>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Admiralbet: Freebet za przegrany kupon na La Lige

J 35K

JKarto

Użytkownik
Freebet na polowe stawki w Admiralbet za przegrany kupon z La Ligi.

Jak wejść do gry?

W okresie 13 sierpnia 12:00 - 18 sierpnia 23:59 postaw kupon AKO za środki własne spełniający poniższe warunki:

1. kupon zawiera minimum 3 zdarzenia z rozgrywek piłki nożnej mężczyzn LaLiga (z oferty przedmeczowej oraz/ lub na żywo);

2. minimalny kurs pojedynczego zdarzenia musi wynosić przynajmniej 1,30, stawka zakładu musi wynosić minimum 40 zł.

Jeśli kupon zostanie rozliczony jako przegrany w okresie trwania Akcji, otrzymasz Freebet 50% stawki kuponu do 100 zł!

FAQ: Przygotowałem kupon AKO za minimum 40 zł z min. 3 zdarzeniami z rozgrywek LaLiga. Czy mogę do kuponu dołożyć inne zdarzenia?

Owszem! Kupon możesz uzupełnić dowolną liczbą zdarzeń z dowolnych dyscyplin sportowych o dowolnych kursach.

Czy mogę skorzystać z Akcji stawiając kupon za bonus albo Freebet?

Z Akcji Promocyjnej skorzystasz tylko za kupon postawiony za środki z depozytu.

Udało mi się odebrać Freebet. Jakie ma on wymogi obrotu?

Aby obrócić Freebet, musisz postawić za niego kupon z minimum 3 dowolnymi zdarzeniami, minimalny kurs pojedynczego zdarzenia na Kuponie musi wynosić przynajmniej 1.30; minimalny kurs całkowity Kuponu musi wynosić przynajmniej 2.50. Na skorzystanie z Freebetu masz 48 godzin od momentu przypisania do konta.

Do góry Bottom