>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

9. Grand Prix Kanady [16 - 18 czerwca 2023]

Status
Zamknięty.
RBR1one 558,8K

RBR1one

ModTeam
Członek Załogi
Grand Prix Kanady 2023
1686323419819.png

Piątek, 16 czerwca:
#1 Trening ▶ 19:30
#2 Trening ▶ 22:30

Sobota, 17 czerwca:
#3 Trening ▶ 18:30
#Kwalifikacje ▶ 22:00

Niedziela, 18 czerwca:
#Wyścig ▶ 20:00

1686323566482.png

Informacje o torze:
Nazwa toru:
Circuit Gilles-Villeneuve
Pierwsze Grand Prix: 1978
Długość toru: 4.361 km
Liczba okrążeń: 70
Całkowity dystans wyścigu: 305.270 km
Rekord okrążenia: Valtteri Bottas (2019) - 1:13.078

Zapraszam do dyskusji!

Ostatnia edycja:
Z 5,6K

zenekkk82

Użytkownik
Kwale raczej nie do typowania, bo będzie mokro, zresztą jak co roku w tym zje*anym Montrealu, może i wyścigi ogląda się wtedy lepiej, ale do typowania to najgorszy tor w całym cyklu

mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Przy takiej pogodzie to i P1 Maxa nie jest pewne. JA zaryzykuje i obstawie podium Lewisa. Ten tor lezy Mercowi a Lewis go lubi, mysle ze poprawki Merca ida w dobra strone, poza tym Ham w deszczu potrai jezdzić, moze miesce w kwalach nie jest tu najwazniejsze ale lepiej byc wyzej

Kwalifikacje

Hamilton miejsca 1-3 STS kurs 3,5 STS

mkl 180,9K

mkl

Znawca - Formuła 1
Gram to samo. Na LIVE w STS kurs na Hamiltona w top3 to aż 7. W taką pogodę jak coś grać to wysokie kursy. Lewis na mokrym jeździć umie baaaardzo dobrze. Dla emocji śmiało do grania!

Hulkenberg magicznym okrążeniem popsuł wszystko - P4 :cautious:

Ostatnia edycja:
RBR1one 558,8K

RBR1one

ModTeam
Członek Załogi
Bardzo duzo kar zostalo nalozonych po kwalifikacjach na zawodnikow:
Sainz cofnięty o 3 pola za incydent z Gaslym - z P8 na P11
Tsunoda cofnięty o 3 pola za blokowanie Hülkenberga - z P16 na P19
Stroll cofnięty o 3 pola za blokowanie Ocona - z P13 na P16
Hülkenberg cofnięty o 3 pola za nie trzymanie się delty w minisektorach podczas czerwonej flagi (plus jeden punkt karny) - z P2 na P5

Ustawienie na starcie po karach:

1687051991996.png

Ostatnia edycja:
mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Ja znów zaufam duetowi Merca. Będą mieć tu tempo wyścigowe, myślę że obaj mogą być tu przed Alonso. Wyścig ma być na sucho więc to plus dla nich.

Hamilton miejsca 1-3
Russell miejsca 1-6
Kurs ako 2,21 fortuna

To taki główny kupon ale jak F1 to trzeba i trochę ryzyka sobie zafundować. Chciałbym wygranej Lewisa no ale wtedy Latający Holender musiałby mieć awarie lub kolizję, no ale to sport i wszystko możliwe, kurs wart ryzyka.
Hamilton win kurs 10
Idąc dalej tym tropem taki dublet Merca w różnych kombinacjach to już kursy 50 i 60 za drobne trzeba spróbować bo mysle prócz Red Bulla to Merc będzie tu drugą siłą. Nie wiem na co stać Alo w tym wyścigu, będzie mocny ale liczę że Merc plus poprawki w tempie może być mocniejszy.
Trzeba wziąć też pod uwagę to że Perez może też szybko dogonić czołówkę bo jednak Byki w tempie wyścigowym mocne i można pomyśleć nad typem Checo na podium kurs 3 już wart ryzyka.
Trudno powiedzieć jak szybko Perez będzie doganiał czołówkę ale biorę też też pod uwagę dublet Red Bulla kurs 11,5.
Wiem że kilka typów się wykucza ale kursy tak duże że warto chyba zaryzykować. Niewiadomą dla mnie będzie dziś postawa Alo 😉

Pablito91 1,2M

Pablito91

Mistrz Typer EURO Niemcy 2024
Alonso - Russell 1 @1.45
Fernando P2 George P4. Patrząc na tempo to chyba Fernando jest najbliżej Maxa. Ciężko tutaj być do końca obiektywnym bo póki co Kanada nie rozpieszcza warunkami, ale Astony wyglądają tutaj dobrze, przywieźli duży pakiet poprawek i patrząc na formę Fernando powinno być dobrze. George ma jeszcze przed sobą Lewisa, więc to nie ułatwia mu sprawy.
Leclerc - Sainz 1 @1.50
Leclerc P10 Sainz P11 po karze. Liczę na przełamanie Chalrlesa. To jest aż niesamowite jak posypało się Ferrari i głównie właśnie Leclerc. Jest zdecydowanie szybszy od Carlosa a pojawiają się wpadki raz za razem. Startują obok siebie, ale stawiam na tego młodszego i lepszego.
Ocon - Hulkenberg 1 @1.37
P6 Ocon P5 Nico. Nico świetne kwalifikacje, które były loteryjne. Ostatecznie z P2 spadł na P5. W wyścigu ich tempo nie powinno być mocne i myślę, że spadek w dół będzie w jego wykonaniu. A Esteban ma mocne tempo wyścigowe.
Stroll - Gasly 1 @1.32
Lance P16 Pierre P15. Liczę że Lance startujący u siebie w domu będzie chciał powalczyć o jak najlepszy wynik. Astony przywiozły tutaj spory pakiet poprawek, więc jeżeli nic młody nie nawywija to powinien być spokojnie przed Gaslym, bo dysponuje o wiele lepszym autem.

Znowu same

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1006
Parkinson 61,3K

Parkinson

Użytkownik
Kompletnie brak pomyslow na dzisiaj...

pobieram OUT Tsunody po kursie 5.00 (sts)
- słaby weekend dla kierowcy AT. Dużo błędów indywidualnych jak i zespołowych przez co traci pozycje po Q. Rok temu nie dojechał, dzis startuje z P19. Po cichu licze na małe zamieszanie na starcie.

maciej_cfc 25K

maciej_cfc

Użytkownik
Ja na dzisiaj pobieram rywalizację w zespole Williamsa. Ten weekend nie jest po myśli Tsunody. Kolega wyżej dobrze napisał, że indywidualnie nie spisał się najlepiej poza tym ostatnio ma bardzo słaby czas jeżeli chodzi o ściganie. De Vries jeździ w miarę stabilnie jak na debiutanta w F1. Także liczę na małe zamieszanie na początku wyścigu i że na przestrzeni całego wyścigu lepiej wypadnie De Vries.
Ciężko jest coś na dzisiaj wybrać z dobrym kursem dlatego idę w coś takiego i liczę na stabilną jazdę debiutanta w dzisiejszym wyścigu.
N.De Vries - Y.Tsunoda 2.75 Superbet

Otrzymane punkty reputacji: +1162
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom