>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Albania 2010

Status
Zamknięty.
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Dinamo Tirana - Besa
Dinamo Tirana przewodzi pewnie w lidze z 51pkt na czele, Zapewnione już mistrzostwo kraju. Besa zajmuje miejsce nr 2 już także pewna miejsca. Dinamo jednak jako mistrz musi na własnym terenie wygrywać takie spotkania. W pierwszym meczu Tirana wygrała 1;0 jednak na własnym terenie nie przegrała od Maja 2009 roku. Uważam że w tym już &quot;luźnym&quot; spotkaniu również nie oddają choćby 1 pkt.

Win Dinamo @@ 1,65 ✅ ✅

verti 3,4K

verti

Forum VIP
Wracam, wracam do życia! Mimo, iż zima to raczej nie okres, gdy wszystko budzi się do życia, to bynajmniej ja wracam do aktywności bukmacherskiej. Mam nadzieję, że z pozytywnym skutkiem i miłym akcentem rozpoczniemy wspólny pojedynek z bukmacherami : )
Na początek przygotowałem dla Was dość egzotyczny typ. Czasu pozostało dość mało na jego opisanie, toteż będę pisał dość zdawkowo i postaram się zawrzeć tylko i wyłącznie najważniejsze informacje.​
Dzisiaj zabieram Was do Albanii. Gramy przeciwko Elbasani, które wyjeżdża na mecz do Kruje, by podejmować tam miejscowe Kastrioti. Liga albańska wznawia rozgrywki po blisko dwutygodniowej przerwie ze względu na warunki atmosferyczne. W międzyczasie (trzy dni temu) rozegrano spotkania pucharowe. Obie drużyny niczym się na pozór nie wyróżniają. W ligowej tabeli plasują się pod koniec stawki. Gospodarze okupują 9 miejsce, natomiast goście wyprzedzają tylko Bese Kavaje. Postawa podopiecznych trener Alimehmetiego nie może dziwić absolutnie nikogo. Wszystko ze względu na przeogromne problemy organizacyjne tego zespołu. Piłkarze od kilku miesięcy nie otrzymają swoich wynagrodzeń. Co prawda pod koniec listopada dostali jakąś śmieszną kwotę pieniężną do podziału, jednak to kropla w morzu potrzeb i bynajmniej pieniądze te nie pochodziły od prezesa - Arbena Laze, który uciekł z drużyny niczym szczur z tonącego okrętu. Wystawił akcje drużyny na sprzedaż i zostawił klub tonący w długach. Piłkarze od kilku tygodni zapowiadali, że zorganizują protest. Słowa dotrzymali, bowiem od blisko dwóch tygodni nie stawiają się na treningi. Sytuacja jest tak beznadziejna, że WSZYSCY podstawowi (jak i rezerwowi) zawodnicy postanowili się rozstać z drużyną w czasie najbliższego okienka transferowego (czyli w styczniu). Jedyną osobą, która mimo wszystko chce zostać jest .. trener! Ów jegomość staje jednak pod ścianą, bowiem na najbliższy mecz ma do dyspozycji tylko zawodników z kadry U-19. To jednak nie pierwszy taki przypadek, bowiem już podczas środowej batalii w Pucharze Albanii z Vlaznia Skhoder (przegranym 4:0) mógł korzystać wyłącznie z młodzieżowców. Nie sądzę, by dzisiaj Ci młodzieżowcy podjęli jakąkolwiek walkę z Kastrioti. Elbasani jest w totalnej rozsypce, sukcesem będzie fakt, jeżeli klub będzie nadal funkcjonował. Totalny chaos panujący tam, na pewno nie sprzyja osiąganiu korzystnych wyników i uważam, że dzisiaj zespół z Kruje nie będzie miał najmniejszych skrupułów i bez problemu wypunktuje młodzieżowców z Elbasani!​
Moje propozycje:

• Kastrioti Kruje - Elbasani Typ: 1 @ 1.48 ✅
  • Typ: Powyżej 2.5 @ 2.00 ✅
  • Typ: 1/1 @ 1.95 ✅
  • Goście strzeTYP: Nie @ 1.90 ⛔

Zapraszam na bloga - speedwaybets.

Otrzymane punkty reputacji: +3
verti 3,4K

verti

Forum VIP
Bet-at-home
⚽ KS Skhumbini Peqin - Dinamo Tirana Typ: Peqin @ 2.85 ✅

Mecz od 13, liga albańska.
Dinamo to co prawda aktualny mistrz kraju, jednak z legendy o potędze albańskiego potentata to już przeszłość. Problemy zaczęły się po zakończeniu mistrzowskiego sezonu. Prezes Besnik Sulaj nie radzi sobie ze sprawnym zarządzeniem klubu. Od lipca personel techniczny nie otrzymuje pensji, piłkarze są w nieco lepszej sytuacji, bo kasy nie widzieli od sierpnia. Widać, że obecna sytuacja odbija się na piłkarzach, którzy spisują się poniżej oczekiwań. Do tego dochodzi konflikt na linii trener - zarząd - piłkarze. Zarząd otwarcie twierdzi, że argentyński szkoleniowiec Luis Manuel Blanco okazał się totalnym niewypałem, a jego pensja 60 tysięcy dolarów rocznie - nieporozumieniem. Dlatego, też priorytetowym zadaniem zarządu na chwile obecną jest zwolnienie trenera, nie trzeba chyba mówić jak to wpływa na atmosferę w szatni. Rodacy trenera - Garcia i Martinena stanęli po stronie trenera, co kosztować ich będzie rozbrat z Dinamem w najbliższym czasie (de facto kluczowi zawodnicy). Piłkarze rozważają rozpoczęcie protestu, taki jak miał miejsce w Elbasani (pisałem o tym kiedyś - klik). Na pewno nie nastraja również optymistycznie ostatnio otrzymana od Fify kara w wysokości 35 tysięcy euro, za jakąś sprawę z przeszłości ...
Gospodarze mają nadzieję na zwycięstwo. Nowy trener Daiu, zapowiada zaciętą walkę o trzy punkty. Wczoraj przy niesprzyjających warunkach postanowił zorganizować specjalną sesję treningową, żeby zmobilizować piłkarzy i pobudzić ich ambicje. Zobaczymy czy to wypali. Peqin to typowy zespół własnego boiska, przejrzałem historię ich meczów i jestem pod wrażeniem. Na własnym stadionie w 23 ostatnich meczach ligowych, wygrali 17, 4 zremisowali, 2 przegrali. Bilans imponujący.
Dinamo ponadto nie będzie mogło skorzystać z usług wspomnianych Argentyńczyków - Garcii (8 spotkań), Martineny (12 spotkań, 5 bramek) oraz Pishy (11 meczów) i Peginiego (3 spotkania). Trener gospodarzy ma wszystkich zawodników do dyspozycji. Kursy już zaczynają ostro spadać, więc jeśli grać to teraz. Ja spróbuję lekko, bo to poniedziałek ????​

Otrzymane punkty reputacji: +1
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom