>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

ABC screena kuponu ,na życzenie Elit Typera.

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Jak zrobić screena kuponu.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Print_Screen

W zwiazku ze sporymi problemami dotyczącymi umieszczania w postach Elt Typera zdjęc poniżej przedstawiam jak prawidlowo umiescić foto w swojej wypowiedzi:
1) uruchamiamy serwer np:
[URL='http://www.imageshack.us']www.imageshack.us[/URL]
2) Klikamy &quot;przegladaj&quot; i wyszukujemy zdjecie które chcemy dodac

3) Opcją &quot;Resize Image&quot; mozemy zmienic wielkosc w jakiej ma byc pokazywane nasze zdjecie (jesli macie za duze zdjecia sugeruje skorzystac z tej opcji i zmienic na 640x480 Jest to zalecana wielkosc. Kazde wieksze zdjecie bedzie usuwane dlatego iz spowalnia otwieranie stron.) Jesli juz chcecie pokazac foto z wieksza widocznoscią szczegołow to prosze uzyc opcji miniaturki czyli skopiowac do posta link Thumbnail for forums (1)
4) Gdy juz wszystko ustalone klikamy &quot;Host It&quot;
5) Następnie z wyświetlonych przez program linków zaznaczamy i kopiujemy do naszego posta ten okreslony nazwa &quot;Hotlink for forums (1)&quot;

Ta niezbyt skomplikowana operacja pozwala na zamieszczanie na forum zdjęć w pełnym rozmiarze, a dzieki niewielkiej rozdzielczości powoduje szybkie i bezproblemowe otwieranie stron.

Pozdrawiam Elit Typerze ,byłem cierpliwy i łoatologicznie wytłumaczyłem robienie screena i zamieszczania go na Forum.Jest to tzw opcja dla osób mniej rozgarniętych komputerowo ,do których ja sie zaliczam,ale udało mi sie opanowac tą sztukę pozdrawiam.
P.S Post skasuje jak się nauczysz.Zamieszczę ten post w Hyde Parku również.Pozdrawiam fox71.

vizjerei 1

vizjerei

Użytkownik
Hah! Brawo, Fox za cierpliwość. W sumie to mnie wyprzedziłeś, bo chciałem w nocy w przerwie meczów NHL też zrobić &#39;intrukcję dla głąba&#39;...

cerber 2

cerber

Użytkownik
Nie zdziwie sie jak typ poda 1 screena kuponu zagranego za 200 zł(z BAH na koncie gościa), a potem bedzie, że on podał skan i jest święty :p A tak poza tym to 10-latek potrafi robic skany, więc Elit pokazał tym, że jest głupszy niż to warta.

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
zamiast www.imageshack.us lepiej wrzucac screeny na www.tinypic.com bo imageshack schodzi na psy, czasami szybko usuwają z serwera pliki, a dla niektórych for robią blokady
Ja też tylko używam tiny ,ale nie chciałem już mieszać w głowie Elit Typerowi ,korzystać z dwóch stron to juz by było za bardzo skomplikowane.ABC napisane,ale ciężko Elitowi idzie z nauką.....

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Jest tych serwerow , najlepiej miec wlasny i tam wrzucac.
Wiem ze to pytanie nie tu , ale sie zatsnawiam , skrzynka na takiej poczta.interia ma 1-2 GB , wiadomo ze meile sie odbiera Outllookiem i na poczcie.interia juz sie jakby &#39;&#39;kasuja&#39;&#39; , to po co te 1 GB ?? maile zajmuja do 1-2-3 MB , nawet jak sie uzbiera to zostaje te 950 MB - po co ??

S 11

support75

Użytkownik
grzesio swego czasu skrzynki byly po 10-20 mb.
tlen wprowadzil pierwszy skrzynki gigowe. mial to byc taki chwyt marketingowy aby przyciagnac ludzi do siebie. mowie chwyt bo tak na prawde ludzie nie potrzebuja tak duzych skrzynek. Inne portale aby nie byc w tyle zaoferowaly tyle badz wiecej miejsca.

Do góry Bottom