>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Ajax vs. Eredivisie !

ajax 2K

ajax

Forum VIP
Temat miał się pojawić dopiero po wakacjach na powrót największych lig piłkarskich, przede wszystkim Eredivisie, lecz jest kilka bardzo fajnych typów na EURO 2012, więc rozpoczniemy troszkę szybciej. Najwięcej typów będzie oczywiście z Eredivisie, lecz od czasu do czasu na pewno pojawią się również inne bety, jak np. w przypadku Euro.
Stary temat poszedł dawno w niepamięć, czas na trochę świeżości. Stawki będą podawane tak jak będzie to grane w realnych kuponach, stan konta nie jest - zysk/strata będzie jednak widoczna po edycji posta, czyli po zakończeniu się spotkania.
Kupon 1
Typ: Holandia - Dania, posiadanie piłki przez Holendrów powyżej 57,5%. ⛔
Bukmacher: Unibet
Kurs: 1.85
Stawka: € 100
Zysk/strata: - 100
Argumenty za tym typem podałem w temacie związanym ze spotkaniami tej właśnie grupy, więc nie będę się powtarzał. Szanse na pozytywny wynik to moim zdaniem 8/10.

Otrzymane punkty reputacji: +3
ajax 2K

ajax

Forum VIP
Kolejny kupon jaki leci jest troszkę powiązany z pierwszym, lecz jest to dla mnie lokata o oprocentowaniu 77%. Łącze ponownie posiadanie piłki przez Holandię tym razem bet, że Oranje będzie mieć lepsze posiadanie piłki z 1x na Francję w spotkaniu z Anglią.
Kupon 2
1: Holandia - Dania, posiadanie piłki większe przez Holendrów (1.30) ✅
2: Francja - Anglia 1x (1.36) ✅
AKO: 1.77
Stawka: € 100

Zysk/strata:
+ 77
Mała edycja, ponieważ chcę dołożyć do tego jeden jeszcze piękny typ. Dla mnie: promocja. Trzech Panów: Balotelli, Bendtner i Benzema. Kto strzeli najwięcej bramek? Moim zdaniem (potwierdzone przez Robsona ;) ) Benzema bez problemu sobie poradzi, a kurs aż 2.00 w Unibecie !
Kupon 3
Typ: Balotelli, Bendtner, Benzema - kto najwięcej bramek? Benzema.
Kurs: 2.00
Stawka: € 50

Zysk/strata:

ajax 2K

ajax

Forum VIP
Kupon 4
Typ: Francja - Anglia: większe posiadanie piłki % przez Francję (1.30) ✅
Typ: Szwecja - Ukraina 1X (1.52) ⛔

Kurs: 1.98
Stawka: € 30

Zysk/strata: - 30
Najpierw w tym dublu chciałem powtórzyć bet, który zagrałem wcześniej, mianowicie: Francja - Anglia over 8,5 celnych strzałów na bramkę, lecz kurs spadł z 1.50 do 1.30, więc nie będę tego powtarzał a wybrałem inny bet o podobnym kursie, czyli większe posiadanie piłki. Francja jest obecnie w formie, piłka bardzo ładnie chodzi w drużynie, nie spodziewam się by Anglia zdołała częściej być przy piłce niż Francja. Co do drugiego spotkania, po prostu czuję dziś 3 punkty Szwecji, lecz tutaj z podpórką. Ukraina u siebie jasne, ale Szwecja jest o klasę wyżej i ściany nie pomogą Ukraińcom moim zdaniem w uzyskaniu korzystnego wyniku.

ajax 2K

ajax

Forum VIP
Kupon 5
1: Czechy - Grecja, posiadanie piłki większe przez Czechów (1.45)
2: Polska - Rosja, ilość fauli powyżej 32,5 (1.82)

AKO: 2.64
Stawka: € 40

Zysk/strata:
Czechy powinny mieć bez większego problemu większe posiadanie piłki niż Grecja. Grecja jest bardzo defensywnie nastawioną drużyną jak dobrze, nawet Polska miała większe posiadanie piłki niż Grecy (53% - 47%). Czesi natomiast mieli większe posiadanie piłki niż Rosjanie (51% - 49%). 1.45 to ładny kurs jak na ten bet, powinien bez większych problemów być pokryty.
Polska - Rosja. Mecz o wszystko, nie można go przegrać bo wtedy sytuacja w grupie będzie już beznadziejna (dużo zależy też od drugiego pojedynku dziś). Powinna być walka. W pierwszym spotkaniu obie drużyny sporo faulowały: Polska 22 razy a Rosja 13. Spodziewam się tutaj troszkę więcej fauli. Rosjanie mogą mieć problemy z szybkimi ofensorami Polski i odwrotnie. Zacięty mecz, nie tylko o punkty, ale również chodzi o prestiż (sprawy polityczne/historia bla bla), bo przecież żadna z drużyn nie chce przegrać dziś.

Do góry Bottom