B
15
bollettieri
Użytkownik
Rozpoczynam dzisiaj grę all in, albo jak kto woli va banque na kursach 1.10. Pewnie znajdą się sceptycy takiego grania, uznając je za nie warte świeczki, bo i tak coś po takim kursie nie siądzie, a wygrać trzeba dużo typów, by coś z tego mieć, ale nie raz udawało mi się już zarobić przyzwoite pieniądze grając w ten sposób. Tym razem, dla sprawdzenia się przed szerszym gronem postanowiłem założyć temat, w którym będę prowadził swoisty notatnik swojej gry. Najgorszy będzie początek, bo skromne wygrane mogą powodować zniechęcenie, ale z czasem mam nadzieję zgromadzony kapitał będzie pozwalał pozytywniej na to patrzeć. Ważne, żeby wyłowić odpowiednie mecze z oferty, nie podpalać się, zachować zimną głowę i drobnymi kroczkami osiągnąć postawiony cel. Cel, jaki stawiam sobie na początek zabawy to zrobienie 1000 zł z początkowego kapitału wynoszącego 100 zł w ciągu 12 dni. Wychodzi, że potrzeba 24 trafionych kuponów po kursach 1.1, co przy 2 kuponach dziennie powinno zamknąć się w założonym terminie. Mam nadzieję, że z początkiem września bilans konta wynosić będzie 1000 złotych.