>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

a może to będzie kluczem?????

B 0

bakarikone

Użytkownik
Hej , ostatnio wpadłem o to na taki pomysł ,, systemu&quot;
1.wybieramy 3 mecze dwudrogowe o kursie 1,9 ( nie mniejszym) , które naszym zdaniem powinny wejść.
2.gramy te 3 mecze systemem 2z3 u jednego buka a później te same u drugiego buka tak aby wszystkie mecze miały po kursie 1,9 ( mówię tu o naziemnych bukach gdzie jesli jest kurs 1,9 to przeciwny jest 1,7 dlatego gramy u 2 buków)
3. w 3 meczach dwudrogowych musi przynajmniej wystapić 2 takie same wyniki czyli np. 112 lub 221 &gt;Czyli juz na początku mamy 3 , 24 zł ( po odjęciu podatku)
4.Jeżeli wejdą tylko 2 pewne mecze ( bo zawsze w 3 meczach muszą wystąpić 2 te same wyniki) to jesteśmy do tyłu 46% wkładu
5. jeśli jednak wejdą na kuponie wszystkie 3 mecze to jesteśmy 61,7 % do przodu.
6 a dla jasności oczywiście gramy u jednego buka same 1 a u drugiego buka same 2
7.co jeśli nie wejdzie ?? odp: myślę ze ten system można zagrać progresją która i tak nie będzie aż tak drastyczna bo zawsze mamy 54% zwrotu wkładu.

oczywiście czekam na sugestie forumowiczów , niedługo przeprowadzę symulację.pozdrawiam

ja28 92

ja28

Użytkownik
Hej , ostatnio wpadłem o to na taki pomysł ,, systemu&quot;
1.wybieramy 3 mecze dwudrogowe o kursie 1,9 ( nie mniejszym) , które naszym zdaniem powinny wejść.
Istnieje pewniejszy sposób dla takich trzech meczy dwudrogowych z kursem 1,9 lub troszke wyższym (np. NBA z handi kursy są zazwyczaj 1.92 - na faworyta i przeciwnika takie same). Oczywiście przy założeniu że jeden z tych trzech może nie wejść.
Wysyłamy 4 kupony po 3 zakłady na każdym z nich gdzie A oznacza typ na faworyta, B typ odwrotny:
1-AAA, 2-BAA, 3-ABA, 4-AAB
Jak widać pierwszy kupon to zakład na faworytów (czyli te drużyny które wg. nas powinny wygrać)
W pozostałych trzech kuponach jest jeden zakład na niefaworyta z odpowiadającycm mu kursem.
Przy kursie na każdy zakład 1,90 mamy AKO na każdym kuponie 1,9x1,9x1,9=6,85 czyli zwrot 6,85j przy koszcie 4j (bo 4 kupony) co daje zysk 2,85j dla trzech lub dwóch trafnych meczy.
Przy kursie 1,92 (np. w NBA) jest jeszcze lepiej bo 1,92x1,92x1,92=7,08.

To zdecydowanie lepiej niż przy propozycji Bakarikone u którego jeżeli wejdą tylko 2 pewne mecze to jestesmy do tyłu 46% wkładu.

pozdr

ja28 92

ja28

Użytkownik
metoda-musisz-przegrac-aby-wygrac-by-edi8
edi8 faktycznie jest to opisane, nie zwróciłem uwagi na ten temat. Ja ten sposób stosuje do gry w NBA już ładnych pare lat, z dużym plusem na koncie, gram na unibet gdzie kursy są nawet 1,94. Natomiast gra na bet-at-home gdzie kursy są 1,85 (za małe) jest bez sensu w przypadku stosowania jeszcze progresji, a jest to konieczne bo każdemu od czasu do czasu zdarzają się wpadki.

Bakarikone co w przypadku BBB? To samo co w przypadku ABB (czyli dwóch nietrafionych meczach) jest to przegrana 4j. Główną zasadą tego sposobu jest, że typer dobrze typuje wynik trzech meczy, ale że nie jest to proste i dość często zdarza sie że jeden z tak wytypowanych meczy nie wchodzi - to sposób ten umożliwia dobre obejście tego problemu.

No a co jak nie wyjdą 2 lub wszystkie 3 mecze? To du.. z takiego typera, chyba że jest to przypadek szczególny zdarzający się raz na kilka typowań, wtedy stosujemy progresję i obstawiamy kupony zamiast po 1j to po 2j a następnie po 4j. A jeżeli jest to seria trzech kolejnych nie trafionych typowań, to zmieniasz zawód na coś co umiesz ???? ???? ????

pozdr

tremen 10

tremen

Użytkownik
Ja grałem 2 z 3 na zasadzie że jeśli 2 bloki mi weszły: AB lub AC lub BC to mi się zwróciła stawka jaką włożyłem, jeśli siadło ABC to stawiałem ile postawiłem doszlem w tydzień do 240 ze stawką początkową 3 przy ako na A B C 1,83 a później tą kasę przerypalem na live i to bylo jakiś czas temu. Nie dawałem nigdy większego ako byle by mi się zwróciło. I gralem codziennie.
Jeśli ma ktoś pomysły na to, to chętnie wysłucham.

ja28 92

ja28

Użytkownik
Ja grałem 2 z 3 na zasadzie że jeśli 2 bloki mi weszły: AB lub AC lub BC to mi się zwróciła stawka jaką włożyłem
Trudno aby przy grze 2z3 weszły dwa bloki. Jeżeli grasz AB, AC, BC to może wejść tylko 1 blok np: AB bo mecz C nie wyszedł więc AC i BC są przegrane.

pozdr

tremen 10

tremen

Użytkownik
ale jak siądzie blok AB to masz zwrot kasy którą dałeś jak grasz np. za 81j przy 2 spotkaniach średnio 1,35 to dostajesz za AB 81j lub cały 243j
ja to pisze nie dlatego że to jest rewelacyjny sposób ale dlatego że może komuś coś wpaść do głowy
pozdr

tremen 10

tremen

Użytkownik
grałem też rozpiske meczów po kursie meczów 1. 2,3 x. 3.1 na 8 kuponów z 3 meczami
rozpiska wyglądała tak:
a. 111
b. 11x
c. 1xx
d. 1x1
e. xx1
f. x1x
g. xxx
h. x11
ogólnie bywało różnie z tym raz lepiej raz gorzej wiec stawiałem na hokej po kursie 1. 2,3 2. 2,5 wyeliminowałem w tym przypadku remis z taką samą rozpiską i było znacznie lepiej.
Nie mam statystyk tego bo to było dość dawno temu, więc może ktoś to sprawdzić chodź hokej ma przerwe.
pozdr.

ja28 92

ja28

Użytkownik
ale jak siądzie blok AB to masz zwrot kasy którą dałeś jak grasz np. za 81j przy 2 spotkaniach średnio 1,35 to dostajesz za AB 81j lub cały 243j

ja to pisze nie dlatego że to jest rewelacyjny sposób ale dlatego że może komuś coś wpaść do głowy

pozdr
A ja to prostuję nie dlatego że mam coś przeciw Tobie, lecz dlatego że piszesz nieprawdę.

Przy kursie 1,35 za wygrany mecz masz AKO dla AB 1,35x1,35=1,82
czyli gdy wejdzie blok AB to masz zwrot od buka 1,82j ale zapłaciłeś za 3 bloki AB, AC, BC 3x1=3j czyli sumarycznie 3j-1,82j=1,18j strata a nie zwrot kasy.
Jeden wygrany blok przy trzech wysłanych zwraca kase gdy kursy na mecze w tych blokach są równe co najmniej 1,74 (na każdy mecz). Wtedy AKO na pojedyńczy blok równa sie 1,74x1,74=3,02 co przy koszcie 3j oznacza zwrot wydanej kasy.

pozdr

tremen 10

tremen

Użytkownik
a ja napisalem ze A = 1,35 ??
chodzilo mi ze na A 2 mecze po takim kursie przykladowo
moglem zle napisac ale napewno nie napisalem nieprawde

Do góry Bottom