>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Akumulator

C 0

chachopek

Użytkownik
Jeśli zły dział, to przepraszam.

Od dobrych kilku lat lubiałem sobie obstawić nieco - zazwyczaj internetowo. Ostatnio stworzyłem konto na sportingbet.com i zafascynowała mnie pewna sprawa. Mianowicie jak to jest z tym akumulatorem? Rodzaj zakładu, który jest niezwykle dochodowy - za minimalną stawkę 2zł można wygrać dziesiątki, a nawet setki tysięcy złotych. Wystarczy postawić od 2 do 12 meczy i koniecznie wszystkie trafić - pozornie wydaje mi się to być niezwykle proste - czy jest tu jakiś haczyk? Jeśli wygrałbym kilkanaście tysięcy - bukmacher wypłaci pieniądze bez problemów? Zwyczajnie przeleje na konto użytkownika jak to bywało przy mniejszych sumach?! Nie wierzę, że to takie proste - przecież prawdopodobieństwo trafienia 12 meczy na raz jest o wiele większe niż np. lotek, a kursy z przedziału 2-3 są popularne w emocjonujących meczach, już nie mówiąc o remisach.

czekam na odp i z góry dzięki.

ps. piszę w tym dziale w związku z promocją - szczęśliwa 13

kasztaneiro 362

kasztaneiro

Użytkownik
Hehe, jeśli to takie łatwe dla Ciebie trafić 12 meczy to nic nie stoi na przeszkodzie, żebyś grał, ale nie sądzę, że któryś z kuponów Ci wejdzie, grając tylko 1 i 2, bez remisów.
A wypłacą bez problemu te kilkanaście tysięcy, tylko trzeba je wygrać ????
Pozdrawiam.

C 0

chachopek

Użytkownik
Czyli to tylko moja dziecinna naiwność - zadnych haków?

Temat też zacząłem z takiego względu, że 4 dni temu postawiłem 12 wydarzeń sportowych (tenis/nożna) za 5zł i do wygrania było 90000zł z hakiem - dla mnie suma kosmiczna - nie trafiłem tylko jednego typu - reszta to głownie szczęście, kilka remisów mi weszło - tzn. że 90k było o krok!?

Do góry Bottom