>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

AC Milan - Juventus Turyn, HIT 3 kolejki Serie A [20.09.2014]

Status
Zamknięty.
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik

VS

AC MILAN - JUVENTUS TURYN
sobota 20:45
kursy

3,20 - 3,40 - 2,20 b365

Giuseppe Meazza San Siro

Już w sobotni wieczór dojdzie do hitu, na San Siro Milan podejmie Juventus! Na takie mecz specjalnie zapraszać nie trzeba, nikt nogi nie odstawi. Poziom emocji powinien być duży. Milan pod wodzą Inzaghiego póki co prezentuje się dobrze, a co ważne skutecznie. 8 strzelonych goli w dwóch meczach i to z nie byle jakimi rywalami robi wrażenie. A propos wrażenia, to cały świat jest pod wrażeniem gola jakiego zdobył Jeremy Menez w meczu z Parmą ! :cool: Zabawił się niesamowicie!
Mecz będzie też szybkim powrotem na San Siro dla Massimiliano Allegriego, tyle że teraz po przeciwnej stronie barykady.
Czy górą będą Rossoneri czy może Bianconeri ? Jedno jest pewne, emocje gwarantowane. A Waszym zdaniem kto okaże się lepszy ? Jak będzie przebiegał mecz ?​
Zapraszam do dyskusji ;)

C 28

chef

Użytkownik
Witam,
ja zastanawiam się nad zagraniem czegoś w kierunku Milanu (niestety, jest to mało obiektywne myślenie z mojej strony - jestem kibicem Milanu).
Kto oglądał mecz z Lazio, później z Parmą, a jeszcze wcześniej turniej Trofeo TIM, ten wie z jakim wielkim entuzjazmem gra drużyna z Mediolanu. Inzaghi wprowadził niesamowitą atmosferę do drużyny (tak to przynajmniej wygląda z zewnątrz). Każdy gra z niesamowitym zaangażowaniem, a po strzeleniu każdej bramki cała drużyna leci pod łąwkę rezerwowych i cieszy się razem z nią i z trenerem Inzaghim.
Kolejnym argumentem jest San Siro. Już teraz jest pewne, że będzie wypełnione po brzegi 80 tyś. kibiców. Ten entuzjazm również udziela się powoli kibicom i jestem pewien, że będą 12 graczem dla Milanu. Co piątkowe wizyty Silvio Berlusconiego w ośrodku treningowym również wbrew pozorom swoje wnosi.
Milan strzela najwięcej we Włoszech. Niesamowity w niedzielny wieczór Menez i jego fenomenalna bramka:
ht tp:// 33.media.tumblr.com/01b5de73bd3c1bc4c9666078ef15767b/tumblr_nbxfe8Z3751rtequ6o1_400.gif
Do tego Honda w formie, oraz powracający po kontuzjach El Shaarawy i Torres.
Z drugiej strony Milan stracił w dwóch kolejkach Serie A aż 5 bramek. Obrona wygląda fatalnie. Grał w środku Alex i Bonera, na bramce Lopez. Wszystkich trzech zabraknie w meczu z Juve (kontuzje i czerwona kartka) w ich miejsce zagra Zapata, Rami oraz na bramcę Abbiati. Koniec końców może to w kwestii defensywy wyglądać lepiej niż w dówch poprzednich meczach (ustawianie Bonery w pierwszej &#39;11&#39; jest chyba tylko zrozumiałe dla Inzaghiego).
Juve natomiast to dalej bardzo solidna drużyna. Jednak mam wrażenie, że wraz z odejściem Conte i przyjściem Allegriego zespół z Turynu wiele stracił. Patrzyłem na grę Milanu za wodzów tego trenera zbyt długo i jestem zdania, że po prostu nie jest on świetnym fachowcem.
Przede wszystkim liczę na ten entuzjazm i świetną atmosferę którą da się wyczuć w ekipie Milanu. Niesamowity głód zwycięstw.
1 @3.20 bet365
bądź inny bardzo ciekawy zakład:
BTS i Milan wygra @6.50 bet365
Jeżeli miałbym być całkowicie obiektywny to z kolei kierowałbym się w stronę &quot;czystej&quot; BTS.
Edit:
Jak podaje strona acmilan.pl:
&quot;Wszystko wskazuje na to, że spełni się życzenie Filippo Inzaghiego i San Siro wypełni się po brzegi przy okazji sobotniego starcia z Juventusem. Portal MilanNews donosi, że tifosi wzięli szturmem kasy biletowe i na trzy dni przed meczem w sprzedaży pozostały już tylko wejściówki na sektor gości. Warto zaznaczyć, że wśród 80 tysięcy widzów, którzy w sobotę przekroczą progi futbolowej La Scali, będzie również prawie 40-osobowa grupa kibiców zrzeszonych w Milan Club Polonia.&quot;
Przewidywany skład Milanu na sobotni mecz wg. Tottosport:
Abbiati; Abate, Rami, Zapata, De Sciglio; Poli, De Jong, Muntari; El Shaarawy, Menez, Honda

Otrzymane punkty reputacji: +26
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Taki post jak powyżej pokazuje, ze jednak warto było otworzyć osobny temat na taki hit.

Witam,
ja zastanawiam się nad zagraniem czegoś w kierunku Milanu (niestety, jest to mało obiektywne myślenie z mojej strony - jestem kibicem Milanu).
Równiez witamy, mimo Twojego braku obiektywizmu ciężko dopatrzyć się jakichś niepotrzebnych kwestii, analiza ciekawa i przedstawiająca punkt widzenia co prawda z jednej strony, ale jest treściwa i o to w tym chodzi. Zachęcamy do częstszego udzielania sie jednocześnie ;)

Cieszy, że taki hit jak piszesz odbędize się przy pełnych trybunach, to zapowiada niesamoiwtą atmosferę, ostatnie mecze na San Siro to trybuny świecące w połowie niemalże pustkami, fajnei to nie wyglądało.

Dobrze, że El Shaarawy wraca do zdrowia bo to piłkarz potrafiący zrobić róznice.

W Juve wraca Chiellini i Bonucci. Zdrowy jest już też Vidal, tyle że on może zasiąść na ławce. Jedyny brak w Milanie to Andera Pirlo.

Milan ma poważniejsze braki jak wyżej wypisał @chef. Diego Lopez, Bonera, Alex i Montolivo bo Saponary nie liczę do grona poważnych braków.

Milan o ile będzie grał tak skutecznie i dobrze jak w dwóch poprzednich meczach to będzie z pewnością groźny. Walka może rozegrać się w srodku pola, a będzie tam się działo bez dwóch zdań ! Pitbull De Jong kontra Vidal o ile ten zagra, do tego Muntari potrafiący w tych ważnych meczach spisać się dobrze versus Pogba kapitalny !

Milan z pewnością ma kolejny powód by powalczyc o powrót do Champions League, dziś oficjalnie okazała się informacja, żę w 2016 r finał LM odbędize się na San Siro. Ale to tak jako ciekawostka bardziej informacja bo do LM a już tym bardziej do finału droga piekielnie daleka. Milan dopiero zrobił dwa kroki w drodze na ten szczyt.

sędzią meczu Milan - Juve będzie Nicola Rizzoli. Jego statystyki -&gt; http://pl.soccerway.com/referees/nicola-rizzoli/44754/
Wydaje się, że to najlepszy włoski sędzia, prowadził finał MŚ w Brazylii.
Poprzednie mecze Milanu z Juve miały kontrowersyjne sytuacje, coś z nieuznanym/uznanym golem Muntariego kojarze najbardziej, coś w głowie mi świta ta sytuacja, ale nie mam czasu teraz szukać dokładnie o co chodziło konkretnie

blads 187

blads

Użytkownik
golem Muntariego
https://www.youtube.com/watch?v=QXvFDg5lQS0 chodzi o tą sytuację. Był gol, sędzia dał dupy, a dyskusja na ten temat się ciągnie do tej pory można powiedzieć, chociaż już mniej bo ówczesny trener Milanu jest już u nas, a to jego standardowa zagrywka była.
Co do samego meczu z perspektywy Juventusu nie wygląda to za dobrze ze względu na brak Pirlo, chociaż Maksiu stara się grać troszeczkę inaczej niż robił to Conte więc powiedzmy że ten brak nie jest tak zauważalny. Mimo wszystko ja jako kibic Juve bardzo obawiam się tego meczu, jak i całego sezonu bo za cholere nie wiem czego spodziewać się po Allegrim. Conte był genialnym motywatorem, u niego piłkarze chodzili na 120% i wygrywali zawziętością, gorzej się działo jak trafili na nieźle poukładany zespół bo brakowało pomysłu, mam tu na myśli mecz z Benfica. Allegri dostał gotowy i ułożony zespół i puki co żeby niczego nie zepsuć kontynuuję grę formacją którą stworzył Conte, z tym że widać tutaj coś nowego.
Brak Pirlo będzie tutaj jednak kluczowy, obrona nie wygląda nadzwyczaj dobrze, chyba że chłopaki będą gotowi na 100% to powinno być ok. Vidal nie wiadomo czy zagra cały mecz, jego brak to poważne osłabienie, a tutaj kto przejmie środek boiska ten będzie miał uprzywilejowaną pozycję.
Milan jest dla mnie zaskoczeniem muszę przyznać, po sparingach i tej żenadzie którą prezentowali zastanawiałem się jak szybko Inzaghi poleci z fotela,a jednak coś się ruszyło i wyglądają całkiem przyzwoicie. Dużym mankamentem jest obrona i tutaj upatrywałbym największego zagrożenia, jeżeli będzie to wyglądało tak jak do tej pory to na rozpędzonego Teveza może nie starczyć.
Patrzyłem na grę Milanu za wodzów tego trenera zbyt długo i jestem zdania, że po prostu nie jest on świetnym fachowcem.
Allegri wybitny nie jest i to jest fakt, ale to świetny taktyk, Barcelony się nie ogrywa na farcie raczej, a on to zrobił. Tutaj bardziej wydaje mi się że to wasz zarząd mu popsuł koncepcję, wyprzedaż jaką urządzili troszeczkę podcięła mu skrzydła.
Jedno jest pewne, dla obu zespołów będzie to test i ten mecz odpowie na wiele nurtujących mnie pytań. Zarówno jeżeli chodzi o zespół gospodarzy jak i o gości. Motywacja jest ogromna z obu stron i będzie z pewnością ciekawe widowisko na które zapraszam każdego który twierdzi że włoski futbol jest nudny i przewidywalny. Niektóre mecze nie odbiegają poziomem od spotkań w Premier League.
Ze swojej strony zostawiam typ na over 2,5, tylko ze względu na problemy w defensywie jednych i drugich, ale to polecam poczekać na oficjalne potwierdzenia składów

Otrzymane punkty reputacji: +19
bo86bo 19K

bo86bo

Użytkownik
Moim zdaniem warto próbować kartek na poszczególnych zawodników:
de Jong 2.55 Unibet
Abate 7.00 Unibet
Rami 3.50 Unibet
Holenderskiego pitbulla przedstawiać nie trzeba, kurs bez szału jak na kartkę zawodnika ale w tym przypadku gra warta świeczki. De Jong łapie masę kartek i myślę,że w szlagierze jakim nie wątpliwie będzie ta potyczka warto próbować. Kurs na Abate to znaczna przesada biorąc rangę potyczki. Wiadomo,że boczny obrońca Milanu włącza się często w akcje ofensywne swojej drużyny. Po tym kursie grzech nie pobrać. Rami? Cóż, defensywa Milanu nie zachwyca a zawodnik ten nie jest mocno stabliny. W tym sezonie grał tylko w szalonym meczu z Parmą gdzie wszedł z ławki. W ubiegłej kampanii w 19 meczach w barwach Milanu zebrał 5 kartek. Zastanawiam się też nad kartką dla Marchisio. Szczerze mówiąc opieram się mocno na statystykach dlatego byłbym wdzięczny gdyby ktoś ocenił powyższe typy.

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Szczerze mówiąc opieram się mocno na statystykach dlatego byłbym wdzięczny gdyby ktoś ocenił powyższe typy.
Kartka De Jonga wygląda dobrze, tak jak wyżej wspominaliśmy powinien mecz się roztrzygnąć w środku pola. A De Jong nie odpuści nikomu, na przeciwko będzie miał zwinnego Pogbe więc pewnie pare razy Francuz mu ucieknie. Kartka dla Nigela jest okej.

Co do Abate i Ramiego to cieżko coś sugerować. Abate boczny obrońca, kurs już pokazuje jakie szanse są na jego kartkę. Loteria czy dostanie czy nie. Rami jako środkowy obrońca będzie musiał walczyć z Tevezem i Llorente, a więc czeka go sporo pracy,a potrafi się zagotować co pokazywał w poprzednich klubach, Valencii czy Lille.
W tym sezonie jeszcze nie grał w dużym wymiarze czasowym. Większe szanse są, że Rami dostanie kartke niż wspomniany Abate.
Muntari lubi dostać kartkę, też jest walczak i nie odpuszcza, piłkarsko lepszy niż De Jong, ale walki się nie boi.

Sugerując się składami z La Gazzetta dello Sport dziś zobaczymy tak ustawione zespoły

Milan 4-3-3

----------------Abiatti----------------
Abate--Rami----Zapata------de Sciglio
-------Poli----De Jong---Muntai-------
Honda-------Menez--------El Shaarawy

Juventus 3-5-2

-----------------Buffon----------------
-----Caceres---Bonucci----Chiellini-----
Liechsteiner-------------------Asamoah
----Vidal------Pogba------Marchisio-----
---------Tevez------Llorente-----------

Mecz 20:45 na
, skomentują Bartosz Gleń i Tomasz Lipiński.

R 326

royal92

Użytkownik
Ciekaw jestem czy Vidal faktycznie zacznie ten mecz od pierwszym minut, i w jakiej będzie znajdował się dyspozycji. Z tego co zauważyłem po dwóch pierwszych kolejkach to ze Milan ma spore problemy w kryciu przy stałych fragmentach, a to na pewno jedna z zalet Juventusu, gdyż tacy gracze jak Llorente, Pogba, Chiellini, Bonucci czy Caceres to na pewno ogromne zagrożenie przy bramce przeciwnika, a jeszcze są Vidal i Liechsteiner którzy świetnie odnajdują się w polu karnym przeciwnika, na to zwróciłbym uwagę podczas dzisiejszego meczu. Mam nadzieje ze nie zobaczymy tu szachów i obie ekipy zagrają do przodu. Tevez jest w dobrej formie i tu na niego liczę że będzie robił dużo szumu z przodu. Co do Milanu to jak juz wspomniałem ich defensywa nie spisuje się dobrze pięć bramek straconych po dwóch kolejkach w tym cztery z Parma, ale z Lazio to ze stracili tylko jedną bramkę to naprawdę szczęście i zasługa Diego Lopeza. Za to w ofensywie wyglądają naprawdę fajnie Honda, Menez, czy El Shaarawy wspomagani przez Muntariego i De Jonga, z dobrej strony w meczu z Parmą pokazał się też nowy nabytek Bonaventura. Wydaje mi się ze zobaczymy tu bramki z jednej i drugiej strony, mecz na pewno będzie zacięty dlatego łapie bet na kartkę dla przecinaka i walczaka De Joga. Ten mecz to tak naprawdę pierwszy poważny sprawdzian dla Juve, wiec za grosze poszukam bramek kurs wysoki i moim zdaniem bardzo możliwy to jest zakład.
over 2.5 and bts 2.50 bet365

aleksander21 416

aleksander21

Użytkownik
Milan - Juventus | typ: 2 | 2.4
- Milan u siebie. Milan wygrał sześć ostatnich meczy u siebie. Bilans zeszłego roku: 11-4-4 (58%/79%)
- sytuacja kadrowa Juve wygląda dużo lepiej. We wtorek wrócił Chiellini, a na dzisiaj gotowy ma być już Vidal. U gospodarzy natomiast większość wyleciało niż wróciło… do tej grupy należy: Alex, Bonera, Diego Lopez, Saponara i Montolivo. Szczególnie zabraknie stoperów… Milan wyjdzie dwójką, którą jeszcze nie grał w tym sezonie… w pierwszym meczu wyszli Alex i Zapata (Bonera na lewym skrzydle) a w drugim (Alex z Bonerom). I tak do tej pory dziurawa obrona Milanu może być w jeszcze gorszym stanie. Do drużyny wracają Torres i El Sharawy, jednak prawdopodobnie obaj (a jak nie to Torres ława, El Sharawy za Bonaventure) rozpoczną na ławce.
- ehhh ten Milan… już mówią o scudetto o tym, że wracają do lat chwały… no dobrze…niech sobie mówią, niech pompują ten balonik. To powoduje dobrą atmosferę a zawodnicy czują się pewniej, jednak ja od początku sezonu czekam na ich potknięcie, nie wierząc do końca w tę drużynę, więc chyba nie będzie lepszej okazji na to niż mecz z Juve… (no może mecz z Juve w Turynie). Milan na razie gra na euforii, ambicji, szczęściu, jednak to nie wystarczy… szczególnie z takim rywalem jak Juventus. Gracze Juve są lepsi indywidualnie, znają się bardzo dobrze… Podopiecznym Pipo ciężko będzie stawić im opór. Może na początku będą szaleć, ale przewiduje że Juve przeczeka ten moment i reszta spotkania będzie pod ich dyktando. Rossoneri popełniają zbyt dużo błędów (szczególnie w defensywie), grają trochę chaotycznie a jeszcze teraz w dodatku zostali pozbawieni bramkarza i dwóch stoperów. Moim zdaniem Milan się dzisiaj obudzi z tego snu.
- oprócz aspektu kadrowego oraz mentalnego, moim zdaniem Juve ma również przewagę po względem taktycznym. Milan gra tak, że w strefie obronnej rozgrywa piłkę dość wolno, a po przekroczeniu linii środkowej przyspiesza, starając się jak najszybciej uruchomić swoich napadziorów (bądź czekają na kontry). Taktyka jak taktyka… odpowiednio wykonana może być dobra, jednak właśnie… ‘odpowiednio wykonana’. Milan zbyt łatwo oddaje piłkę w takich sytuacjach wysyłając swoich zawodników na śmierć. Czasami przydałoby się trochę uspokoić grę, zagrać do tyłu i spróbować jeszcze raz… Juventus gra cierpliwie i uważnie i takie oddawanie piłki nie przyniesie nic dobrego…a może jeszcze będzie irytowało Rossonerich, co spowoduje jeszcze bardziej chaotyczną grę (choć włosi potrafią grać bez piłki). Gdy Juve będzie mogło rozgrywać spokojnie piłkę, to jestem pewien że coś prędzej czy później im wpadnie (rok temu tylko w jednym meczu nie strzelili bramki).
Podsumowując atak pozycyjny jest nie dla Milanu (ich skrzydłowi nie czują się dobrze gdy mają mało miejsca, a w środku pola brakuje kreatywności żeby coś zrobić). Pozostaje więc im kontra, ale… Juventus to nie dzieci… Po tych dwóch spotkaniach Allegri pewnie zwróci zawodnikom szczególną uwagę na to, a nawet jeżeli przytrafi się jakaś okazja, to nie boje się o to, że Honda/Menez/SES będą wkręcać w ziemię Chiellniego/Bonuciego czy Caseresa(lub Barzaliego) . Poza tym dzisiaj znów na pozycji Pirlo zagra Marchisio, który znacznie więcej wnosi do defensywy i w takich sytacjach może być niezastąpiony… On umie naprawiać błędy swoich kolegów…Także gdy ktoś mówi o tym, że brak Pirlo może być bardzo odczuwalny, to ja mówię – niekoniecznie… Wiadomo że Maestro potrafi zrobić coś z niczego i wprowadza niesamowity spokój, jednak Marchisio to nie lebioda im może dać więcej jeżeli chodzi właśnie o obronę, a bramki dla Juve i tak wpadną…

Prawdopodobieństwo: 25 27 48

&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:WordDocument&gt; &lt;w:View&gt;Normal&lt;/w:View&gt; &lt;w:Zoom&gt;0&lt;/w:Zoom&gt; &lt;w:TrackMoves/&gt; &lt;w:TrackFormatting/&gt; &lt;w:HyphenationZone&gt;21&lt;/w:HyphenationZone&gt; &lt;w:punctuationKerning/&gt; &lt;w:ValidateAgainstSchemas/&gt; &lt;w:SaveIfXMLInvalid&gt;false&lt;/w:SaveIfXMLInvalid&gt; &lt;w:IgnoreMixedContent&gt;false&lt;/w:IgnoreMixedContent&gt; &lt;w:AlwaysShowPlaceholderText&gt;false&lt;/w:AlwaysShowPlaceholderText&gt; &lt;w ???? oNotPromoteQF/&gt; &lt;w:LidThemeOther&gt;PL&lt;/w:LidThemeOther&gt; &lt;w:LidThemeAsian&gt;X-NONE&lt;/w:LidThemeAsian&gt; &lt;w:LidThemeComplexScript&gt;X-NONE&lt;/w:LidThemeComplexScript&gt; &lt;w:Compatibility&gt; &lt;w:BreakWrappedTables/&gt; &lt;w:SnapToGridInCell/&gt; &lt;w:WrapTextWithPunct/&gt; &lt;w:UseAsianBreakRules/&gt; &lt;w ???? ontGrowAutofit/&gt; &lt;w:SplitPgBreakAndParaMark/&gt; &lt;w:EnableOpenTypeKerning/&gt; &lt;w ???? ontFlipMirrorIndents/&gt; &lt;w:OverrideTableStyleHps/&gt; &lt;/w:Compatibility&gt; &lt;m:mathPr&gt; &lt;m:mathFont m:val=&quot;Cambria Math&quot;/&gt; &lt;m:brkBin m:val=&quot;before&quot;/&gt; &lt;m:brkBinSub m:val=&quot;--&quot;/&gt; &lt;m:smallFrac m:val=&quot;off&quot;/&gt; &lt;m:dispDef/&gt; &lt;m:lMargin m:val=&quot;0&quot;/&gt; &lt;m:rMargin m:val=&quot;0&quot;/&gt; &lt;m:defJc m:val=&quot;centerGroup&quot;/&gt; &lt;m:wrapIndent m:val=&quot;1440&quot;/&gt; &lt;m:intLim m:val=&quot;subSup&quot;/&gt; &lt;m:naryLim m:val=&quot;undOvr&quot;/&gt; &lt;/m:mathPr&gt;&lt;/w:WordDocument&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:LatentStyles DefLockedState=&quot;false&quot; DefUnhideWhenUsed=&quot;true&quot; DefSemiHidden=&quot;true&quot; DefQFormat=&quot;false&quot; DefPriority=&quot;99&quot; LatentStyleCount=&quot;267&quot;&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;0&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Normal&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;35&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;caption&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;10&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; Name=&quot;Default Paragraph Font&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;11&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtitle&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;22&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Strong&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;20&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;59&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Table Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Placeholder Text&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;No Spacing&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Revision&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;34&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;List Paragraph&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;29&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;30&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;19&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;21&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;31&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;32&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;33&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Book Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;37&quot; Name=&quot;Bibliography&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;TOC Heading&quot;/&gt; &lt;/w:LatentStyles&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 10]&gt; &lt;style&gt; /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:&quot;&quot;; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:&quot;Calibri&quot;,&quot;sans-serif&quot;; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-fareast-language:EN-US;} &lt;/style&gt; &lt;![endif]--&gt;

Otrzymane punkty reputacji: +20
aleksander21 416

aleksander21

Użytkownik
Nie wiem czy doczekam dnia, kiedy zapomni się o tej bramce Muntariego... Wszyscy mówią tylko o niej a nikt nie pamięta, że bramki Matriego również nie uznano...a tam spalonego z tego co kojarzę nie było...

S 2

street-living

Użytkownik
w domu już zabrzmiał hymn Polski w barach szał siatkówkowy, a ja tutaj szukam już streamu na hit Ligi Włoskiej, za 20min już mecz, a więc na szybko za grosze na bramkę Teveza 2.6 kurs✅ na stronie fortuny. Wydaje mi się, że Juve wygra a bramkę strzeli ten &quot;kurdupel&quot;

gigibuffon 1K

gigibuffon

Użytkownik
Te wszystkie dywagacje o nieuznanych prawidłowo zdobytych bramkach nie mają sensu. Błędy arbitrów są po prostu wpisane w grę, a w sezonie każdej z drużyn możemy policzyć przynajmniej po kilka takich spornych sytuacji, które mogą zaważyć na wyniku końcowym. A skoro liczymy to, ile razy gol nie został zaliczony, to proponuję też dodać do tego niegwizdnięte karne, wolne itd. Taki urok piłki ???? . Odnośnie sytuacji z Muntarim - jasne, że był gol, ale czy to wina Juventusu? Taka była decyzja sędziego, to do niego trzeba mieć pretensje.

Milan - Juventus

Historia spotkań sugeruje, że będzie to dość wyrównane starcie. Składy obu ekip już znane:
Milan: Abbiati; Abate, Rami, Zapata, De Sciglio; Poli, De Jong, Muntari; Honda, Menez, El Shaarawy
Milan bench: Agazzi, Gori, Albertazzi, Armero, Mexes, Zaccardo, Van Ginkel, Bonaventura, Pazzini, Torres, Niang
Juventus: Buffon; Caceres, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner, Pereyra, Marchisio, Pogba, Asamoah; Llorente, Tevez
Juventus bench: Storari, Rubinho, Romulo, Ogbonna, Padoin, Pepe, Vidal, Evra, Mattiello, Coman, Morata, Giovinco.

Ostatnio mam dość mało czasu na śledzenie na bieżąco informacji z włoskich boisk, ale pokuszę się o jakiś typ za drobniaki, ot, żeby były jeszcze większe emocje ????
Juventus -1 3.55 /bet.365/ ZWROT
Pozdro!

ed. Świetne widowisko, zabrakło większej ilości bramek ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom