>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

9 Kolejka Championship

Status
Zamknięty.
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP

Kursy zapożyczone z Otobet
Przed nami dziewiąta seria gier w lidze prowadzi Huddersfield, tuż za ich plecami Norwich i Newcastle, Sroki w ostatnim tygodniu uległy Wilkom dość nieoczekiwanie na St James Park. W najbliższej kolejce podopieczni Rafy Beniteza wybiorą się na prestiżowe spotkanie do Aston Villi. Lidera Huddersfield wybierze się do Reading gdzie czeka go bardzo trudne zadanie gospodarze ostatnio mocno usposobieni defensywnie.
Zapraszam do pisania analiz oraz komentarzy :!:​

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Preston - Wigan
Dzisiaj na Deepdale Stadium rozpoczniemy dziewiąta kolejka. Spotkają się zespoły Prestonu oraz Wigan, gospodarze tego spotkania Preston w dotychczasowym czasie zdobyli zaledwie 6pkt dzięki wygranym z QPR oraz Cardiff. Niestety zanotowali również sześć porażek (Reading, Fulham, Derby, Ipswich, Barnsley oraz Brenford). Posada Simona Graysona wisi tak na prawdę na włosku jeżeli zespół nie rozpocznie szybko marszu w górę tabeli możemy mieć zmianę szkoleniowca. Dzisiaj nie będzie mógł skorzystać z Vermijla, Beckforda, Grimshawa oraz Spurra. Największe problemy Preston ma niestety w środku pola gdzie regularnie tracą piłki brakuje łączników pomiędzy defensywą a ofensywą Gallagher mam wrażenie stracił pewien poziom i raczej już nie będzie mógł na niego wskoczyć jednak nie widać zmiennika, McGeady niestety znów staje się indywidualistą jego rajdy są bezbarwne czasem irytujące kolegów nic nie wnoszą do sił ofensywnej. Tym bardziej Graysonowi będzie ciężko o ustawienie optymalnej jedenastki na dzisiejsze spotkanie. Przyjeżdża zespół Wigan Caldwella który nie tak wyobrażał sobie start nowego sezonu zaledwie 5pkt w ostatnim spotkaniu z Fulham zdecydowanie przeważali wydawało się że zdobędą komplet punktów jednak brakowało skuteczności. Dzisiaj trzeba będzie sobie poradzić bez Morgana, Bruke, Gilbeya czy Danielsa. Największą stratą jest jednak Gilbey który w środku pola potrafił zrobić różnicę. Liczę że z dobrej strony pokaże nam się Jordi Gomez który prezentuje się coraz lepiej. Znów brakuje skuteczności Wigan a odpowiadać za nią miał między innymi Le Fondre który swego czasu zdobywał seryjnie bramki liczę również na przełamanie tego zawodnika. Dzisiejsze spotkanie jest właśnie takim na przełamanie ponieważ oba zespoły są w wyraźnym dołku dzisiaj można odzyskać &#39;&#39;tożsamość&#39;&#39; i być może rozpocząć marsz w górę tabeli. Będzie to pierwszy pojedynek pomiędzy tymi ekipami od 2011 roku wtedy lepszy okazał się zespół Wigan jak będzie dzisiaj :?:.

DNB Wigan @@ 2.00 Otobet ⛔
strzeli gola @@ Le Fondre @@ 3.40 bet365 ZWROT​

slawgo 1,5K

slawgo

Użytkownik
Anglia Championship
24.09.2016 16:00
Norwich - Burton
Typ: 1/1
Kurs: 1,95
otobet:
Na sobotę wybrałem mecz 9 kolejki angielskiej Championship, starcie spadkowicza z Premier League, Norwich z beniaminkiem ekipą Burton. Gospodarze od początku sezonu próbują pokazać rywalom, że jedno z miejsc dających awans do elity jest zarezerwowane dla nich. Norwich wygrało trzy ostatnie mecze i dzięki temu zajmuje obecnie drugą lokatę w tabeli. Na własnym obiekcie prezentują się do tej pory bardzo dobrze, bowiem na cztery rozegrane spotkania wygrali trzy i raz zremisowali (z Sheffield Wed 0:0). Ich dzisiejszy przeciwnik jak już wspomniałem to beniaminek na tym szczeblu rozgrywek. Zespół Burton aktualnie ma na swoim koncie 9 oczek co jak na debiutanta jest dość dobrym osiągnięciem na początku sezonu. Goście wygrali dwa mecze (przed własną publicznością 1:0 z Derby i 3:1 z Sheffield Wed), a także dzielili się punktami z przeciwnikami trzykrotnie. Dla nich ten sezon będzie bardzo trudny i każdy punkcik jest na wagę utrzymania. Dziś przyjeżdżają do „paszczy lwa” i ja nie wróże im tu zdobyczy punktowej. Według mnie Norwich jest bardziej doświadczoną i przede wszystkim kadrowo lepszą ekipą od Burton co na pewno pokaże boisko. Dla mnie „czysta jedynka” to jeden z największych pewniaków w ten weekend w Anglii, ja jednak zagram 1/1 po trochę lepszym kursie.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Aston Villa - Newcastle
Dwóch spadkowiczów z Premier League stoczy dzisiaj bój o 3pkt, Aston Villa zdecydowanie gorzej rozpoczęli sezonu po ośmiu kolejkach zgromadzili 8pkt. grają przeciętnie Di Matteo niezbyt ma pomysł na ten zespół od sześciu spotkań nie potrafią wygrać brakuje w zespole typowego lidera który mógłby wziąć odpowiedzialność na siebie. Wielu przypisywało już Ayew koronę króla strzelców tymczasem ten nawet nie wpisał się jeszcze na listę strzelców, wciąż brakuje strzelca z prawdziwego zdarzenia dodatkowo brakuje środka pola niestety Di Matteo poznaje efekty słabej polityki transferowej.W dodatku dzisiaj nie zagra w ataku McCormack oraz Gestede najlepsi strzelcy do tego dochodzą Grealish,De Laet czy Baker Przyjeżdża dzisiaj Newcastle Rafy Beniteza którzy ostatnio przegrali z Wilkami w lidze natomiast w pucharze zrehabilitowali się fanom. Przyjadą bez Anity który otrzymał czerwoną kartkę oraz Aaronsa kontuzjowanego. Natomiast siła rażenia poraża i wydaje mi się że mogą dzisiaj zdemolować Aston Ville która jak wspomniałem jest mocno osłabiona.
Zwycięstwo Newcastle @@ 2.50 Otobet
Over 2,5 @@ 2.25 Otobet
Handicap 1;0 @@ 4.30 Otobet

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom