>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

ako 1.1 za 1000zl

Status
Zamknięty.
anapolon 88

anapolon

Użytkownik
panowie co sadzicie o takim systemie : codzienie grac jeden mecz z kursem 1.10 za 1000zl , po miesiacu wychodzi 3000zl na czyto co o tym sadzicie czekam na wasze opinie bo nie wiem czy warto zaczynac tak grac, jesli tak to jaka dyscypline obstawiac?

qorus 2

qorus

Użytkownik
Granie po kursach nie popłaca tego się nauczyłem nie dawno bo sam chciałem tak grać tylko na szczęście za mniejsze stawki. Wystarczy że w ciągu tych 30 dni ostatnie 3 dni zakończą się niespodziankami a cały twój miesięczny trud pójdzie na marne a uwierz że prędzej czy później i takie kursy zaczną Ci po prostu nie wchodzić ;)

F 0

fasolkabolka

Użytkownik
Kiedyś chyba był wałkowany ten temat. Przez pierwszy miesiąc by Ci się pewnie udało przy odrobinie szczęścia później i tak wtopa najwyżej, że przy zysku już 5 tys. byś skończył grę. Ale tutaj nasuwa się kolejna myśl czy zdążyłbyś dojść do tych 5 tys. Moja rada: Nie zaczynaj takiej gry.

F 0

fasolkabolka

Użytkownik
O tym bardziej nie Polecam. Podam przykład ze swojej gry. 24/09/2011 odbywał się mecz tenisowy Inigo Cervantes-Huegun - Jan Hajek. Hajek wygrał gładko 1 seta. Ja obserwowałem te spotkanie od początku i gdy w 2 secie widać, że miał przewagę zagrałem za 2300 PLN po kursie 1,18. Miały to być szybko gładko i przyjemnie zarobione pieniądze. Jednak Hajek zaczął tracić pkt. i gemy Inigo przełamał później drugi raz przełamał i 2 seta wygrał. W 3 secie Hajek kreczował i to była przyczyna przegrania meczu. Niestety tego nie dało się przewidzieć bo żeby wiedzieć żeby tego nie grać trzeba było by mieć informacje prosto z kortu że coś jest nie tak. Żeby tego było mało takich sytuacji w tenisie widziałem wiele więcej. Kursy 1,05 nie wchodzą. W piłce też lepiej nie jest. Radzę to przemyśleć bo łatwo można wtopić tylko przez głupotę. Pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom