>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

adi typuje

adi26 20

adi26

Użytkownik
witam na dzis mam meczyk pilka nożna Finlandia - Veikkausliiga
Ilves Tampere ₋ HJK Helsinki o 17:30
typ 1 kurs 3.20 w William Hill a czemu proste HJK Helsinki ostatnie kilka dni mecze co 3 dni i do tego mecz z Ligi Europejskiej Kwalifikacje 21.07.16 maja rewanż po remisie 1:1 z 14.07.16 na wyjeździe mysle ze se odpuszcza ten mecz by odpocząć na rewanż . I do tego Ilves Tampere ostatnie 5 meczy u siebie w lidze wygrało więc są mocni u siebie. H2H grali 4 razy 1 remis 2 wygrane HJK Helsinki 1 wygrana Ilves Tampere i drużyna zawsze wygrywała która reprezentuje dom . Myślę że ten typ jest wart zagrania ;)
Pozdrawiam

adi26 20

adi26

Użytkownik
witam na dzis mam meczyk pilka nożna Finlandia - Veikkausliiga
Ilves Tampere - HJK Helsinki o 17:30
typ 1 kurs 3.20 w William Hill a czemu proste HJK Helsinki ostatnie kilka dni mecze co 3 dni i do tego mecz z Ligi Europejskiej Kwalifikacje 21.07.16 maja rewanż po remisie 1:1 z 14.07.16 na wyjeździe mysle ze se odpuszcza ten mecz by odpocząć na rewanż . I do tego Ilves Tampere ostatnie 5 meczy u siebie w lidze wygrało więc są mocni u siebie. H2H grali 4 razy 1 remis 2 wygrane HJK Helsinki 1 wygrana Ilves Tampere i drużyna zawsze wygrywała która reprezentuje dom . Myślę że ten typ jest wart zagrania

Ilves Tampere - HJK Helsinki
typ 1 kurs 3.20 ✅ 1:0 :]
typ na plus mam nadzieję że ktoś zkorzystal :cool:
Pozdrawiam

adi26 20

adi26

Użytkownik
Witam typ na dzis to piłka nożna Finlandia - Veikkausliiga
mecz HIFK Helsinki ₋ VPS Vaasa o 17:30
typ HIFK Helsinki wygra kurs 2.50 w William Hill a czemu? Myślę że HIFK Helsinki się przełamie u siebie bo dopiero się rozkręcajom co pokazał ostatni mecz wyjazdowy choc przegrany 1:0 z KuPS ( 3 miejsce w lidze ) ale przeważali prawie we wszystkim brakło szczęścia . HIFK Helsinki u siebie nie wygrała od 5 spotkań ostatni mecz wygrany był wlasnie z kups 3:2 28.04.16 . VPS na wyjazdach nie jest zbyt dobra ostatnie 6 meczy to 4 przegrane 1 remis 1 wygrana Vps to raczej drużyny własnego podwórka . HIFK u siebie grał 3 razy z VPS 2 wygrał HIFK i 1 raz VPS . HIFK miał 3 dni więcej przerwy ale myślę że przede wszystkim dla kibiców HIFK wygra mecz by zakończyć serie przegranych meczy u siebie :razz: Myślę że typ warty zagrania

Pozdrawiam

adi26 20

adi26

Użytkownik
Witam dziś znalazłem mecz Piłka Nożna - BELGIA: Superpuchar Godzina 20:00 pomiędzy Club Brugge - St. Liege w superpucharze jestem troche zdziwiony kursem na St. Liege 4.50 w Bet365 Przede wszystkim Club Brugge przygotowaniach do ligi słabo na ostatnie 5 meczy 1 wygrana 2 remisy 2 porażki . St. Liege bardzo dobrze wypadł w przygotowaniach do ligi 4 wygrane 1 porażka . Co do spotkań między sobą w ostatnim sezonie to Club Brugge wygralo u siebie 7:1 później St. Liege wygralo u siebie 2:0 i ostatni mecz grali 20.03.2016 w finale Puchar Belgii gdzie St. Liege wygral z Club Brugge 2:1 gdzie też nie był faworytem . Dlatego myślę że warto zagrać na wygraną St. Liege

Pozdrawiam :cool:

adi26 20

adi26

Użytkownik
Witam Od dziś bede podawal kupony jakie gram i za ile i gdzie . Rozliczał będę na koniec dnia
Kupon 1
piłka nożna KOREA PŁD. 2 LIGA godzina 12:30
Bucheon FC 1995 - Ansan Police FC
typ 1 kurs 2.75 ( totomix )
gram za 10 zl
Kupon 2
piłka nożna CHINY PUCHAR godzina 13:35
Hebei Huaxiaxingfu - Guangzhou RF (1m. 0:3)
typ 1 zakład bez remisu (remis=zwrot) kurs 3.55 ( sts )
Gram za 6 zl
kupon 1 i kupon 2 na minus

adi26 20

adi26

Użytkownik
Witam

Dortmund - Manchester City

typ 2 kurs 3.60 w Bet365

kursy na Dortmund lecą w dół wlasnie przed sekunda zobaczylem sklad i Dortmund nie gra najlepszym składem a Manchester City nie ma złego Pachnie remisem ale gram na City

Dortmund Składy wyjściowe City
38Burki R. (B) 13 Caballero W. (B)
5Bartra M. 53 Adarabioyo O.
7Dembele O. 22 Clichy G.
28Ginter M. 18 Delph F.
14Leitner M. 25 Fernandinho
9Mor E. 6 Fernando
25Papastathopoulos S. 72 Iheanacho K.
20Ramos A. 11 Kolarov A.
18Rode S. 15 Navas J.
8Sahin N. 30 Otamendi N.
29Schmelzer M. 35 Zinchenko O.

Pozdrawiam ????

adi26 20

adi26

Użytkownik
Witam PO DŁUGIEJ PRZERWIE
typy na dzis to
Cibulkova D. - Konjuh A. typ 1 1.65 ( forbet ) 14:00
AC Wolfsberger - Union Berlin typ 2 1.85 ( forbet ) 19:00
po wyższym kursie warty zagrania jest typ
Salzburg - Anderlecht typ 2 3.35 ( forbet ) 19:00
Salzburg ma 11.07.17 mecz w ELM na wyjeździe myślę więc ze nie będą grac na 100% dodam ze wczoraj przegrali ze słabszym przeciwnikiem Salzburg 1-2 Wattens kurs 6.5 (forbet) ja wchodze w ten mecz za 100zl

Do góry Bottom