>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

$$$ All In 1.1 $$$

B 15

bollettieri

Użytkownik
Rozpoczynam dzisiaj grę all in, albo jak kto woli va banque na kursach 1.10. Pewnie znajdą się sceptycy takiego grania, uznając je za nie warte świeczki, bo i tak coś po takim kursie nie siądzie, a wygrać trzeba dużo typów, by coś z tego mieć, ale nie raz udawało mi się już zarobić przyzwoite pieniądze grając w ten sposób. Tym razem, dla sprawdzenia się przed szerszym gronem postanowiłem założyć temat, w którym będę prowadził swoisty notatnik swojej gry. Najgorszy będzie początek, bo skromne wygrane mogą powodować zniechęcenie, ale z czasem mam nadzieję zgromadzony kapitał będzie pozwalał pozytywniej na to patrzeć. Ważne, żeby wyłowić odpowiednie mecze z oferty, nie podpalać się, zachować zimną głowę i drobnymi kroczkami osiągnąć postawiony cel. Cel, jaki stawiam sobie na początek zabawy to zrobienie 1000 zł z początkowego kapitału wynoszącego 100 zł w ciągu 12 dni. Wychodzi, że potrzeba 24 trafionych kuponów po kursach 1.1, co przy 2 kuponach dziennie powinno zamknąć się w założonym terminie. Mam nadzieję, że z początkiem września bilans konta wynosić będzie 1000 złotych.

B 0

babej

Użytkownik
Grałem tym sposobem swego czasu, dużo ugrałem, ale niestety jeden błędny typ lub sprzedany mecz i po całym budżecie. Powodzenia i chłodnej głowy !

matcyp 3,2K

matcyp

Użytkownik
Życzę powodzenia jak kiedyś zaczynałem bukmacherkę też w to się bawiłem .. ale w odpowiednim momencie musisz się wycofać bo łatwo szybko sracić po takkim kursie ... ja grałem z kursem około 1.25 .. do celu ciśnij ! Pozdro

banan23 150

banan23

Użytkownik
Ja również życzę powodzenia, sam zacząłem dziś grać tym sposobem, zacząłem od śmiesznej stawki 5 zł ale jestem ciekaw ile z tego mi się uda ugrać. Gram tylko na over 0.5 w meczu.

A 6

analizytypy

Użytkownik
Pomysl dosc popularny ostatni czasy, sam chce zaczac nim grac byc moze jutro. Teraz fajnie jakbysmy doszli do jakiegos racjonalnego rozwiazania co grac najlepiej tym sposobem. Sposob jest naprawde ok, wiadomo ze zdarzyc sie moze, iz zawali kurs 1.20, bo taki sport, jednak przy odrobinie szczescia i chlodnej glowie w krociutkim czasie mozna zrobic cos fajnego. Pozdrawiam

matcyp 3,2K

matcyp

Użytkownik
Ja grałem wyłącznie na bramki ... żadne faworyty w stylu np wczoraj Psg po kursie jak dobrze pamiętam 1.15 nie wszedł a np over 1.5 już tak ... polecam grać na bramki.

A 6

analizytypy

Użytkownik
No własnie, tyle, że over 0.5 to jedyne plus minus 1,08, nawet mniej czasami.. te 1.5 - czyli notabene 2 bramki musza wpasc już oscyluje w granicach 1.25-1.40. Ale juz wiadomo 2 bramki a jedna to róznica..

banan23 150

banan23

Użytkownik
Ja natomiast gram over 0.5 w bardzo pewnych meczach po kursie 1.01. Nie wiem co by się musiało zdarzyć, żeby dziś w meczu Man City - Newcastle nie padła bramka.

M 12

msic

Użytkownik
Super, jestem z Toba i chętnie będę sledził temat, może nawet sam zacznę tak grać, Perspektywa zrobienia tysiaka w 12 dni bardzo ciekawa. Pozdrawiam i powodzenia ????

banan23 150

banan23

Użytkownik
Przecież była ogromna szansa ze Shakhtar strzeli drugą bramkę a kurs na Handi dla Celticu śmieszny strasznie, nie radziłbym grać takich typów.

Do góry Bottom