Mam ostatnio sporo pracy, więc trochę mniej bywam, ale widzę, że mała aktywność w dziale...Nie sądzicie, że liga francuska w tej chwili staje się bardzo ciekawa ?
Mamy nareszcie ekipę, która trzyma swietny poziom z poprzedniego sezonu i staje się jeszcze lepsza...mowa oczywiście o Nice. Oglądałem mecz z Lyonem i ten zespół wygląda bardzo dobrze ! Myślę, że Mario Wariat wniósł w tą ekipę dużo pewności i jakości mimo, że nie wykorzystał z Lyonem karnego ????
Monaco miało stosunkowo trudny mecz w Tuluzie i nie dało rady. Ciekawie to wygląda...
Jak sądzicie PSG wraca już na tory i będą 3pkt co tydzień ?
Dziś mecz Marsylii...niestety ekipy, która jest cieniem drużyny sprzed kilku lat.
Nie potrafię tak naprawdę zrozumieć dlaczego Marsylia jest tak mocnym faworytem. W kontekście piłkarskim 1,40 na Marsylie to przegięcie.
Uważam, że warto w tym meczu zagrać under 1,5 gola w meczu 4,30 stys ( stys ).
Metz zostało upokorzone w ostatnim meczu przeciwko Monaco na własnym stadionie, gdzie przegrało 0:7. W moim odczuciu po takim meczu przyświecać będzie im jeden cel.
Maksymalna ostrożność i spokój. Grają z teoretycznie lepszą drużyną, która straszyć może nazwą.Marsylia dziś zagra bez Diarry, Diaby, Alessandriniego...Metz też osłabione dość mocno... Zabraknie Matthieu Udola, Renaud Cohade, Simona Falette, Cheikha Doukoure, Opy Nguette i Yanna Jouffre.
Marsylia ma trudności z grą przeciwko drużynom, które bronią się całym zespołem i murują bramkę. Zresztą przeciw takim ciężko gra się każdemu.
To mój scenariusz na ten mecz...Uważam, że będzie bardzo statyczny bez goli z nudną grą ???? Oczywiście bez przesady ze stawką.