>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

9 kolejka I ligi 21.09-22.09.2013

Status
Zamknięty.
konrado87 412

konrado87

Użytkownik
Arkowcy w szpitalu, klub chce przełożyć spotkanie w Łęcznej!
W związku z pobytem w szpitalu kilku zawodników Arki (diagnozowana jest obecnie przez lekarzy przyczyna niedyspozycji) Klub wystąpił do Departamentu Rozgrywek Krajowych PZPN o przełożenie spotkania sobotniego z Górnikiem w Łęcznej.
http://ekstraklasa.net/arkowcy-w-szp...f1dae4493723cd

Nie wydaje mnie się, aby PZPN przystał na prośbę klubu z Gdyni
Co do Górnika z Łęcznej, to mają bardzo dobry bilans spotkań, na ostatnie siedem meczy, tylko raz schodzili z boiska pokonani, dwa razy zanotowali remis i cztery razy cieszyli się ze zwycięstwa. Górnik gra u siebie, pierwsze spotkanie przegrali z Wisłą Płock 0:2, ale kolejne dwa wygrali już wysoko po 3:0 najpierw z Sandecją, później z GKSem Katowice. Arka na wyjazdach zanotowała dwie porażki - z GKS Katowice i Wisłą Płock, natomiast wygrali z Sandecją.

kurs na Górnik Łęczna dalej wynosi 2.0 polecam pograć

Pojawiła się jeszcze jedna ważna informacja:
Jak informuje RMF FM zaistaniało podejrzenie salmonelli, ale jak udało nam się ustalić, lekarze to wykluczyli. Aktualnie 8 piłkarzy i prawie cały sztab szkoleniowy przebywa w szpitalu i przechodzi badania lekarskie. Po południu drużyna zostanie wypisana na własną odpowiedzialność ze szpitala, ale zatrucie było na tyle silne, że zawodnicy są bardzo mocno osłabieni.

Możliwe, że jednak mecz się nie odbędzie, ale zaryzykować warto
Górnik Łęczna @ 2.05 Bet365

B 2,2K

barichello

Użytkownik
na szybko z koma
Arka wystosowala pismo do pzpn o przelozenie sptkania z leczna gdyz kilju graczy trafilo do szpitala z objawami zatrucia.
Update
&quot;12 zawodników Arki Gdynia trafiło do szpitala w Krakowie z objawami ciężkiego zatrucia pokarmowego. Czterech piłkarzy jest na oddziale zakaźnym. Dwóch zostało już wypisanych.
Jak dowiedział się reporter RMF FM, piłkarze mają objawy typowe dla zatrucia salmonellą. Źle poczuli się przedwczoraj - po kolacji w krakowskim hotelu.
Klub już wystąpił do Polskiego Związku Piłki Nożnej o przełożenie jutrzejszego spotkania z Górnikiem w Łęcznej. &quot;

Leczna w gazie na 5 ostatnich spotkan wygrali cztery, jeden remis. Arka ostatnio złapała zadyszkę i od 3 spotkań nie zaznali smaku zwycięstwa. Teraz do tego dochodzą kłopoty kadrowe, wyjazd oraz fakt, że ostatnie dwa sezony to dwie wygrane Górnika u siebie
Łęczna 2.25 Fortuna

giedezet 398

giedezet

Użytkownik
GKS - Termalica 0:3
2 @ 1,91 Bet365
✅
Tyszanie w tym sezonie grają bardzo bezbarwnie. Sześć oczek w ośmiu meczach, pokazuje, że zespół który jako beniaminek w zeszłym roku potrafił wiele, dziś ma spore kłopoty. Goście także słabo grali na początku sezonu, ale ostatnio wrócili na właściwą drogę. Drużyna z Niecieczy w dalszym ciągu ma atuty, by walczyć o awans i w mojej opinii poradzi sobie ze słabym GKS-em.

pf1920 2,3K

pf1920

Użytkownik
GKS - Termalica
2 @ 1,91 Bet365
Tyszanie w tym sezonie grają bardzo bezbarwnie. Sześć oczek w ośmiu meczach, pokazuje, że zespół który jako beniaminek w zeszłym roku potrafił wiele, dziś ma spore kłopoty. Goście także słabo grali na początku sezonu, ale ostatnio wrócili na właściwą drogę. Drużyna z Niecieczy w dalszym ciągu ma atuty, by walczyć o awans i w mojej opinii poradzi sobie ze słabym GKS-em.
Również polecam.Trzeba dodać,że Tyscy bez dwóch podstawowych obrońców dziś zagrają.

pf1920 2,3K

pf1920

Użytkownik
Sandecja-Puszcza@ 2.15 b365⛔
Sandecka miała fatalny początek sezonu.Przegrali pierwsze 5 spotkań nie strzelając nawet bramki.
Jednak od meczu w Rybniku sytuacja się zaczęła nieco poprawiać.W 3 ostatnich kolejkach drużyna z NS zdobyła 7 punktów ogrywając wspomniany ROW,u siebie lidera Dolcan i zremisowała na trudnym terenie w Stróżach.
Beniaminek z Niepołomic jakoś nie potrafi się w 1 lidze odnaleźć.Na 8 meczów udało im się zaledwie raz zdobyć 3 punkty.
Myślę,że po ostatnich dobrych meczach Sandecja pójdzie za ciosem i zdobędzie po raz trzeci 3 punkty w tym sezonie.Według mnie 1 liga to dla Puszczy trochę za wysokie progi.

wilu122 17

wilu122

Użytkownik
Ogarnia ktoś na kiedy przełożyli Górnik- Arka, bo niby na bahu pokazuje mi, że na 23 na godzinę 9.55 o_O ... nigdzie nie mogę znaleźć info na ten temat ???

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
W meczu Wisły z Olimpią celuję w over. Kaczmarek chce ofensywnie podejść do spotkania, a Olimpia ma w swoich szeregach kilku dobrych zawodników, którzy nie boją się pograć piłką. Celują w końcu w awans więc jeśli o tym faktycznie myślą to muszą grać na całego i narzucać swój styl gry, a nie jak to miało miejsce wiele razy w Płocku - bronienie wyniku.
Do składu Nafciarzy wraca Burkhardt i to jest bardzo dobra wiadomość. Z Chojniczanką nie miał kto rozgrywać, bo to ewidentnie mózg zespołu. Do tego wszystkiego potrafi nieźle przyfasolić z dystansu.
Olimpia na wyjeździe bez overa, czas to zmienić.
Wisła Płock - Olimpia Grudziądz
Powyżej 2,5 gola 1,90 Bet365 ⛔ 0:1

valverde 9,9K

valverde

Użytkownik
Stomil Olsztyn - GKS Bełchatów 2 @ 1.95 Bet365 ✅ 2:3
Pozostaje mi podtrzymać, to co pisałem na początku sezonu. Stomil w obecnym kształcie to jedna z najsłabszych drużyn I ligi. Osłabieni w letnim okienku transferowym odejściem kilku najlepszych zawodników, jedyne co na chwile sa w stanie osiągnąć to remisy 0-0, 1-1 z przeciętnymi drużynami, z którymi powinno się wygrywać. Z drużynami bardziej poukładanymi, jak Olimpia Grudziądz, czy Nieciecza o wygranej nie ma co marzyć, zaś kreatywność graczy linii ofensywnych jest tak niska, że szczerze wątpię, czy Olsztyniacy będą w stanie, w którymś z meczy strzelić dwie bramki. W starciu z Bełchatowem nie widzę żadnych szans dla miejscowych. Goście do spadkowicz z Ekstraklasy, gdzie w rundzie wiosennej ogrywali całkiem solidne firmy. Oczywiście z tamtego składu odeszło kilku istotnych zawodników, jednak ci co zostali, jak choćby bracia Mak wciąż reprezentują poziom i kulturę gry na poziomie nieosiągalnym dla Stomilu. Dlatego też z bólem serca stawiam na przyjezdnych.
PS. Transmisja w Orange Sport o 12:30.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom