>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

9. kolejka Eredivisie/11. kolejka Jupiler Pro League (19-21.10.2012)

Status
Zamknięty.
michupo 79

michupo

Użytkownik
Heracles - Ajax @ 1,74 Pinnacle Sports
Mistrz Holandii w tym sezonie gra w kratkę, miesza dobre występy ze słabymi. Ale po kolei. Gospodarze, Heracles zajmują 9 pozycję z 10 punktami na koncie. Bilans w domu średni 1-2-1 i po 7 bramek zdobytych i straconych. Od pierwszego września na zmianę remisują i wygrywają, jutro przyjdzie czas na zmianę. Ajax jak już wspominałem nie gra najlepiej. Ostatnio niepotrzebny remis z Utrechtem, ale wcześniej wygrana z Twente, liderem ligi. Bilans wyjazdowy 1-2-0, 9 bramek strzelonych, 4 stracone. Drużyny te spotykają się regularnie, ostatnie 10 meczy za każdym razem wygrywał Ajax - jutro powinno być tak samo.

empe92 438

empe92

Użytkownik
Na wieczór proponuję over 2.5 w meczu Anderlechtu z Waasland Beveren. Kurs jest dość niski, ale opcji innej niż co najmniej 3 bramki nie widzę. Anderlecht jest obecnie na 2gim miejscu w tabeli ze stratą 3 punktów do Club Brugge. Przegrali 2 mecze z rzędu – w LM przeciwko Maladze 0:3 i w lidze w Liege ze Standardem 1:2. Mecz z Beveren jest doskonałą okazją do przełamania tej serii i pewnego zwycięstwa. Sami gospodarze spokojnie mogą pokryć overa, ale do tego nie wykluczam zdobycia bramki przez gości. Pomimo tego, że są na trzecim miejscu od końca, na wyjazdach grają słabo, to są w stanie zdobywać gole przeciwko zdecydowanie lepszym teamom. Miało to miejsce np. w spotkaniach z Genk czy Standardem. Waasland Beveren zdobyło bramki w każdym z ostatnich 6 ligowych gier. Na pewno czeka nas mecz z dużą przewagą Anderlechtu, ale wolę się nie pchać w handicapy, tylko zagrać over 2.5, i nie martwić się o to, czy goście zdołają coś ustrzelić czy nie.

Anderlecht – Waasland Beveren
Over 2.5 @ 1.45 Expekt ⛔ 2:0

ctxpawlik 0

ctxpawlik

Użytkownik
Roda - Twente

Na dzisiaj skupiłem sie na meczu z holenderskiej Eredivisie pomiędzy Roda a Twente. Jak widać drużyna gości w tej chwili ma świetny bilans 7-0-1 i 19:5 w bramkach. Dryżna gospodarzy 2-1-5 i 9-15 bramki. Murowanym faworytem tego spotkania jest Twente jednak ja będę próbował w 2 strone. Przede wszystkim dlatego że Roda w tym sezonie na 4 mecze u siebie przegrała tylko 1. Dwa mecze wygrali po 3:0 i jeden zremisowali. Mecze między tymi drużynami są bardzo wyrównane i jak pokazują poprzednie sezony Twente cięzko sie tu gra bo wygrali tylko 2 razy a oba te wyniki to 1:2 więc jedną bramką. Bilans przemawia na korzyść gospodarzy 9-3-2 i to na nich decyduje sie zagrać.
Roda - 6.00 - 3/10 ⛔
Roda +2 1,6 - 8/10 ✅
Roda +1,+1,5 handi azjatycki - 1,725.
✅
Ze Twente nie wygra byłem pewny ale myślałem ze będzie 1:0.

B 1,5K

baltazar_gabka

Użytkownik
Heracles – Ajax

Zgadzam się tu z przedmówcą. Mimo tego że Ajax gra w tym sezonie przeciętnie to z Heraklesem powinien sobie poradzić. Warto zaznaczyć że Haracles nie zagrał jeszcze w tym sezonie z nikim z pierwszej czwórki a mimo to pogubił już mnóstwo punktów, miedzy innymi z takimi „mocarzami jak Venlo. Sulejmani wraca do gry więc może poukłada trochę grę Ajaxu. Myślę że z trudem bo z trudem ale Ajax jednak to wygra…

Ajax kurs 1,67 2/10 STS

Roda – Twente

Co do Rody to wypowiadałem się tu już kilka razy. Nie licząc Malkiego w ataku, brak tu jakoś sensownych graczy. Twente powinno podtrzymać dobrą passę. Choć spacerek dla Twente to nie będzie…Goście są mocniejsci kadrowo niż w poprzednim sezonie, mam nadzieję że dadza radę

Twente kurs 1,60 1/10 STS

PSV – Willem II

Toivonen kontuzjowany lecz myślę że jest to tylko szansa dla innych zawodników aby udowodnili swą przydatność do drużyny. Willem II walczy o utrzymaniu, lecz punktów będą musieli szukać rzecz w innych spotkaniach…PSV wygrało 15 spotkań pod rzędu ze wspomnianą ekipą.

PSV – 2 kurs 1,56 2/10 Fortuna

Breda – Vitesse

Vitesse jest lepsze ale ich błędy w obronie sprawiają że mam do nich ograniczone zaufanie.
Breda w ośmiu kolejkach tylko pięć bramek…

Vitesse DNB kurs 1.45 1/10 STS

Jeżeli analiza się przydała kliknij &quot; dzieki &quot;...

michupo 79

michupo

Użytkownik
Genk - Germina Beerschot @ 1,58 Pinnacle Sports
Genk zajmuje czwarte miejsce ze stratą 4 punktów do lidera (z którym nawiasem mówiąc zremisowali 1-1 dwa tygodnie temu). Wygrali trzy spotkania rozgrywane u siebie, a dwa zremisowali, strzelili 9 bramek a stracili 5. Goście słabiej zdecydowanie, szczególnie w meczach na wyjeździe. Mają cztery punkty mniej niż Genk, ich bilans wyjazdowy to 1-0-3, stracili 5 bramek, a trafili 3. Ostatni mecz tych drużyn wygrał Genk 4-1.

Otrzymane punkty reputacji: +5
empe92 438

empe92

Użytkownik
W meczu OH Leuven z Club Brugge wszystko wskazuje na over 2.5. Spotykają się drużyny, których spotkania obfitują w bardzo dużą ilość bramek i nic nie wskazuje na to, aby tym razem było inaczej. Leuven zajmują obecnie 7. pozycję w tabeli i co ważne w 19 rozegranych przez nich meczach padło aż 38 goli. Bilans 21:17 (w domu 5 gier i 11:8) pokazuje, że ta ekipa lubi ofensywny futbol często nie patrząc na defensywę. Club Brugge natomiast to lider tabeli, który jak dotychczas może się pochwalić największą liczbą strzelonych goli. Po 10 spotkaniach mają na koncie aż 25 trafień, do tego dali sobie strzelić 12 bramek. Obie ekpiy mają dwóch wyrażnych liderów jeśli chodzi o zdobywanie goli – u gospodarzy to Sawaneh, natomiast u gości Bacca. Obaj ci gracze aż po 8 razy trafiali do siatki rywali i na pewno będą chcieli poprawić te i tak dobre statystyki. Wygląda na to, że mecz pomiędzy Leuven a Club Brugge będzie obfitował w dużo sytuacji strzeleckich i mam nadzieję, że pojawią się co najmniej 3 gole.

OH Leuven – Club Brugge
Over 2.5 @ 1.60 Unibet ✅ 4:1

arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
PSV(-2,5) - Willem II @ 1,60 | Bet365

O 19:45 na stadionie Phillipsa rozpocznie się mecz pomiędzy PSV a Willem II. Faworytem oczywiście jest PSV, gospodarze zajmują 2. miejsce w lidze z zaledwie dwoma porażkami jednak przy 8 wygranych i to solidnych daje dobry bilans. Rywalem PSV będzie dziś Willem II, który ma na swoim koncie zaledwie 6 &quot;oczek&quot; a ich gra w momentach osłabia. Handicap dość wysoki na gospodarzy, ale oczywiście są w stanie powtórzyć wynik z meczów z Venlo czy Bredą gdzie kolejno wygrywali 6:0 i 4:0. Kurs myślę, że nawet niezły i zobaczymy dziś festiwal bramek/ Dziś nie zagra Toivonen, ale tak jak napisał Baltazar Gąbka jest to szansa dla innych zawodników, by się pokazać.

B 1,5K

baltazar_gabka

Użytkownik
Po wczorajszych niepowodzeniach dziś spokojnie i delikatnie...
Venlo - Feyenoord
Co tu dużo pisać gracze z Rotterdamu są tu zdecydowanym faworytem. W szeregi gospodarzy wróci Uche Nwofor który ostatnio pauzował ze względu na czerwoną kartkę a jest to jeden z sensowniejszych graczy tej ekipy.Feyenoord ma kilku kontuzjowanych graczy i w tym meczu z pewnością nie wystąpi w pełnym składzie. Gdzie to biedne Venlo na powalczyć jak nie u siebie...?
Nie wiem czy im się uda ale mam nadzieję że chociaż coś ustrzelą. Feyenoord będzie musiał sobie radzić bez Erwina Muldera, Mokotjo, Schakena, Sekou Cissé, Stefana De Vrija oraz Kongolo.
BTS kurs 1,58 1/10 Fortuna
Heerenveen - Groningen
Hereenveen pozbyło się wartościowych graczy przed sezonem i od razu odbija się to na wynikach tej ekipy. Groningen walczy walczy jak nigdy ...i za to ma u mnie duży plus, bo tej zadziorności nie widziałem w poprzednich sezonach. Mecz trudny do typowania ponieważ żaden rezultat ( przy dziurawej obronie gospodarzy) nie powinien być tu zaskoczeniem. Mecz jak dla mnie w okolicach remisu, mam jednak nadzieje że trochę sobie postrzelają.
BTS kurs 1,50 1/10 Fortuna
Jeżeli analiza sie przydała kliknij &quot; dzięki &quot;...

empe92 438

empe92

Użytkownik
Jedyny niedzielny mecz w Jupiler League zagrają ze sobą zespoły Mons oraz Standardu Liege. Ciężko wskazać faworyta, bowiem w różnica w tabeli wynosi tylko 1 punkt na korzyść gości, ale warto postawić na over 2.5. Obie drużyny należą do ścisłej ligowej czołowki, jeśli chodzi o liczbę bramek jaka pada w ich meczach. Wystarczy przytoczyć dwie liczby: w 10 meczach Mons padło 39 goli (bilans 19:20), natomiast w spotkaniach Standardu zobaczyliśmy 38 bramek (20:18). Zarówno gospodarze jak i goście mają na koncie bardzo mało remisów, świadczy to o tym, że jedni i drudzy często stawiają wszystko na jedną kartę i przekładają ofensywę nad defensywę, co na pewno może cieszyć kibiców, bowiem mecze są zazwyczaj bardzo emocjonujące i nie brakuje w nich bramek. Mam nadzieję, że tym razem będzie podobnie.

Mons- Standard
Over 2.5 @ 1.65 Bet365 ✅ 3:1

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom