>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

9. Grand Prix Wielkiej Brytanii [3-5.07.2015]

Status
Zamknięty.
abraxas 3,2K

abraxas

Forum VIP
Grand Prix Wielkiej Brytanii

3 lipca- (piątek)
1. trening - 11:00
2. trening - 15:00
4 lipca - (sobota)
3. trening - 11:00
kwalifikacje - 14:00

5 lipca - (niedziela)
wyścig - 14:00

Info o torze:
Długość okrążenia: 5.891 km
Liczba okrążeń: 52
Liczba zakrętów: 18
Dystans: 306.198 km
Rekord okrążenia: 1:33.401(Mark Webber 2013)
GP Wielkiej Brytanii okiem Kimiego ????
www.youtube.com/watch?v=M0bGoo0ea-I
Opony: pośrednia i twarda
Zapraszam do dzielenia się uwagami i podawanie typów!

RBR1one 583,2K

RBR1one

ModTeam
Członek Załogi
Raikkonen vs Vettel - 1 @ 3,55
Buk: Expekt
cisza widze na forum to moze ja zaczne. jeden typ od razu rzucil mi sie w oczy na kwalifikacje a mianowicie Raikkonen vs Vettel - 1 @ 3,55. w kazdym z 3 treningow kimi wyzej w klasyfikacji od kolegi zespolowego dlatego grzechem jest nie sprobowac tego typu za drobne i po takim soczystym kursie. pozdrawiam

abraxas 3,2K

abraxas

Forum VIP
Sebastian Vettel - Kimi Raikkonen @3,55✅✅ Expekt 6-5

Kimi po fatalnym występie / błędzie w GP Austrii poszukuje tutaj &quot;odkupienia&quot; dla Ferrari. We wszystkich treningach szybszy od Sebastiana a to ważne bo tylko jeśli dobrze układa się weekend od początku może powalczyć z Sebastianem w kwalifikacjach. Wczoraj po treningach chwalił sobie jazdę swojego bolidu na pośredniej mieszance, która będzie użyta w Q3. Vettel odwrotnie, narzekał na nowe części, które nie przyniosły zamierzanego rezultatu.

Otrzymane punkty reputacji: +3
W 84

winmasters

Użytkownik
Oto kilka typów zakładów na dzisiejszy wyścig o
Grand Prix Wielkiej Brytanii.​
Valteri Bottas -Felipe Massa &quot;1&quot; - 1.85 (winmasters)
Pomimo lepszej pozycji brazylijczyka na starcie Bottas przekonuje mnie lepszym tempem wyscigowym. Fin popelnia takze mniejsza ilosc bledow w wyscigach.
Nico Rosberg - Sebastian Vettel &quot;1&quot; - 1.28 (winmasters)
Jesli tylko obaj dojada do mety, wyzej w klasyfikacji powinien byc Rosberg. Mercedesy zdecydowanie maja przewage w tempie podczas tego weekendu, wynika to ze specyfiki toru. Na szybkich lukach ich balans i doscisk jest bardzo dobry. Na prostych natomiast przewage daje agregat.
Daniil Kvyat - Romain Grosjean &quot;2&quot; - 1.77 (winmasters)
Wydaje sie, ze im dluzej trwa weekend tym RedBull jest slabszy. Francuza typuje jako faworyta poniewaz dysponuje silnikiem Mercedesa.

Sprawdź najlepsze kursy na rynku!!!

bob94 465

bob94

Użytkownik
Carlos Sainz jr - Max Verstappen 2 @2.75⛔
Nie widze zbyt wielu ciekawych betów na ten weekend, ale to rzuciło mi się w oczy, wczoraj Verstappen po wymianie podłogi rozstroił mu się bolid i tylko dlatego skończył na 13 pozycji, w normalnych warunkach 0,2-0,3s przewagi na Sainzem który zajął 8 miejsce. Jeżeli bolid Maxa będzie doprowadzony do normalności to powalczy o top10 spokojnie i może powalczyć z Carlosem, gdzie tempem wyścigowym spokojnie będzie w tanie go wyprzedzić a dodatkowo pomóc może w tym fakt że za Sainzem jadą 2 bolidy Force India które wg mnie powinny go wyprzewdzić co tylko może pomóc w skuteczności typu bo Grosjen i Ricciardo słabsze tempo od Maxa i są spokojnie do objechania
bet365

kkslec 459

kkslec

Użytkownik
Co jest z mclarenami? Na buttona i alonso ze zostana sklasyfikowani sa kursy po 1.80 gdzie na innych najgorszych zawodnikow po max 1.30

RBR1one 583,2K

RBR1one

ModTeam
Członek Załogi
Kkslec serioooo pytasz? Dziwisz sie ze sa takie kursy jak ostatnio oba mclareny nie konczyly wyscigow a oprocz tego sa to najbardziej zawodne samochody w stawce....

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom