>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Alexander Povietkin (24-0; 16KO) - Hasim Rahman (50-7; 41KO) 29.09.12

Status
Zamknięty.
konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP

Walki o mistrzostwo świata w wadze ciężkiej zawsze wzbudzają spore zainteresowanie, obojętnie kto z kim i dlaczego ;) Tym razem swojego pasa broni Alexander Povietkin. Standardowo Saszka prowadzony niczym 4 letni chłopczyk ( chodzi o jego karierę) dostał tym razem 40 letniego Rahmana do obicia. Povietkin ten pas powinien już stracić w ostatniej walce z Huckiem, 12 rund to wytrwał na oparach, zbierał do Hucka takie ciosy, że kilka razy był na kraju nokautu. Z Rahmana to zostało już aby nazwisko, swego czasu takiego Povietkina to by załatwił jeszcze przed gongiem. Nie mniej jednak walka w sobotę, kursy są więc coś można &quot;powędkować&quot; na kursy.

Sportingbet

Na tej samej gali walka Kubrat Pulev v Alexander Ustinov, również ciekawie zapowiadająca się walka w HW, kursy u większości bukmacherów także znajdzie.

Zachęcam do dyskusji ;)

5xharoldx5 1,8M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Gdyby Rahman miał formę sprzed kilku lat, to bym postawił na Rahmana, bo dla mnie z Povetkina żaden wielki mistrz, co udowodnił Huck. W obecnej formie Rahmana, to Povetkin nie powinien mieć problemów.

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Akurat ten weekend nie rozpieszcza jesli chodzi o boks a jedynie mma. Bellator w piatek, UFC wieczorkiem w sobote gdzie nie trzeba zarywac nocki. Jednak mimo to wejsc w dubla z faworytow z gali w Hamburgu.
Powietkin przegrac moze ta walke wylacznie przez nokaut a tego nokautu ze strony Rahmana tutaj nie bedzie wiec odpowiedz jest prosta jak zakonczy sie pojedynek.
Juz mniej pewnie wyglada sytuacja z Pulevem jednak Bulgar rowniez jesli tego nie wygra to sie zdziwie mocno. Nokautu raczej bym sie nie spodziewal ale pewna wygrana Kubrata na punkty raczej nieunikniona.
Povietkin✅+Pulev ✅
1,38
✅✅38% lokata
bwin

bebad 46

bebad

Użytkownik
Puleva bym odpuścił po tak niskim kursie. Nie wiem co ludzie widzą w bułgarze ale mnie on wogle nie rusza. Fajnie powalczył z Dimitrenko tylko wszyscy wiemy jaką pipą jest ukrainiec. Ustinow może tutaj zaskoczyć i ja osobiście tego nie ruszam.
Co do walki Saszy z Rahmanem to każdy inny wynik jak wygrana ruska przed czasem będzie dla mnie sensacją. Rahman to jest wrak od dawna. Doczłapał się jakimś cudem do walki o vice mś ale polegnie z kretesem. Chciałbym się mylić bo nie trawię Szaszki ale jednak patrząc na realne możliwości amerykanina to nie może być inaczej jak porażka przed czasem ;/

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Walka Povietkina z Rahmanem zbyt długo trwać nie powinna. Rahman z takim brzuchem to sam się wykończy. Povietkin w ostatniej walce z Huckiem kondycją też zbytnio nie błysnął więc pełen dystans dla niego to też zagrożenie bo łapa Rahmana trochę jednak waży. Ale jak patrzę na te kursy to jednak odechciewa się trochę inwestowac.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Brawo Powietkin :!: coś niesamowitego. Znokautował Hasima Rahmana :!: I to w 2 rundzie.
Teraz na poważnie. WBA to sobie jaja robi. Rahman jako oficjalny pretendent ? 15 lat temu to i owszem. Superczempiony ? No wiadomo, Władek pasa prędko nie odda to trzeba było coś wymyślić, aby robić hajs. Wład ma superczempiona WBA, Powietkin czempiona to moze warto by zorganizować ich walkę ? Warto by pewnie, ale pewnie taki Atlas się nie zgodzi a Powietkin dalej wraki będzie obijał albo nołnejmów. Sasza mistrzem dla mnie nie będzie do póki nie zmierzy się z godnymi rywalami. A tych nie brakuje...

cubsonart 436

cubsonart

Użytkownik
To miała być walka ? Rahman trząsł się po każdym ciosie Povetkina, nogi miał z waty, pomimo że ciosy Povetkina najczęściej nie były dokładne..
WBA coś się w głowach poprzewracało żeby organizować dla Povetkina kolejną walkę z emerytem do obicia. Co prawda nie liczyłem na jakiś długi i wyrównany pojedynek, ale jednak miałem nadzieje na więcej niż 2 żałosne rundy.
Tak jak kolega Konrad140 wyżej napisał: Sasza mistrzem dla mnie nie będzie do póki nie zmierzy się z godnymi rywalami. A tych nie brakuje...

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Samemu Powietkinowi powinno byc glupio ze to tak szybko poszlo.... Trzeba go jeszcze nauczyc zachowania w stylu Kliczkow ze kelnerow wykancza sie troche pozniej dla widowiska ;).

bebad 46

bebad

Użytkownik
Bracia też ostatnimi występami nie mają się czym chwalić. Kim jest Charr za co dostał walkę o tytuł ? już kabaretu z Mormeckem nie będe przypominał. Kto będzie kolejny ? G.Jones, Cunn ? to żenujące

berciq89 473

berciq89

Użytkownik
Dość tej farsy, wystarczy tej żenady ze strony Kliczków.Takie działanie zabija heavyweight. Powietkin nie oszukujmy się nie ma czego szukać w starciach z braćmi.Rahman to cień zawodnika z przed lat wychodzi po wypłate i nic więcej.Liczę że 10 listopada Mariusz zakończy etap i dominacji sowietów i nastanie nowa era u cięzkich.

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Dość tej farsy, wystarczy tej żenady ze strony Kliczków.Takie działanie zabija heavyweight. Powietkin nie oszukujmy się nie ma czego szukać w starciach z braćmi.Rahman to cień zawodnika z przed lat wychodzi po wypłate i nic więcej.Liczę że 10 listopada Mariusz zakończy etap i dominacji sowietów i nastanie nowa era u cięzkich
Niestety zeby Marusz to wygral to musialby znokautowac Władka co jest niestety niemozliwe wiec mozna tylko pomarzyc o wygranej.
PS : sprzed

bebad 46

bebad

Użytkownik
Niestety zeby Marusz to wygral to musialby znokautowac Władka co jest niestety niemozliwe wiec mozna tylko pomarzyc o wygranej.
Dlaczego nie ? Rahman kiedyś znokautował Lewisa, Kliczko dostał demolke od Sandersa, Brewstera, Peter miał go 3 razy na deskach. Wach ma czym przyłożyć więc powalenie Włada jest możliwe zważywszy że on ma tendencje do padania na dechy.
Oczywiście mało realna opcja ale jak najbardziej do wykonania.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom