>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Abitur !!

pele69 3

pele69

Użytkownik
Zapewne jest tu spora garstka uzytkownikow których juz za dwucyfrowa liczbę dni czeka egzamin dojrzałosci..Ten temat zakladam w celu wymienia sie szczegolnie ciekawymi linkami z ktorych mozna pobrac sciagi. Starsi uzytkownicy moga rowniez podzielic sie doswiadczeniami z tego jakze waznego okresu z ich zycia ;p... Ja zdaje mature z wosu i gery na rozszerzeniu...moze macie link do gotowych do druku sciag??

A 2

areklipno

Użytkownik
jakie ściagi uczyć się ????

ja pisze z wosu geografi &lt;- rozszerzony i polski angielski matematyke &lt;- to na podstawowym

skylo 0

skylo

Użytkownik
ja tam zdawałem matme na rozszerzonym, i się opłacało :twisted: Ogólnie na maturze ważne jedynie żeby się nie zestresować, jak ci się uda to pójdzie lekko, tylko bez przesady sama się nie zdaje :mrgreen: Teraz na studiach (Informatyka) jak myśle o maturce z matmy to się łezka kręci w oku :zoltakartka: Powodzenia !

K 0

karoleks85

Forum VIP
Ja zdawalem z:

Historia (4/4)
Angol (4)
Polak (5), zwolniony z ustnej czyli aut. 5 ????

Teraz z perspektywy lat, wiem jedno matura to byla poprostu komedia. Kazdy egzamin jaki mam na studiach (Prawo) jest kilka razy trudniejszy. Dlatego nie macie czym sie martwic, jesli ktos chce isc na dobre studia nie powinien miec problemow z 4 czy 5 (vel. punktami :p) Jak ktos bedzie zdawac hire to zelaznym tematem jest II wojna swiatowa ???? z Polaka to nie wiem jak jest teraz, wiem ze u nas byla banalna, nie wiem po co niektorym osobom byly potrzebne sciagi.. Co do angielskiego to mialem tylko ustna i to bylo zwykle wygadanie sie ????

rangiz9 0

rangiz9

Forum VIP
ja również studiuję prawo, i powiem wam, że matura w porównaniu z egzaminem jaki mam to małe piwko jest.

izajasza53 2,7K

izajasza53

Użytkownik
No ale żeby się dostać na studia to trzeba zdać mature, a ja puki co jakoś się nie wziąłem za nauke! :przeklina:

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Ja się nic nie uczyłem na pisemny jeszcze skacowany przyszedłem wybrałem z Historii źródła a j.polskiego analize wiersza i elegancko

Do góry Bottom