>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

AKO 3 max 200zł

G 36

guxinimod

Użytkownik
Witam, chciałbym do mojego kuponu dołożyć 2 mecze z 3 ligi polskiej, jednak w jej opisie jest napisane (3 AKO, max 200zł). Obstawiam w sts.

Powiecie mi o co chodzi?
3 mecze mogę mieć na kuponie czy jak? Bo mam już 6 meczów, a razem z tymi byłoby ich 8.

Proszę o rady

G 36

guxinimod

Użytkownik
Mają być 3 typy? Nie więcej, nie mniej? I czy muszą być tylko z tej ligi?
Mogę np mieć 6 meczów na kuponie (z ligi europejskiej, lig krajowych) oraz dodatkowy jeden z tej ligi?

G 36

guxinimod

Użytkownik
Okej, dzięki. Wszystko rozumiem, ale chciałbym się jeszcze upewnić - czy najmniej 3 mecze trzeba mieć ze wszystkich lig na kuponie czy najmniej 3 mecze z tej ligi (która ma oznaczenie 3 AKO) ?
Skoro już założyłem ten temat, to nie będę zakładał kolejnego i zapytam o pewną rzecz... Czy można podkreślać na wydrukowanym kuponie z STS&#39;u (Star-Typ Sport) mecze, które mi &quot;weszły&quot; ? Podkreśliłem Atletico na czerwono, a kumple powiedzieli mi, że nie są pewni czy można. Mam nadzieję, że to nie przeszkadza?

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
W przypadku zagrania choć 1 meczu z grupy oznaczonej jako &quot;AKO minimum 3&quot;, musisz mieć ogólnie najmniej 3 typy z całej oferty na kuponie.

Co do podkreślania na kuponie, to przecież przy odbiorze wygranej zczytywany jest tylko sam numer kuponu, a nie cała jego powierzchnia...

G 36

guxinimod

Użytkownik
Mam jeszcze jedno pytanie. Na stronie sts pojawiła się możliwość typowania miejsc w grupie Ligi Mistrzów i Ligi Europejskiej, jest coś takiego:
&quot;Liga europejska 2014/2015 Grupa C, Rozgrywki klubowe - Czwartek 06.11.14:
No i pod tym zespoły i można obstawić, że będzie pierwszy w tabeli, 1-2 itp
Ale nie rozumiem tego, bo skoro faza grupowa się jeszcze nie skończyła to o co w tym chodzi?
O sytuację w tabeli na ten dzień czy jak?
Z góry dzięki za wyjaśnienie.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Zrób na stronie STS e-kupon z tym zdarzeniem i umieszczona tam data jego rozstrzygnięcia, będzie odpowiedzią na Twoje wątpliwości.

Do góry Bottom