Naprawdę Stachu myślisz że ktoś Ci powie tak lub nie?Witam, mam pytanie: Czy Bet365 jest bezpiecznym bukmacherem internetowym jeżeli chodzi o ostatnio głośną sprawę w naszym kraju, dokładniej o akcję naszej Służby Celnej, która ma na celu zapobieganie uczestnictwa w nielegalnych grach hazardowych?
I to mi wystarczy, dzięki.widzisz że żartujemy z tego co napisałeś ale wiedz że sami po prostu nie wiemy czy będą jakieś z tego konsekwencje na temat grania u nielegalnych buków. Zerknij na ten post który się rozwija " ustawa hazardowa/prawo.."
to wszystkiego się dowiesz.
A w jakim krajowym medium były lub są emitowane te w/w reklamy?Tutaj nasuwa sie pytanie dlaczego Boniek oraz Borek reklamują swoim wizerunkiem "nielegalnych" bukmacherów?
W jakim MEDIUM :grin: ? W jakich mediach raczej bo medium to osoba bądź przedmiot do kontaktów z duchami czy siłami pozaziemskimi termin określający internet prasę radio to media nie medium.A w jakim krajowym medium były lub są emitowane te w/w reklamy?
Czyli podaj, która/które gazety, stacje telewizyjna lub radiowe mające krajową koncesję na nadawanie, łamią prawo w postaci zapisu Ustawy hazardowej?
Zakaz reklamy hazardu wynikający z Ustawy hazardowej:
http://www.arslege.pl/zakaz-reklamy-i-promocji-niektorych-gier/k185/a17467/
nie dotyczy przecież państw innych niż Polska - a te spoty z ich udziałem nie są z Polski nadawane a jedynie transgranicznie, czyli z satelity i w Internecie.
Sugerowane dochodzenie odpowiedzialności od w/w osób, może jedynie przypominać skazanie za morderstwo aktora, za przyjęcie roli i udział w zagranicznym filmie, gdzie wystąpił np. jako gestapowiec w tym filmie kogoś mordujący.
.
To nie jest błędne określenie. Przekaźnik treści. W l. poj.W jakim MEDIUM :grin: ? W jakich mediach raczej bo medium to osoba bądź przedmiot do kontaktów z duchami czy siłami pozaziemskimi termin określający internet prasę radio to media nie medium.
[...]