>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Alingsĺs HK - Drott HK 11.11.2005

Status
Zamknięty.
S 0

send

Forum VIP
Alingsĺs 26-25 Drott (Szwe.Elitserien Mężczyźni)

2.05-7.00-1.95 Toto mix 26:25

Po pierwsze, na remis 7.00(śmiech na sali). Bukmacherzy przestraszyli się ostatnich spotkań? No ale OK, niechaj robią co chcą. A zrobili wielki błąd wystawiając kurs 1.95 na Drott właśnie. Po pierwsze Alingsas nie gra nic, oprócz pokonania Guifu nie dokonali niczego, co mogłoby być zauważone. Wymęczone 25-24 z Önnereds HK to w/g mnie porażka, prowadząc 5 bramkami do przerwy wygrać tylko 1 bramką po tak nerwowej końcówce? A Drott zaskoczył nas wszystkich remisem ze Skovde w środę. Śledziłem to spotkanie i wiem, że grali jak równy z równym, żadna drużyna przez całe spotkanie nie objęła przewagi takiej, by to spotkanie wygrać. Drott ostatnio gra naprawdę dobrze, co prawda zapisał remis z Önnereds, jednak wcześniejsze wygrane z DIFem czy remis z Redbergslids to naprawdę obiecujące rezultaty. Co umacnia mnie w przekonaniu o tym, że goście będą dzisiaj górą, to historia:

HK Drott 32-27 Allingsas HK
Allingsas HK 28-28 HK Drott
HK Drott 28-24 Allingsas HK
Allingsas HK 17-24 HK Drott
Allingsas HK 20-25 HK Drott
Allingsas HK 20-25 HK Drott
HK Drott 25-12 Allingsas HK
Allingsas HK 20-28 HK Drott
HK Drott 20-17 Allingsas HK
Allingsas HK 25-22 HK Drott
HK Drott 20-19 Allingsas HK

Tylko jedna wygrana Allingsas na 11 spotkań rozegranych przez te dwie drużyny na przestrzeni 5 lat... Jeden remis nic tutaj tak naprawdę nie zmieni... Dzisiaj drużyna Drottu powinna zapisać na swoim koncie pewne zwycięstwo.

Mój typ: 2

Pozdrawiam

SenD

domel 49

domel

Forum VIP
Co do tego meczu Allingsas HK ostatnie 4 mecze przegrał a HK Drott w ostatnich 4 meczach 2 razy zremisował przegrali 1 mecz i jeden wygrali. Dla mnie ten mecz zakończy sie kolejnym remisem gości :] . Może i gospodarze nie graja za dobrze ale wygrali z Önnered jedna bramka na wyjeździe a HK Drott u siebie nie umieli z nimi wygrać (29:29). Stawiam tu na remis z mala przewaga na gości.

Mój typ : X

niedzwiedzmj 0

niedzwiedzmj

Użytkownik
stawiam w tym meczu na drott gdyz wedlug mnie jest to druzyna lepiej zorganizowana od Allingsas ;] bilans bezposrednich spotkan miedzy tmi druzynami mowi sam za siebie ;] 2

domel 49

domel

Forum VIP
No i HK Drott zrobil nam niespodzianke :] przegral jedna bramka 26:25 bylem blisko no ale cos nie zawsze wszystko wejdzie.

kuri 0

kuri

Użytkownik
Przegral to jest malo powiedziane wygrywali 7-ma golami a tu mi taki walek zrobili ja ten mecz zostawiam bez komentarza :0Pozdro

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom