>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Aby wygrać trzeba zagrać !!

A 93

ateo87

Użytkownik
Mój pierwszy taki temat tutaj daje sobie miesiąc czasu by zrobić z 1k jakieś 5k ( czyli min 4k zysku ) statystyki będą prowadzone w miarę regularnie.

Proszę nie zaśmiecać mi tu tematu i uwagi jak i inne rzeczy pisać na priv.

... &quot; Kazdy wygrać może, trzeba tylko uwierzyc w sukces &quot; ....

Jak skorzystałeś i wygrałeś kliknij dzięki

A 93

ateo87

Użytkownik
Monaco - Nieminen 1 @1.5
Koli - Goffin @1.5
@2.25
stawka 100
Monaco na ziemi czuje się jak ryba w wodzie wczoraj po kiepski 1 secie wziął się w garść i nie dal już żadnych szans rywalowi. Jarko ograł Gabe ( ale mam swoje zdanie co do czystości tego meczu ) wcześniej turniej u siebie gdzie grał bardzo kiepsko brak dobrego serwisu to będzie to co dziś zadecyduje o jego porażce
Niemiec na ziemi grac potrafi wszystko zależy od jego podejścia rywala bije na głowę każdą umiejętnością gry ... Goffin 3 wygrane czelki w 3tyg tylko ze rywale tam słabi kurs może nie powala ale wydaje się być dość pewnym rozwiązaniem

A 93

ateo87

Użytkownik
Dnipro - Kopenhaga 1 @1.7
St.Liege - Panata 1 @1.8
AEL Limassol - Zenit 2 @1.5
@ 4.59
stawka 100

Dnipro u siebie piekielnie mocni skład bardzo solidny, pełny skład do dyspozycji trenera goście to nie ta drużyna co parę lat temu która niszczyła w lidze i co roku grała w LM. Mecz odbędzie się w Kijowie.

St.Liege w rytmie meczowym solidni mimo kilku osłabień przed sezonem to oni są dla mnie faworytem, liga grecka jeszcze nie rusza Panata to już tylko nazwa pewnie będą chcieli zamurować i liczyć na kontry myślę ze szybkie skrzydła gospodarzy (co jest ich najmocniejsza strona ) szybko ich wypunktują

Zenit dobrze przygotowany do sezonu niezłe wyniki w towarzyskich do tego kilka wzmocnień i osłabień ale skład wygląda mocno na papierze. Gospodarze maja pewne problemy finansowe od jakiegos czasu jak cala liga skład może i nie najgorszy ale jak tylko Zenit zagra na 100% to myślę ze wygra.

Do góry Bottom