Heracles – Ajax
Zgadzam się tu z przedmówcą. Mimo tego że Ajax gra w tym sezonie przeciętnie to z Heraklesem powinien sobie poradzić. Warto zaznaczyć że Haracles nie zagrał jeszcze w tym sezonie z nikim z pierwszej czwórki a mimo to pogubił już mnóstwo punktów, miedzy innymi z takimi „mocarzami jak Venlo. Sulejmani wraca do gry więc może poukłada trochę grę Ajaxu. Myślę że z trudem bo z trudem ale Ajax jednak to wygra…
Ajax kurs 1,67 2/10 STS
Roda – Twente
Co do Rody to wypowiadałem się tu już kilka razy. Nie licząc Malkiego w ataku, brak tu jakoś sensownych graczy. Twente powinno podtrzymać dobrą passę. Choć spacerek dla Twente to nie będzie…Goście są mocniejsci kadrowo niż w poprzednim sezonie, mam nadzieję że dadza radę
Twente kurs 1,60 1/10 STS
PSV – Willem II
Toivonen kontuzjowany lecz myślę że jest to tylko szansa dla innych zawodników aby udowodnili swą przydatność do drużyny. Willem II walczy o utrzymaniu, lecz punktów będą musieli szukać rzecz w innych spotkaniach…PSV wygrało 15 spotkań pod rzędu ze wspomnianą ekipą.
PSV – 2 kurs 1,56 2/10
Fortuna
Breda – Vitesse
Vitesse jest lepsze ale ich błędy w obronie sprawiają że mam do nich ograniczone zaufanie.
Breda w ośmiu kolejkach tylko pięć bramek…
Vitesse DNB kurs 1.45 1/10 STS
Jeżeli analiza się przydała kliknij " dzieki "...