>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Addicted to progression

adi_krk 1

adi_krk

Użytkownik
Dotychczas próby gry u buków za prawdziwe pieniądze kończyły się porażkami. Dlatego postanowiłem, że spróbuję przetestować progresję.
Jest to próba, więc nie gram za prawdziwe pieniądze.
Proszę o nie komentowanie w temacie.
W razie pytań itp. -&gt;
PW
Progresja będzie dostosowana do realnych stawek, budżetu. Będzie składać się z 9 poziomów: 2,4,8,16,32,64,128,256,512j (budżet 1022j). Ewentualna przegrana ostatniego poziomu oznacza koniec progresji i grę od początku (chyba, że stwierdzę, że nie ma już sensu). Kursy na spotkania będą brane od bukmacherów, gdzie posiadam konto.
Od czasu do czasu postaram się napisać jakąś porządną analizę.
Statystyki będą podawane za każdym razem po zakończeniu progresji (trafiony zakład lub przegranie 9 poziomu).

adi_krk 1

adi_krk

Użytkownik
Poziom I
Buducnost Podgorica - Śląsk Wrocław 1 DNB @ 2.50
Stawka: 2j
bet365
Pierwsze spotkanie Śląska w eliminacjach LM z drużyną z Czarnogóry. Faworytem w tym meczu wg. bukmacherów jest Śląsk Wrocław. Kursy na Podgorice na początku były bardzo wysokie, nawet koło 6.00, na pewno takim murowanym faworytem Śląsk nie był i nie jest. Dziś kursy spadły już do 4.00 na Buducnost, ale myślę, że dalej warto zagrać 1 DNB po kursie 2.50.
Obrona Śląska nie wygląda za dobrze, odszedł Celeban, Pietrasiak i nie bardzo widać następców, Kowalczyk czy Grodzicki to na pewno nie jest ten poziom co wspomniana dwójka. Pierwszy ostatnio nie grał za wiele a Grodzicki to moim zdaniem bardzo przeciętny zawodnik. Formacja ofensywna też nie wygląda za ciekawie. Trener Lenczyk narzekał ostatnio na Diaza i Voskampa:

&quot; Orest Lenczyk wciąż czeka na eksplozję formy Cristiana Diaza i Johana Voskampa. - Ostatnio zachowują się tak, jakby zapomnieli, skąd biorą pieniądze - mówi trener Śląska Wrocław &quot;

Jest jeszcze Gikiewicz, któremu nie można odmówić zaangażowania, ale moim zdaniem posiada umiejętności maksymalnie na naszą ligę, ewentualnie na pierwsze fazy pucharów.
Powiedzmy sobie szczerze, że Śląsk nie zrobił nic na rynku transferowym w kierunku awansu do Ligi Mistrzów. Do tego współpraca trenera z władzami klubu nie układa się najlepiej.
Sam trener widać, że nie lekceważy rywala i w jego wypowiedziach czuć lekką obawę i asekurację:
&quot;Mam przyjemność być po raz drugi w Podgoricy. 35 lat temu będąc na obozie z Wisłą Kraków graliśmy sparing z Budućnostią i przegraliśmy 0:1. Taki wynik w jutrzejszym starciu nie byłby tragedią, ale zrobimy wszystko, by był on o wiele lepszy.&quot;
Myślę, że dziś drużyna z Czarnogóry może nawet wygrać, ale z uwagi na ograniczoną wiedzę dotyczącą tamtejszej ligi, wariant bezpieczniejszy bez remisu.

Do góry Bottom