>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

9 Kolejka Ligue 1 [14.10-16.10.2016]

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP

Kursy zapozyczone z Otobet

Piłkarze wracają po przerwie reprezentacyjnej. Czy nasza Polska kolonia potwierdziła że warto na nich stawiać także w klubie :?:. Przekonamy się już w ten weekend. W piątek rozpoczyna Kamil Glik którego Monaco wybierze się do Tolouse, swój mecz ma szansę rozegrać w piątek także Rybus którego Lyon jedzie do Nicei. Sobotę z Francją rozpocznie Krychowiak którego PSG wybierze się do Nancy. Chwilę później bo 20 szansę na kolejnego gola będzie miał Stepiński ze swoim Nantes. Niedzielne popołudnie odbędzie się pod znakiem zapytania czy Grosicki wystąpi w podstawowym składzie ponieważ jego Rennes podejmie na własnym boisku Bordeaux.
Zapraszam do pisania analiz oraz komentarzy :!:​

lukbie 286

lukbie

Użytkownik
Spodziewam się wyrównanego meczu Tuluzy z Monako - myślę, że jakiś remis tam siądzie. Monako siedem na osiem spotkań to over 2.5 ja widzę te spotkanie na bardzo zacięte i zdecydowanie under 2.5. na 365 kursik 1.75. A wy co myślicie?

dexter7 86

dexter7

Użytkownik
ja osobiscie ten mecz widze w szansach 30%-30%-40%
wiec dlatego fajnie wedlug mnie wyglada Monako KZ po 1.70 co o tym myslicie ?

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Mam ostatnio sporo pracy, więc trochę mniej bywam, ale widzę, że mała aktywność w dziale...Nie sądzicie, że liga francuska w tej chwili staje się bardzo ciekawa ?
Mamy nareszcie ekipę, która trzyma swietny poziom z poprzedniego sezonu i staje się jeszcze lepsza...mowa oczywiście o Nice. Oglądałem mecz z Lyonem i ten zespół wygląda bardzo dobrze ! Myślę, że Mario Wariat wniósł w tą ekipę dużo pewności i jakości mimo, że nie wykorzystał z Lyonem karnego ????
Monaco miało stosunkowo trudny mecz w Tuluzie i nie dało rady. Ciekawie to wygląda...
Jak sądzicie PSG wraca już na tory i będą 3pkt co tydzień ?
Dziś mecz Marsylii...niestety ekipy, która jest cieniem drużyny sprzed kilku lat.
Nie potrafię tak naprawdę zrozumieć dlaczego Marsylia jest tak mocnym faworytem. W kontekście piłkarskim 1,40 na Marsylie to przegięcie.
Uważam, że warto w tym meczu zagrać under 1,5 gola w meczu 4,30 stys ( stys ).
Metz zostało upokorzone w ostatnim meczu przeciwko Monaco na własnym stadionie, gdzie przegrało 0:7. W moim odczuciu po takim meczu przyświecać będzie im jeden cel.
Maksymalna ostrożność i spokój. Grają z teoretycznie lepszą drużyną, która straszyć może nazwą.Marsylia dziś zagra bez Diarry, Diaby, Alessandriniego...Metz też osłabione dość mocno... Zabraknie Matthieu Udola, Renaud Cohade, Simona Falette, Cheikha Doukoure, Opy Nguette i Yanna Jouffre.
Marsylia ma trudności z grą przeciwko drużynom, które bronią się całym zespołem i murują bramkę. Zresztą przeciw takim ciężko gra się każdemu.
To mój scenariusz na ten mecz...Uważam, że będzie bardzo statyczny bez goli z nudną grą ???? Oczywiście bez przesady ze stawką.

Otrzymane punkty reputacji: +16
meenzer1980 705

meenzer1980

Użytkownik
Liga jest ciekawsza bo nie bedzie dominacji PSG i mysle ze walka bedzie miedzy 3-4 zespolami do samego konca.
Całe forum siadło, niestety.
Mecz słaby, dobry typ z tym underem ... jak to sie stało ze na over 2,5 kursy spadły do poziomu 1,50?!?!

Do góry Bottom