>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Absurd w Betano... co zrobić?

L 39

luquu

Użytkownik
Witam, Ostatnio dokonałem depozytu 120 w betano i odebrałem +100% aktualnie mam 800 ziko. Chciałem już wypłacić ale okazało się że jak wpłacałem przez mastercard to moge wyplacic tylko na konto w banku. Moim zdaniem jest to absurd i smierdzi mi to jakimis problemami z US jak wyplace do banku. Wyplacal ktos juz podobne(wieksze) kwoty. Wie ktos co mi grozi jak jednak mnie dojada? Czy wyplacac na konto ktore nie ma duzo wplat i wyplat(mam tam 1,5k zadko cos wplacam i wyplacam) czy na takie na ktore miesiecznie wplywaja i wyplywaja duze piniadze?

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Witam, problem polega na tym że często że bukmacherów jest tak że musisz wypłacić drogą którą wpłacałeś. Dlatego warto było pomyśleć o skrillu. Dlatego sam sobie jesteś winny gdybyś czytał regularnie forum wiedziałbyś o tym.

H 88

hops1989

Użytkownik
Słuszna uwaga mojego przedmówcy. U wszystkich bukmacherów może wypłacać jedynie tą samą metodą, którą się wpłaciło. Z choinki się urwałeś? Skoro wpłacałeś środki kartą MasterCard, to możesz zrealizować wypłatę jedynie na konto bankowe.

L 39

luquu

Użytkownik
Myslalem nad tym, pisałem tez o tym na czacie u buka ale konsultant napisal ze nie wiadomo i najlepiej zebym wyplacil to co mam na konto a potem doladowal skrilem i nie bedzie problemu. Ja mu na to ze bede mial problem jak mnie US dojedzie, a on ze bzdury pisze i zebym sie z prawem zapoznal polskim. Odpisalem zeby on mnie zapozal a on ze nie ma takiej mozliwosci xDDDD

tommy83 298

tommy83

Użytkownik
nic nie szkodzi zeby zobaczyc czy opcja ze skrillem przejdzie - jesl nie, to dalej jestes w tym samym miejscu i zostaje przelew ale moze akurat ;)

G 0

gramtenis

Użytkownik
To co przedmówcy piszą to raz. Tak jest prawie wszędzie, buk tak robi by zabezpieczyć się i nie być pralnią brudnych pieniędzy. Teoretycznie przynajmniej
Co do wypłaty. Sam realizowałem wypłaty rzędu 20-25k zł prosto na konto i nigdy nie miałem żadnych problemów z US. Temat wałkowany 1000x
Jaki interes ma bank by Cie podj... do US za takie nic, jakim jest 800zł ? Było to już pisane 1000x że bank ma obowiązek zgłosić podejrzaną transakcję do jakiejś tam instytucji(nie pamiętam ale to nie US) a ta podejrzana transakcja to powyżej 15k euro czyli śmiało 60k zł można wypłacać i nikt na Cb nawet nie zwroci uwagi. Te transakcje jak zauważyłeś nie są robione przez buka tylko firmy zewnętrzne które świadczą im usługi płatności, z reguły tytułowane tak, by wyglądało niepozornie. Przy czym tez nie da Ci nikt gwarancji bo może być jakiś wyjątek w regule, ale 1000zl to jest śmieszna dla nich kwota.

thenormalone-144206 402

thenormalone-144206

Użytkownik
To co przedmówcy piszą to raz. Tak jest prawie wszędzie, buk tak robi by zabezpieczyć się i nie być pralnią brudnych pieniędzy. Teoretycznie przynajmniej

Co do wypłaty. Sam realizowałem wypłaty rzędu 20-25k zł prosto na konto i nigdy nie miałem żadnych problemów z US. Temat wałkowany 1000x
Jaki interes ma bank by Cie podj... do US za takie nic, jakim jest 800zł ? Było to już pisane 1000x że bank ma obowiązek zgłosić podejrzaną transakcję do jakiejś tam instytucji(nie pamiętam ale to nie US) a ta podejrzana transakcja to powyżej 15k euro czyli śmiało 60k zł można wypłacać i nikt na Cb nawet nie zwroci uwagi. Te transakcje jak zauważyłeś nie są robione przez buka tylko firmy zewnętrzne które świadczą im usługi płatności, z reguły tytułowane tak, by wyglądało niepozornie. Przy czym tez nie da Ci nikt gwarancji bo może być jakiś wyjątek w regule, ale 1000zl to jest śmieszna dla nich kwota.
Niektóre banki zgłaszają do podmitów sprawdzających kwoty dużo dużo nize niż piszesz zaczynając od 1125 albo 1250 jakoś tak... trzeba przeczytać w regulaminie bo niektóre banki tali zapis posiadają... ze gdy kwota przelewu na konto jest wieksza od podanej to muszą zgłosić tam jakiejś instytucji a od nich już bliżej do US. Dlatego trzeba z tym uważać... intwresowalem się tym dość bardzo intensywnie jak musiałem ba konto przelać dość pokaźną sumę ;D

Do góry Bottom