>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ADI vs jancio09

Status
Zamknięty.
adiolsztyn 0

adiolsztyn

Użytkownik
Zasady pojedynku:

- pojedynek trwa od 20 marca do 29 marca (włącznie)
- gramy o 20zł, pieniążki wypłacane na Moneybookers lub konto bankowe zwycięzcy
- obstawiamy max. 2 typy dziennie, można 1 (czyli stawiamy jeden kupon z jednym zdarzeniem, dwa pojedyńcze kupony lub jeden kupon z dwoma zdarzeniami)
- minimalny kurs zdarzenia to 1,50
- maksymalny kurs pojedyńczego zdarzenia lub całego kuponu (AKO) to 5,00
- zdarzenie może dotyczyć tylko i wyłącznie piłki nożnej (gramy tylko jedną dyscyplinę)
- płaska stawka 100j
- rozliczanie kuponów tak jak w Typach Dniach (trafione zdarzenie z kursem 1,50 to +50pkt), nietrafione to -100pkt
- brak typu na dany dzień to -100pkt
- nie gramy tego samego co przeciwnik (mecz może być ten sam, ale musi być inny typ)
- typ musi być postawiony na 10min przed rozpoczęciem danego meczu (typ postawiony za późno to z góry -100pkt)
- zakaz edycji postów (podsumowanie swoich typów za każdy dzień robimy poprzez cytowanie swojego posta z meczami)
- wypłata dla zwycięzcy następuje 24h po zakończeniu pojedynku (czyli 30 marca - poniedziałek)

Życzę powodzenia ????

adiolsztyn 0

adiolsztyn

Użytkownik
Życzę powodzenia przeciwnikowi.
Dzień.1(20.03.2009)
1⚽Oberhausen-Osnabruck 1 2,15 Unibet
2⚽Metz-Chateauroux 1 1,62 Pinnacle Sports
ja również Tobie ????

to są dwa kupony pojedyńcze czy jeden? jak na moje oko to chyba dwa, ale jakby był jeden to na przyszłość wpisujemy na dole AKO aby było wiadomo, że kupon składa sie z dwóch meczów ????

jancio09 35

jancio09

Użytkownik
ja również Tobie ????

to są dwa kupony pojedyńcze czy jeden? jak na moje oko to chyba dwa, ale jakby był jeden to na przyszłość wpisujemy na dole AKO aby było wiadomo, że kupon składa sie z dwóch meczów ????
To sa dwa mecze pojedyncze.Gdyby to byl kupon było by AKO.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom