>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

*_* CoSięZobaczyłoTegoSięNieOdzobaczy *_*

tentyptakma 98

tentyptakma

Użytkownik
⚽ MOTTO: &quot;PRZESZŁOŚĆ DEFINIUJE PRZYSZŁOŚĆ.&quot; ⚽
Otwieram temat, w którym będę krótko opisywał obejrzane przeze mnie mecze. Celem jest dzielenie się wiedzą i informacjami z innymi użytkownikami, a także ulokowanie gdzieś wszystkich wskazówek. Liczę na to, iż z czasem także i inni użytkownicy włączą się, ażeby rozrzeszyć pomocną nam wszystkim sieć informacji na temat zdarzeń, które się odbyły.

tentyptakma 98

tentyptakma

Użytkownik
⚽ 19.03.17 ⚽ CAEN - MONACO 0-3 ⚽ 5,00 - 4,00 -1,65 ⚽

Mecz bez większej historii. Niewątpliwie łatwe zwycięstwo liderów Ligue 1. Po ciężkich meczach z City drużyna z księstwa na południu Francji zainkasowała 3 punkty bez trudu. Przyjezdni grali w zasadzie na pół gwizdka i gdyby naprawdę się rozpędzili to wynik byłby hokejowy, albowiem Caen nie istniało wcale, to był bardzo słaby mecz w wykonaniu gospodarzy. Dobitnym dowodem na to jest sytuacja z bodajże 63 minuty, kiedy to piłka powoli kulała się na jedenastym metrze pola karnego gospodarzy i nikt jej nie przejął, aż nie wykulała się za pole karne (w polu karnym było 5-6 zawodników Caen). Gospodarze byli ospali, przegrywali znakomitą większość pojedynków biegowych, a jeśli chodzi o same dryblingi to zostawali w polu jakby dopiero zaczynali przygodę z piłką w jakiejś akademii. Jedynymi zagrożeniami z ich strony były stałe fragmenty. Aczkolwiek - koniec końców - co to za zagrożenie, gdy drużyna kończy u siebie 0-3. Miałem wrażenie jakby wcale nie mieli pomysłów na atak, a kiedy już dochodziło do rozrzedzenia obrony Monaco przy kontrze Caen, to zawodziła technika - a to za mocne podanie, a to za słabe, a to i tamto. Monaco z kolei strzeliło gola:
- 13 minuta - po znakomitej górnej piłce ze swojej połowy na 25 metr na nogę do Mbappe, który odegrał i dostał piłkę zwrotną, w polu karnym zakręcił dwoma obrońcami i łatwo strzelił gola,
- 49 minuta -po fantastycznym pojedynku biegowym na lewym skrzydle, dzięki któremu sam biegnący - Mbappe (jakże by inaczej!) - został zfaulowany i z wapna gola strzelił Fabinho,
- 81 minuta - po dośrodkowaniu z prawego skrzydła całkowicie niekryty Mbappe strzela z 5ego metra główką gola ustalając wynik.
Goście, mimo iż grali na spokojnie, byli niezwykle solidni. Z czasem po prostu wypunktowali rywala, który nie podniósł rękawic. Gracze Caen w ogóle nie radzili sobie ze środkiem pomocy i skrzydłowymi lidera Ligue 1. Od Mendego odbijali się jak od skały i jeśli tylko dobrze pamiętam, to tylko raz udało im się go przejść, gdy został nadepnięty na stopę, lecz sędzia nie odgwizdał faulu. Bezsprzecznie graczem meczu w mojej opinii jest Mbappe - strzelił dwa gole i wypracował trafiony rzut karny, czyli zaliczamy mu 2,5 gola ???? Monaco wydaje się nie do zatrzymania. Awans w Lidze Mistrzów podziałał na nich jak miał podziałać - zamiatają kolejnych rywali.

tentyptakma 98

tentyptakma

Użytkownik
⚽ Lille - Marseille 0-0 ⚽ 3,00 - 3,20 - 2,45 ⚽

Mecz ten oglądałem z doskoku, jednakże wystarczyło to, aby wyciągnąć wnioski. Marsylia ostatnio zaczęła pozytywnie zaskakiwać, na co wpływa na pewno przyjście Payeta w zimowym oknie transferowym. Jednak co za dużo, to niezdrowo. Beznadziejny mecz gości. Właściwie to oni jakby nie chcieli atakować. Byłem zdziwiony postawą Marsylii po tym co ostatnio widziałem, Lille to nie jest nie wiadomo jaki potwór (no LIL w końcu). W mojej opinii był to mecz ustawiony pod 0-0. Przemawiają za tym ruchy kursów, które śledziłem na żywo. I uwaga, uwaga! Już w 67 minucie kursy na gospodarzy wynosiły - 3,40, a na gości 3,60, remis był po 1,80. Zaiste, bardzo dziwne. Ma ktoś jakieś info czy czasem Marsylia nie sympatyzuje z Lille?? W następnym sezonie trzeba przyjrzeć się tej parze, bo wiadomo - zerówki mogą sobie paść - jednak szczegóły każą o czymś pamiętać...

Do góry Bottom