica Użytkownik Listopad 6, 2016 #3 #1 Incheon - Seoul 3:0 @ 1.30 Kliknij aby rozwinąć... Uwielbiam takie wątki. Gość na początku coś sobie zakłada po czym w pierwszym typie od razu łamie te zasady. Bezsens totalny. No ale życzę powodzenia.
#1 Incheon - Seoul 3:0 @ 1.30 Kliknij aby rozwinąć... Uwielbiam takie wątki. Gość na początku coś sobie zakłada po czym w pierwszym typie od razu łamie te zasady. Bezsens totalny. No ale życzę powodzenia.
88 devvon Użytkownik Listopad 6, 2016 #4 Uwielbiam takie wątki. Gość na początku coś sobie zakłada po czym w pierwszym typie od razu łamie te zasady. Bezsens totalny. No ale życzę powodzenia. Kliknij aby rozwinąć... Łapałem po 1.18, ale zanim zaskoczyło wpadło na 1.30, a miałem zaznaczone akceptowanie kursów. To jest live + siatka, zmienia jak w kalejdoskopie. Dzięki, wzajemnie.
Uwielbiam takie wątki. Gość na początku coś sobie zakłada po czym w pierwszym typie od razu łamie te zasady. Bezsens totalny. No ale życzę powodzenia. Kliknij aby rozwinąć... Łapałem po 1.18, ale zanim zaskoczyło wpadło na 1.30, a miałem zaznaczone akceptowanie kursów. To jest live + siatka, zmienia jak w kalejdoskopie. Dzięki, wzajemnie.
88 devvon Użytkownik Listopad 6, 2016 #5 Zmieniłem lekko zasady, żeby nie było niedomówień. #2 Jeonnam Dragons (+1,5) - Ulsan Hundai Jeonnam - 1.30 @1.35
Zmieniłem lekko zasady, żeby nie było niedomówień. #2 Jeonnam Dragons (+1,5) - Ulsan Hundai Jeonnam - 1.30 @1.35