>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Akumulator na zdarzenia długoterminowe

blackhorse 0

blackhorse

Użytkownik
Witam
Czy jest bukmacher u którego można zagrać zakład akumulowany składający się z kilku zdarzeń typu: czy dana drużyna awansuje do MŚ, kto będzie mistrzem formuły 1 itd...
Teoretycznie zdarzenia te nie są od siebie zależne, ale u każdego bukmachera w którym próbowałem taki kupon zagrać, każde zdarzenie trzeba grać jako singla.

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
Witam
Czy jest bukmacher u którego można zagrać zakład akumulowany składający się z kilku zdarzeń typu: czy dana drużyna awansuje do MŚ, kto będzie mistrzem formuły 1 itd...
Teoretycznie zdarzenia te nie są od siebie zależne, ale u każdego bukmachera w którym próbowałem taki kupon zagrać, każde zdarzenie trzeba grać jako singla.
Ciekawy jestem w jakich bukach próbowałeś ?

blackhorse 0

blackhorse

Użytkownik
Ciekawy jestem w jakich bukach próbowałeś ?
Próbowałem we wszystkich w których mam coś na koncie czyli: bwin, expekt, gamebookers, bet365, tobet i unibet. Jeśli dobrze pamiętam to kilka lat temu zagrałem coś takiego w STS-ie, ale zależy mi na internetowym buku bo STS ma małą oferę na takie zdarzenia.

blackhorse 0

blackhorse

Użytkownik
w bet365 wiem że można grać takie coś, ale ni może być na jedną druzune
np. że Barca wygra PD i że Barca wygra LM.
Faktycznie można w bet365 zagrać taki kupon (pewnie jak sprawdzałem to trafiłem akurat na takie zdarzenie które musi być singlem). Wielkie dzięki krzysiek5680 :spokodfhgfh:
Można także zagrać coś takiego w Stan James i William Hill.

Do góry Bottom