Do systemu wrócę za kilka dni lub pojutrze, ale warunkiem jest trafienie kuponu na jutro:
Real Madryt - Bayern typ.1
PSG - Evian typ.1
Toulouse - Lyon typ.2
Arka Gdynia - Górnik Łęczna typ. 1 (mecz w zamian za Shakhtar)
Kurs: 15,15
Stawka: 7 zł
Możliwa wygrana: 93,32 zł ( Czas odwiedzić progi STSu )
Krótka notka o tym dlaczego typuje tak, a nie inaczej.
* Real aby mieć jakiekolwiek szansę na Alianz Arena u siebie musi zrobić wszytko, aby pokonać bawarczyków.Bilans Realu u siebie w lidze oraz w pucharach robi wrażenie, dodatkowo po kontuzji wraca Ronaldo, po ciężkiej przeprawie wygra Real.
* Tytuł faworyt jest tylko jeden PSG u siebie podejmuje broniące się przed spadkiem Evian.
Gospodarze dodatkowo podrażnieni porażką z Lyonem będą chcieli zatrzeć po sobie złe wrażenie.
* W meczu Shakhtar - Tavriya pytanie kto wygra mecz jest zwyczajnie retoryczne ja stawiam over 2.5 za w miarę dobry kurs chociaż możemy być pewni, że szykuje się jutro pogrom radzę ryzykować na większy over. Tavriya jest już pewna spadku, a ich zwycięstwa nie pamiętają najstarsi górale.
* Według mnie jeden z ciekawszych meczu jutro nie licząc
CL oczywiście. Lyon po zwycięskim meczu PSG zaatakuje pozycję dającą im Europejskie Puchary dlatego będą dodatkowo zmotywowani do tego meczu, dodatkowym faktem przemawiającym za gośćmi jest to, że mają oni dobry bilans na wyjazdach 8-2-6 w przypadku zwycięstwa zrównają się punktami z St.Etienne. Natomiast Toulousa u siebie gra bardzo słabo 4-7-5, a ostatnio wygrała u siebie 8 marca czyli spory okres temu i nic nie wskazuje na to, że w tym meczu się przełamią. Według mnie jest to dobra okazja zagrać po kursie 2,75 na Lyon.
//Najbardziej obawiam się meczu
CL, ale czas pokaże jak to będzie jutro wyglądać.
Szkoda, że Lyon nie wchodzi analiza i moje przewidywania się nie sprawdziły.