>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

9 kolejka Serie A [29-31 październik 2010]

Status
Zamknięty.
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik

Pojedynek Milanu z Juventusem jest szlagierem 9 kolejki na boiskach SerieA. Wiadomo już, że Juve przystąpi do tego meczu osłabione brakiem Milosa Krasica, który został zawieszony na dwa mecze za tzw &quot;jaskółke&quot; w ostatnim spotkaniu z Bologną. Jak więc porazdą sobie bez niego ?
Kolejke w ogóle zainauguruje w piątkowy wieczór pojedynek Genoi z Interem. Równie ciekawie będzie na Renzo Barbera gdzie zawita dotychczasowy lider tabeli Lazio Rzym.
Składy, absencje -&gt; http://www.gazzetta.it/Calcio/prob_form/09_giornata.shtml
Zapraszam do dyskusji ;)

xaw 0

xaw

Użytkownik
Jak dla mnie kurs na Inter bardzo wysoki po ostatnim remisie 1;1 u siebie z sampą, będą chcieli na pewno się odkuć nie pisze tu że genoa jest słaba bo nie jest i ma paru ciekawych graczy ale po takim kursie można sie pokusić na Nerrazurich...

groven 2,2K

groven

Forum VIP
Ja widzę dwa fajne mecze w 9 kolejce Serie A. Brescia Calcio - Napoli SSC oraz Parma FC - Chievo Verona.
W obydwu przypadkach faworytami są goście . Moim zdaniem 2 lub X2 jak najbardziej do zagrania. Zarówno jeden jak i drugi mecz zaczyna się w niedzielę o godzinie 15;00. Brescia fatalna seria, 4 porażki z rzędu a rywale Lecce, Bari, Udinese to nie czołówka Serie A. Napoli zajmuje 6 pozycję w tabeli, punktuje regularnie, nie licząc ostatniego meczu z Milanem, gdzie nie byli faworytem. Na wyjazdach Napoli nie zaznało smaku porażki w tym sezonie, więc domniemywam że tym razem będzie podobnie. Brescia w tygodniu wymęczyła zwycięstwo w pucharze Włoch 1:0 z Cittadella. A to jest najgorzej grający zespół w Serie B! Jak widać mimo zwycięstwa kryzys trwa dalej. Napoli stać bez problemu na czysta dwójkę. Brescia na chwilę obecną nie posiada nic, aby mogła zaskoczyć dobrze prezentujących się piłkarzy z Napoli. Goście to druga drużyna po Juventusie która strzeliła najwięcej bramek w lidze. Strata punktów w meczu z Brescia byłaby bardzo niekorzystna patrząc na pryzmat tabeli. Nie mogą stracić kontaktu z czołówką. Wygrana z Beniaminkiem i dalsza walka o jak najlepszą pozycję w górnej części tabeli. To plany Napoli na najbliższy weekend. Myślę że są to bardzo realne plany i tego się trzeba trzymać. Drugie spotkanie które moim zdaniem jest warte zainteresowania to Parma - Chievo. Ci drudzy grają nadspodziewanie dobrze, niektórzy piłkarze mogą być jednak lekko podmęczeni i czuć w nogach pojedynek pucharowy z Sassuolo. Jeżeli chodzi o Parmę to nie gra źle, brakuje jednak wygranych, remisy przeplatane porażkami i w sumie ostatnia pozycja w tabeli. W najbliższym meczu ponownie stać ich co najwyżej na remis. Goście to niewygodny przeciwnik, grający chwilami chaotycznie, ofensywę mają dobrą, lecz jeżeli chodzi o obronę to w przypadku Parmy wygląda ona moim zdaniem ciut lepiej. Chievo mecze wyjazdowe traktuje od początku rozgrywek bardzo poważnie i chyba aż za poważnie bo lepiej grają na obcych stadionach niż na własnym. Zdobyć 7 bramek w 3 meczach wyjazdowych nie każda drużyna potrafi. Każdy wie, że to jedna z najbardziej nieprzewidywalnych drużyn w Serie A. Czy wygrają nie wiem, ale z remisu teoretycznie zarówno Parma jak i Chievo byłoby zadowolone. Można zaryzykować czystą dwójkę po pięknym kursie 3,65. Ma on szansę powodzenia. Większe aniżeli zwycięstwo gospodarzy. Choć tak jak wcześniej wspomniałem remis jest najbardziej prawdopodobny. Dla świętego spokoju proponuję zagrać X2 i czekać na rozstrzygnięcie. Chievo znowu zaskoczy wszystkich..
Brescia - Napoli 0:1

Typ: 2
Kurs: 2.40
Betgun Parma - Chievo 0:0

Typ: X2
Kurs: 1.68
Betgun

maloey 30

maloey

Użytkownik
Genoa - Inter
Witam,
Kadra na mecz z Genoą,
Bramkarze: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni.
Obrońcy: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 39 Davide Santon.
Pomocnicy: 10 Wesley Sneijder, 11 Sulley Muntari, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Coutinho, 40 Obiora Nwankwo.
Napastnicy: 9 Samuel Eto&#39;o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 88 Jonathan Biabiany
Ostatnie 5 meczy w lidze Interu to - R - Z - R - P - Z
Czyli na 15 możliwych punktów Inter zdobył 8 punktów. Czy to dużo , czy mało? Jak na Inter mało.. Nie mogą sobie pozwolić na gubienie punktów już w tej fazie. Po 8 kolejkach 4 punkty straty do rzymskiego Lazio.
Informacja ze strony Wesley&#39;a:
&quot;Dziękuję wszystkim kibicom za wsparcie, kolegom, a także szczególnie Prezydentowi Massimo Morattiemu który we mnie wierzy i chce ze mną budować projekt Interu. Cieszę się z nowego kontraktu. Nigdy nie chciałem opuścić Interu, drużyny która uczyniła mnie mistrzem Europy. To mój drugi rok tutaj i nie ostatni&quot;
Według nieoficjalnych informacji, dziś wieczorem w Appiano Gentile Wesley Sneijder podpisał nowy kontrakt z Interem. Piłkarz za pośrednictwem swojego agenta prowadził z Interem rozmowy od dłuższego czasu. Szczegóły umowy nie są nam znane, jednak nieoficjalnie mówi się o 5 mln euro za rok.
Tak więc motywacja będzie ogromna. Czy piłkarze z Genoi są zdolni do urwania punktów wielkiemu Interowi? Chyba nie dziś.
Stawiam na zwycięstwo Interu!
Pozdrawiam.

Otrzymane punkty reputacji: +4
simons 646

simons

Forum VIP
Szczerze mówiąc, moim zdaniem, to przedłużenie kontraktu niewiele wpłynie na postawę całej drużyny, ale nie o tym ????
Genoa z dość improwizowanym składem (http://www.gazzetta.it/Calcio/prob_form/09_giornata.shtml)
Inter rok temu potrafiło wygrać z Genoa na ich boisku, kiedy to grali bardzo dobrze u siebie. Póki co Genoa nie potwierdza zeszłorocznej tendencji, jeżeli chodzi o grę na własnym boisku.
Do tego należy dodać kurs ~2.00 i wychodzi:
Genoa - Inter 2 @ 2.10 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +5
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Wczoraj Genoa przegrała z Interem 0:1 po bramce Muntariego. Trzeba powiedizec, ze kolejny raz nie popisał się bramkazr Eduardo.
Dzisiaj oczy całej Italii zwrócone będa na San Siro gdzie zagra Milan z Juventusem.
Faworytem wydaje się byc Milan wobec zawieszenia dla Milosa Krasica. Ponadto zabraknie jeszcze Iaquinty z zawodników którzy grywali ostatnio w zespole Starej Damy.
Jednak Milan też ma swoje problemy szczególnie w defensywie gdzie brakowac będzie Zambrotty, Thiago Silvy, Oddo i Onyewu. Ponadto z powodu kontuzji zabraknie Rolandinho i Ambrosiniego. Jednak nawet wobec strat Milanu ma ich kto zastąpic. Na środku defensywy zagra Sokratis, a miejsce Ronniego zajmie Robinho. Mimo wszystko uważam , że Milan słusznie uważany jest za faworyta, ale czy wygra ?
VS
ROMA - LECCE
Typ : Roma @ 1,429 Pinnacle ✅2:0
W drugim starciu już o mniejszym ładunku emocjonalnym Roma zagra na Olimpico z Lecce. Wydaje mi się, że powinna bez trudu wygrac to spotkanie. Do bramki wraca Julio Sergio, Do ataku Vucinic, a w środku pola znowu zobaczymy Daniele De Rossiego. Rzymianie są moim faworytem w tej potyczce i nawet osłabienia Adriano, Pizarro czy Taddeiego tego zdania nie zmienią. Lecce jest wyżej w tabeli, ale punktuje głównie u siebie, bo na wyjazdach 0-1-3 i bramki 2-11! Dla mnie to pewna wygrana Romy będzie ;)

simons 646

simons

Forum VIP
Na dziś widziałbym 2 home win&#39;y.
Roma u siebie z marnym Lecce nie powinna mieć problemów. Tylko kurs 1.40 to do gry specjalnie nie zachęca.
Drugi mecz to Milan z Juve. Goście bez Krasica, który sporo poprawił grę bianconerich w tym sezonie. Dałbym na Ronaldinho i/lub Seedorf goal ale mają nie grać.

simons 646

simons

Forum VIP
Roma - Lecce over 2.5 @ 1.72 Betclick
No na dziś ta opcja wydaje mi się całkiem fajna. Lecce 3/4 wyjazdy overowało (4-0 , 4-0, 2-2, 1-0). Ogólnie to wyjazdy grają &quot;otwarcie&quot; więc wyniki nie dziwią. Patrząc na h2h zdecydowana większość meczy kończyło się overami, no i jak dla mnie w tym roku będzie podobnie, jakieś 3-1 czy coś w ten deseń ????

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik

vs

Bari-Udinese
Typ 2x
Kurs 1.50✅

Dziś o godzinie 14.00 odbędzie się mecz Bari kontra Udinese. Mecz będzie miał ogromne znaczenie dla obu ekip ponieważ zwycięstwo którejś z ekip pozwoli jej awansować o kilka pozycji w górę. Obie drożyny dzieli zaledwie 3 punkty tak więc Bari może dogonić Udine lub Udine uciec Bari. Udinese fatalnie rozpoczęło sezon od 4 porażek i 1 remisu ale zaznaczyć trzeba że te porażki nie były z byle kim bo z Interem, Juve, Genuo a remis z Sampdoria tak więc ciężko było zdobywać punkty bo kalendarz był ciężki na pewno niespodzianką była porażka z Bologno ale Udine te wydarzenia ma już za sobą przeszła mecze z czołówką i zaczęło się odbijać od dna przez 3 kolejne zwycięstwa w tym ostatnie nad nieobliczalnym Palermo. Jak widać Udine opanowało sytuacje teraz będzie chciało zakotwiczyć się na stałe w środku stawki a żeby tak było najlepiej było by dziś wygrać. Bari zaczęło sezon zupełnie inaczej od Udine bo na starcie wygrało z Juve potem remis z dobrym Napoli i Cagilari następnie wysoka porażka 4-0 z Interem chyba ich obudziła ze snu. Potem jeszcze zw z Brescia chyba wkalkulowane. Po tych meczach przyszedł czas posuchy i 3 porażki fakt nie z byle kim bo z Genoa, Lazio i Viola. Tak więc ciężko było zdobyć punkty i to się nie udało. Sytuacja robi się nie ciekawa i mają tego świadomość bo wkrótce peleton może im uciec. Tak więc jest to niesamowicie ważny mecz. Sądzę że Udnese na fali może wygrać aczkolwiek ja osobiście spodziewam się remisu ze wskazaniem na Udine. Bari może być pod dożą presją i może jej nie wytrzymać na pewno punkt dla obu ekip będzie do przyjęcia lepiej 2 rannych niż 1 zabity. Jeżeli któraś z drożyn wygra to 1 bramką myślę że padnie under wynik 0-0 lub 0-1. Kurs z x bardzo ładny na pewno do wzięcia.

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
No to Juve kontrami wykończyło Milan, dobrze, że odpuścilem ten mecz tak jak pisałem. Co prawda Zlatan i spółka mieli kilka okazji na bramke, ale byli nieskuteczni. Na dzisiaj tylko jeden typek .
VS
Cesena - Sampdoria
Typ : Poniżej 2,5gola @ 1,621 Pinnacle ✅0:1 Głównym powodem dla którego widze tutaj under jest brak w kadrze Antonio Cassano. Sam Pazzini nie jest już taki groźny jak w duecie z Antonio. Ponadto to wyjazd gdzie Sampa nie błyszczy tak jak u siebie w Genui. Cesena zdobyła ledwie 6 bramek w tym sezonie. W defensywie są dobrze poukładani bo wlaśnie ich taktyką jest bronienie i liczenie na kontry, tak właśnie pokonali Milan u siebie. Dla mnie to mało bramek w tym meczu padnie więc tak też to widze ;)
Ciekawie wygląda też
Bari - Udinese Typ : Bari DNB @ 1,855 Pinnacle ⛔0:2

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom