>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Akieta do mojego Tematu

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Na forum raczej unikamy takich ankiet, a miernikiem tego, czy warto odwiedzać Twój temat i pożyczać typy jest statystyka odwiedzin tematu i Twoja reputacja ;)

b_r_u_t_u_s 229

b_r_u_t_u_s

Użytkownik
co do reputacji to zostawię to bez komentarza. to coś jak NK i ilość znajomych gdzie dodaje się byle kogo by tylko mieć go na liście i vice versa
Nikogo nie chce obrażać ale jak patrze że ktoś ma 150 i więcej punktów patrze w jego temat a tam prawie samo czerwo to zastanawiam się po co to jest .
dobra zaczyna się głupie gadanie . proszę o zamknięcie TEMATU

snajper 322

snajper

Forum VIP
co do reputacji to zostawię to bez komentarza. to coś jak NK i ilość znajomych gdzie dodaje się byle kogo by tylko mieć go na liście i vice versa
Nikogo nie chce obrażać ale jak patrze że ktoś ma 150 i więcej punktów patrze w jego temat a tam prawie samo czerwo to zastanawiam się po co to jest .
Może za inną pomoc w sprawach bukmacherskich? Ta reputacja nie jest tylko za dobre typy.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Od kiedy unikacie ? sporo takich ankiet widziałem (chociaż IMO są bez sensu).
Od co najmniej 2 lat. Te ankiety co widzisz w tematach użytkowników na pewno są sprzed tego okresu.
Z treścią w nawiasie zgadzam się w zupełności.
co do reputacji to zostawię to bez komentarza. to coś jak NK i ilość znajomych gdzie dodaje się byle kogo by tylko mieć go na liście i vice versa.
Ja nie widzę podobieństw do NK.
Punkty do reputacji dostaje się nie tylko za typy w temacie. To użytkownicy decydują za co, gdzie i kiedy Tobie przyznać punkty. Dużo osób otrzymuje punkty za udzielanie się w działach tematycznych.

Otrzymane punkty reputacji: +1
olo 2,4K

olo

Użytkownik
Od kiedy unikacie ? sporo takich ankiet widziałem (chociaż IMO są bez sensu).

Ankiety są w większości w tematach dość wiekowych, kiedy jeszcze więcej było ich dodawanych, od dłuższego czasu bardzo niewiele ankiet jest dodawanych.

A co do reputacji, to tak jak Snajper powiedział, nie wszyscy dostają za sprawy czysto bukmacherskie tj. trafione typy, ale niektórzy na przykład za dobrą informację o jakiejś kontuzji bądź absencji zawodnika.

Otrzymane punkty reputacji: +1
D 3,2K

dawczan

Użytkownik
A uważasz, że postawione pytanie w ankiecie czy warto zapożyczać Twoje typy będzie miarodajne ?? Bo wg mnie w ogóle. Anonimowe ankiety mają to do siebie, ze są również swojego rodzaju plebiscytem czy Cie lubię badz czy Cie nie lubie i maja nie wiele wspolnego z zadanym pytaniem...

Do góry Bottom