>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

a może my coś ustalimy;)

sieku 31

sieku

Użytkownik
Powiem wam że im głębiej w las tym gięcej... gówna ????

Kopacze Jagi siedzą dziś w Gdyni ale całkiem niepotrzebnie bo Sląsk się właśnie z fizju wycofał podobno [tak czy siusiak to jeszcze do niej nie doszło] i normalnie awansuje do OE... czyli Arka nie awansuje ???? Efekt taki że baraże Jaga zagra z Piastem, który fete z okazji awansu do OE musiał dziś zakończyć/zawiesić. Cudo ????

Ale to nie koniec bo przecież jeszcze zespoły muszą licencje podostawać [chodzi oczywiście o zespoły z niższej półki organizacyjnej] a na razie to tylko ŁKS dostał i to oczywiści po odwołaniu... skoro pierwszoligowcy nie dostają z marszu bo nie spełniają warunków to te awanse z 2 ligii też pewne nie są, zwłaszcza dla Piasta ????

A żeby jeszcze większa pompa była to kwestia korupcji i spadków nie jest jeszcze zakończona, więc z OE wylecieć może jeszcze nie jeden niezły zespół i zrobić miejsce... tylko komu?

Może macie jakieś pomysły dla PZPN? Bo oni to się już nie taplają a podtapiająw gównie... Śmiech na sali bo inaczej to tylko płakać pozostaje...

T 9

tosterkm

Użytkownik
rzeczywiscie szkoda slow
takie dziwne decyzje to nie nowosc, dla mnie kuriozum jest degradowanie druzyny, ale dopiero na koniec sezonu, tak bylo w przypadku sosnowca, wiadomo bylo przed sezonem ze zleca do II ligi, graja w I lidze i jak zajma miejsce spadkowe to poleca az do III, jednym slowem - graja w I lidze i walcza o utrzymanie w II lidze, paranoja, powinni od razu poleciec i zamiast z Wisla Krakow walczyliby o punkty z Podbeskidziem Bielsko-Biala, troche roznica i wg mnie utrzymaliby sie w II lidze
kolejny paradoks to decydowanie o zasadach spadku i awansu po zakonczeniu ligowego sezonu, to jest jawne sprzyjanie korupcji, teraz wiadomo jaka decyzja komu przyniesie korzysci, piekne pole do popisu dla kretaczy i zlodziei, nie ma lepszej okazji na korupcje niz teraz
przez dzialania PZPN bardzo stracilem zainteresowanie polska pilka, jako kibic Legii interesuje sie poczynaniami tego klubu, ale reszta malo mnie obchodzi, liga to bagno i PZPN stwarza sam warunki do korupcji, nie robi nic konkretnego zeby jej zapobiegac, jednym slowem wstyd mi za to ze u nas wszystko musi byc odwrotnie niz normalnie, po prostu mi wstyd
jak dla mnie powinny byc jasne zasady, handlowali mecze to spadek, jak ma poleciec pol ligi to trudno, nie wciskac na sile leszczy z II ligi tylko okroic na 2 sezony I lige do 10 - 12 zespolow, jak trzeba to zagrac takim systemem jak w szkocji, wychodzi trzydziesci kilka meczow i jest ok
eh... szkoda slow, nie wierze ze sie poprawi cos, za duzo tam jest komunistycznych starych pierdzieli co nie zauwazyli ze stosujac swoje prlowskie metody osmieszaja nasz kraj na forum miedzynarodowym, ale niestety za zabrdzo maja przyrosniete du.py do stolkow i ry.je do koryt zeby odejsc, dobro polskiej pilki maja w nosie!

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
ja mam taki pomysł zeby zdegradowac caly PZPN tyle razy az w koncu bedzie ktos kto podoła takiej funkcji, ten cały zarząd zachowuje się jak dzieci w piaskownicy

radek_3city 0

radek_3city

Użytkownik
rzeczywiscie szkoda slow

takie dziwne decyzje to nie nowosc, dla mnie kuriozum jest degradowanie druzyny, ale dopiero na koniec sezonu, tak bylo w przypadku sosnowca, wiadomo bylo przed sezonem ze zleca do II ligi, graja w I lidze i jak zajma miejsce spadkowe to poleca az do III, jednym slowem - graja w I lidze i walcza o utrzymanie w II lidze, paranoja, powinni od razu poleciec i zamiast z Wisla Krakow walczyliby o punkty z Podbeskidziem Bielsko-Biala, troche roznica i wg mnie utrzymaliby sie w II lidze

kolejny paradoks to decydowanie o zasadach spadku i awansu po zakonczeniu ligowego sezonu, to jest jawne sprzyjanie korupcji, teraz wiadomo jaka decyzja komu przyniesie korzysci, piekne pole do popisu dla kretaczy i zlodziei, nie ma lepszej okazji na korupcje niz teraz

przez dzialania PZPN bardzo stracilem zainteresowanie polska pilka, jako kibic Legii interesuje sie poczynaniami tego klubu, ale reszta malo mnie obchodzi, liga to bagno i PZPN stwarza sam warunki do korupcji, nie robi nic konkretnego zeby jej zapobiegac, jednym slowem wstyd mi za to ze u nas wszystko musi byc odwrotnie niz normalnie, po prostu mi wstyd

jak dla mnie powinny byc jasne zasady, handlowali mecze to spadek, jak ma poleciec pol ligi to trudno, nie wciskac na sile leszczy z II ligi tylko okroic na 2 sezony I lige do 10 - 12 zespolow, jak trzeba to zagrac takim systemem jak w szkocji, wychodzi trzydziesci kilka meczow i jest ok

eh... szkoda slow, nie wierze ze sie poprawi cos, za duzo tam jest komunistycznych starych pierdzieli co nie zauwazyli ze stosujac swoje prlowskie metody osmieszaja nasz kraj na forum miedzynarodowym, ale niestety za zabrdzo maja przyrosniete du.py do stolkow i ry.je do koryt zeby odejsc, dobro polskiej pilki maja w nosie!
Bardzo trafnie napisane, zbyt dużo pozostałości po łapówkarskich, komunistycznych czasach, innymi słowy - towarzystwo wzajemnej adoracji. Dopóki skład PZPN-u nie zmieni się na młodsze pokolenie nic się nie zmieni. Pozdr.

sieku 31

sieku

Użytkownik
Hehehe na to nie wpadłem: Polonia Bytom została bez awansu co oznacza, że Widzew spada o jedną klasę rozgrywkową a nie o dwie...
No pięknie! ŁKS się odwołał a Bytomianie... spóźnili się z dokumentami podobno.

To ja teraz postuluję za nowym konkursem na naszym forum pt. czym jeszcze pzpn nas zaskoczy?
Sponsor, oczywiście pzpn.
Autor najbardziej wykręconego pomysłu otrzymałby dożywotni zakaz stadionowy, pamiątkową czapeczkę z napisem &quot;Jestem z wami-działaczami&quot; i &#39;skasowany&#39; bilet z euro 2008, oczywiście z puli pzpn!

Ja mam pierwsze propozycje do konkursu:
1. Listkiewicz założy zespół &quot;Walkower&quot; który jako jedyny bedzie grał w nowej SuperOE i walkowerem wygrywał wszystkie mecze.
2. Zespoły które nie zaśpiewają przed meczem &quot;Łubu-dubu, łubu-dubu, niech nam żyje prezes...&quot; będą grały w okrojonym składzie... moze w sześciu?
3. pzpn wprowadzi zasadę że wybrane zespoły będą mogły w sezonie sprzedać 15 dowolnych meczy.

Zapraszam do udziału!
Każdy pomysł się liczy!
Nagród nikt nie gwarantuje!

P 0

pavlinho

Gość
To co się dzieje w PZPN to jedno wielkie bagno. Polonia Bytom spadła bo nie otrzymała licencjii...taaaa ciekawe co PZPN szkodzi by pozwolić jej na rozgrywanie meczów w Wodzisławiu...dzięki temu Widzew nie spada o dwie ale tylko o jedną klasę rozgrywkową. Piast nareszcie w OE...ale czy na długo? :] Czym nas jeszcze zaskoczy PZPN? Jednym słowem... ż e n u j ą c e

Do góry Bottom