>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ADD den Hagg (1-2) Twente Enschede 13.10.2006r.

Status
Zamknięty.
benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
VS

Kursy z Gamebookers: 1 - 2.90 // X - 3.20 // 2 - 2.20

Analiza: Twente ten sezon zaczęło bardzo dobrze, jak narazie szóste miejsce w tabeli z dobrym bilansem: 3-2-1 i 11:10 w bramkach, na wyjazdach nie zachwycili jeszcze w tym sezonie: 0-1-1 i 2:5. Gospodarz tego spotkania den Hagg jest przedostatnią drużyną Eredivisie z bardzo słabym bilansem: 0-1-5 i 4:11, u siebie fatalnie grają: 0-0-3 i 2:7. Mój typ tutaj to 2, ponieważ Twente jest w niezłej fotmie i powinni dać rade słabemu ADD.

Mój typ: 2
Ryzykowny typ: X
Bezpieczny typ: X2

N 0

n-name

Użytkownik
Zgadzam się, Twente myśli o Pucharach wiec z takimi drużynami musi wygrywać. Ostatnio Den Hagg zremisowało z AZ, ale nie brał bym tego pod uwagę. Myśle że X2 spokojnie można zagrać, tym bardziej że dobry kurs.

emde 0

emde

Użytkownik
Według mnie Twente nie odpuści tego meczu i ja stawiam na 2. Chłopcy wiedzą o co grają dlatego nie odpuszczą łatwo.

grzegorz78 0

grzegorz78

Forum VIP
Pokazali klasę w ostatnim meczu z Wallwijkiem ze stanu 1:3 doprowadzili na 4:3. Ale ostanie mecze między tymi drużynami chłodzą trochę mój optymizm. Ale zgadza się że wiedzą o co walczą. Myślę że na dłuższym kuponie można dać czystą dwójkę. Kurs 2,2 jest zachęcający.
Ostatnie spotkania:
Sep 16, 2005 Eredivisie ADO den Haag FC Twente 0 - 0
Jan 26, 2005 KNVB Beker ADO den Haag FC Twente 1 - 1
Oct 27, 2004 Eredivisie ADO den Haag FC Twente 0 - 1
Apr 17, 2004 Eredivisie ADO den Haag FC Twente 1 - 0

Mój typ: 2

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Twente zawsze grało się ciężko z ADO pamiętam te mecz lecz sądze że w tym roku się przełamią bo grają naprawde niezłą piłke. Sądzę że N&#39;Kufo podwyższy swój dorobek bramowy i bramkarz ADO będzie miał sporo do roboty jeżeli Twente wygra to spotkania to ma szanse na czwarte miejsce i to na pewno ich motywyje mój typ również 2

emde 0

emde

Użytkownik
Choc po pierwszej częście spotkania nic nie wskazywało na to żeby typ wszedł. Lecz w drugiej połowie chłopaki wzieli się do odrabiania strat i spotkanie zakończyło się 1-2 :twisted:

grzegorz78 0

grzegorz78

Forum VIP
ADO den Hagg 1 - 2 Twente Enschede
38&#39; [1 - 0] Michael Mols
57&#39;
Stijn Vreven (den Haag)
58&#39; [1 - 1] Blaise Nkufo (pen)
74&#39; [1 - 2] Kennedy Bakircioglu

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom