Witam - często zaglądam tu do KzS i na inne tematy i sporo typerów naprawdę dobrych , sporo razy skorzystałem i nie żałowałem a od jakiegoś czasu kusi mnie aby spróbować z jakim skutkiem nie wiem ale idę za kuszeniem i zakładam temat !
Typ # 1
Zagłębie L : Podbeskidzie BB 3:2
obie drużyny strzelą / 2.00 / Bet365
Kurs całkiem zachęcający i skorzystam , patrząc na bilans bramkowy obu drużyn to typ wydaje się być bardzo realny , Zagłębie 14:26 zaś Podbeskidzie 13:23 co pokazuje o dziurawej obronie w obu drużynach , a punkty potrzebne jednej i drugiej i jeszcze H2H / na 5 pojedynków w Lubinie bilans 2-1-2 i bramki 7:7 co daje średnią 2.80 na mecz !
Typ # 2
Piast Gliwice : Korona Kielce 1:1
obie drużyny strzelą
1.83 / Bet365
.. tu podobnie jak w typie wyżej , gdy zajrzymy na ich ostatnie spotkania to pomimo miazgi jakiej doznali Gliwiczanie w Bydgoszczy to popatrzmy na ich ostatnie 5 meczy 3-1-1 i 7:8 ( gdyby nie 6:0 to byłby super stosunek bramkowy ) natomiast Korona podobnie jak Piast 3-1-1 i bramki 6:4 , w poprzednim sezonie tutaj w Gliwicach 1:1 i na bramki z obu stron też dziś liczę .
Typ 3 / Holandia
Ultrecht : Nijmegen 67 min ???? dla NEC
czerwona kartka
4.00 / Betsson
.. nie powiem czemu tak typuję ale coś mi tu nie da pokoju i kusi aby dać taki typ , przez dwa dni zaglądam do statystyk i H2H i bilansu sędziowania pana Jeroena Sandersa i wychodzi mi czerwień !
Typ 4
1860 Monachium : Union Berlin 2:1
1860 Monachium powyżej 1,5 gola
2.20 / Bet365
Pomimo że kursy nie pokazują zdecydowanego faworyta w tym spotkaniu to osobiście liczę na gospodarzy którzy patrząc na ich ostatnie mecze są w dobrej formie , liczę na przynajmniej dwa gole w wykonaniu gospodarzy !
Typ 6 / Anglia
Derby : Blackpool 5:1
over 2.5 gola
1.75 / Bet365
.. mecz drużyn z czołowych miejsc . Derby 4 goście 6 , H2H na korzyść gospodarze , jednak Derby w tym sezonie gra lepiej w meczach wyjazdowych natomiast goście na wyjazdach 3-4-2 , ostatnie dwa pojedynki pomiędzy nimi to 2:1 i 4:1 w poprzednim sezonie a dwa ostatnie pomiędzy nimi tutaj na Derby 4:1 i 2:1 , a na 5 spotkań tu bilans 3-1-1 i br. 11:6 co daje wysoka średnią 3.40 na mecz dlatego liczę na 3 gole po fajnym kursie !
Typ 7 / Bundesliga
Dortmund : Leverkusen 0:1
czerwona kartka / Tak aż 2 ???? ????
4.00 / Betsson
niewątpliwie największy hit w tej kolejce i zapewnie będzie sporo ostrych fauli , sędzią co prawda jest Florian Meyer który o dziwo jeszcze w tym sezonie nie pokazał czerwieni oto bilans F.Meyera 6 meczy i 23 żółte jednak ogólnie to sporo tych czerwieni w swoim sędziowaniu pokazał ( 43 ) , gdy sięgniemy do statystyk Dortmundu z Leverkusen to tych czerwieni było i to sporo , wiadomo dzisiejszy pojedynek jest o dużą stawkę dla gospodarzy aby wskoczyć na drugie miejsce a goście którzy są na tym drugim miejscu zwiększyć przewagę nad Dortmundem aż do 6 pkt tak więc liczę na bardzo ostre pojedynki i w końcu pierwszą czerwień w tym sezonie pana Floriana !
Typ 8 / Polska T-Mobile Ekstraklasa
Podbeskidzie : Zawisza 0:0 ( u nas to chyba standard bo mecz wcześniej obie ekipy strzelają jak na zawołanie a w następnym meczu klapa )
powyżej 2,5 gola
2.15 / Bet365
.. w Bielsku dziś powinno być ciekawe widowisko , gospodarze w ostatnich dwóch pojedynkach u siebie zgromadzili komplet 6 pkt w ostatnim meczu co prawda polegli 3:2 z Zagłębiem ale ich gra mogła się podobać , Zawisza także w nie złej dyspozycji no i ostatni mecz pogrom aż 6:0 Piasta może podpowiadać że i dziś coś ustrzelą a H2H podpowiada że Podbeskidzie potrafi grać z Zawiszą bilans 3-1-1 i br. 9:5 dlatego wychodzi mi że 3 gole kibice zobaczą a kurs zachęcający !
Typ 9 / Polska T-Mobile Ekstraklasa
Cracovia : Zagłębie 2:0
handicap azjatycki +0.5 gola / Zagłębie
1.850 / Bet365 .. wiem nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki , jednak przy takim wyniku jak wczoraj to typ wchodzi , ale konkretnie - nie wierzę że Zagłębie przegra dzisiejszy pojedynek bo historia meczy między nimi to nam podpowiada , u gospodarzy powiem że jedna jaskółka wiosny nie czyni i ostatnie zwycięstwo u siebie Cracovii nie oznacza że i dziś wygrają bo tak czy siak są najgorzej grającym zespołem na swoim terenie , wiem też że goście nie są jakimiś chojrakami jeżeli chodzi o mecze wyjazdowe ale bilans H2H stoi mi przed oczyma i liczę że goście ten jeden pkt przynajmniej wywiozą z Krakowa a kurs mi odpowiada !
Typ 10 / Liga Mistrzów
Marsylia : Dortmund 1:2 ( Payet D. w 34 min ???? )
czerwona kartka w meczu ? tak
3.75 / Betsson
.. ważne spotkanie w/g mnie dla obu ekip , gospodarze aby nie zakończyć rozgrywek z zerowym kontem natomiast goście aby być pewnym awansu do dalszej fazy LM , sędzią Chorwat Marijo Strahonia , bilans pana Marijo może nie jest zbyt bogaty jeżeli chodzi o LM bo sędziował tylko 2 mecze ale pokazał czerwoną kartkę ( efekt dwóch żółtek ) a dziś nie powiem może być ostro !
Typ 11 / Liga Europejska
PSV : Ch. Odessa 0:1 ( 59 min Dja Djedje F ???? )
czerwona kartka / Tak
3.25 / Betsson
.. jak ważne spotkanie dla obu ekip to nie trzeba wyjaśniać , sędzią jest Hiszpan Carlos Clos Gornez i tu trzeba wymienić spotkanie które odbyło się 22.11.2012 też tu na PSV które podejmowało Dnipro - wynik 1:2 a sędzią też był pan Carlos i oto bilans meczowy 6 żółtych kartek a w konsekwencji 2 żółtek w 84 min Kankava otrzymuje czerwień i dziś liczę na coś podobnego !
Typ 12 / T-Mobile Ekstraklasa
Jagiellonia : Widzew 1:0 (5 :zoltakartka: ale brak czerwieni chociaż Okachi był bliski czerwonej )
czerwona kartka ? Tak
3.60 / Betsson .. no to ponawiamy typ na czerwień i w tym spotkaniu chyba taką zobaczymy :
Jaga 46 żółtych i 3 czerwone
Widzew 42 żółte i 4 czerwone
.. sędzią jest Bartosz Frankowski ( w tym sezonie 19 meczy i 83 żółte i 4 czerwone
w H2H czerwonej daleko nie trzeba szukać bo pokazana została w ich pierwszym spotkaniu tego sezonu i to chyba tyle !
Typ 13 / 2 Bundesliga
Bochum : Union Berlin 0:4 ( nic dodać nic ująć )
obydwie drużyny strzelą
1.83 / Bet365
.. Union w kryzysie ale myślę że dziś powalczą no bo jak to się mówi nic nie może przecież wiecznie trwać dlatego przynajmniej na 1 gola z ich strony dziś liczę , patrząc na sezony od 2011 to w każdym meczu obie ekipy strzelały po przynajmniej 1 golu , w pierwszym pojedynku z tego sezonu Bochum wygrywa w Berlinie 2:1 !
Typ 14 / Polska
Śląsk : Piast
czerwona kartka ? Tak
3.50 / Betsson
trochę za mało czasu aby się rozpisywać , ale coś mi podpowiada że Paweł Pskit pokaże taki kartonik bo w 15 swoich meczach aż 7 razy w jego ręku była czerwona kartka , a sędziował już mecze z udziałem tych dwóch drużyn Śląsk : Zagłębie pokazał czerwień i Piast z Górnikiem i też czerwień
Typ 15 / Puchar Hiszpanii
Osasuna : Malaga 1:1
obie strzelą / 1.66 / Bet365
.. w pierwszym spotkaniu mieliśmy full wypas / 6 goli sporo żółtek i 2 czerwone tak więc dziś także liczę na gole z obu stron , po pierwszym meczu w lepszej sytuacji Osasuna jednak patrząc na H2H to lepiej wychodzi Malaga dlatego myślę że gole padną i obie strzelą a kurs dobry !
Typ 16 / Piłka ręczna MŚ
- Polska : Francja
- Francja ( -4.5 )
- 2.15 / Bet365
... myślę że szczęście już się naszym skończy , fakt że Polki jak dotąd pokazali się z jak najlepszej strony i awans do ćwierćfinału już jest wyczynem ale dziś z Francją chyba nie dadzą rady i przegrają dosyć znacznie , Polki z tych MŚ grali z Hiszpankami i przegrali 6 bramkami i następna porażka z Norwegią 5 bramkami a dziś ? myślę że przynajmniej 5 także a kurs całkiem dobry !