>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

A birdie is a birdie no matter how you got there.

loonybin 73

loonybin

from A to Z
Czołem!

* Poszukiwacz wałków, ustawek, fixów, h2h, grania wysokich kursów live i nie tylko.

* Temat trochę na uboczu jak jednonogi gajowy na polowaniu. Już od dłuższego czasu nosiłem się z zamiarem założenia swojego dziennika. Argumentów było tyleż za, co przeciw. Ostatecznie zdecydowałem się na to głównie dla siebie samego, żeby sprawdzić na którym poletku idzie mi lepiej, a na którym gorzej.

* W hazardzie w poprzednich latach, popełniałem te same błędy co zawsze. Za mało konsekwencji, zbyt częste nie trzymanie się własnych reguł. Czasami z pośpiechu, czasami z głupoty. Może ten rok będzie jeszcze lepszy. Mam nadzieję, iż typowania, jak również wszelkie przemyślenia będą przydatne i pomogą komuś w osiągnięciu jakiegoś profitu finansowego.

#Premier League

Liverpool - Sheffield Utd ---&gt; Sheffield Utd (+1.5) @2.00

Nie przepadam za graniem masowych spotkań, ale jeśli już, to tak jak w w/w przypadku, gram przeciwko "Wielkim". Mówię "sprawdzam" w kierunku Sheffield Utd, Za chwilę na rozkładzie Arsenal i ManCity. The Reds mają sporo minut w nogach i za kilka dni Spurs na wyjeździe. No worries.

Do góry Bottom