>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

888sport.com

vice-versa 22

vice-versa

Użytkownik
www.888sport.com

Stosunkowo młody buk on-line, będący bukmacherskim odłamem znanego kasyna internetowego 888.com.
Przejrzysta i ładna szata graficzna, szeroka gama zakładów oraz całkiem niezłe kursy - to oferuje nam 888sport.com . Na chwilę obecną więcej nt. tego buka powiedzieć nie mogę, gdyż nie miałem po prostu przyjemności gry na 888sport.com
Pytając Mr Edena (członek Supportu) o polską wersję www.888sport.com uzyskałem odpowiedź twierdzącą. Wielce prawdopodobne jest, że już wkrótce ujrzymy polską wersję tego buka. Pozostaje to tylko kwestią czasu...

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Faktycznie nie ma polskiej ligi. Być może się to zmieni ;).
Ja zauważyłem że mają dość przyzwoitą ilość meczy które będzie można typować live. Na dzisiaj jest ich 16, na jutro 19 a więc nie jest źle.
Zaciekawiła mnie też oferta na niższe ligi hiszpańskie, których raczej nie ma w ofercie bukmacherów z polskim menu ;)

B 0

bojan

Użytkownik
ale przecież tam się nie da wybrać Polski tam gdzie są wymienione kraje więc nie da się tam regnąć, zawsze koło Polski była Portugalia a jej też nie ma więc coś z tym bukiem nie tak????

J 10

jerky

Użytkownik
Witam,
Mam pytanie. Wpłaciłem tam 10GBP przez paysafe. Gram tam trochę i niedługo będę chciał wypłacić. Da radę od razu na Moneybookers czy trzeba będzie na konto?
Nie będzie z tym jakichś problemów? Co radzicie?

fracek 11

fracek

Użytkownik
Witam, korzystał ktoś z bonusa od pierwszej wplaty?? Chce wplacic 88euro by go otrzymac....jakies opinie na temat buka??

blads 187

blads

Użytkownik
Nie ma żadnego problemu co do posiadania kont w obu bukach, bo prócz szaty to tak naprawdę inna firma jest z tego co się orientuję. O buku 888sport można powiedzieć tylko tyle co o Unibecie bo kursy i oferta te same także całkiem niezła firma. 2 raz już od nich dostaje oferte freebeta. Pierwszym razem za wpłatę 10$ dostałem 10$ free, teraz za 10$ dostałem 20$ free. Wypłata pierwsza trochę trwa najlepiej zweryfikować się na początku (dowód, skan rachunku nie starszego niż pół roku)

blads 187

blads

Użytkownik
Wpłacasz tyle ile Ci każą puszczasz za to zakład i dostajesz freebeta 24h później bodajże. Na zakład jest minimalny kurs i na freebeta też ale maile już usunąłem od nich i nie będę potrafił dokładnie określić jaki to był. Wiem że niewielki raczej i opłacało się to brać

firer 886

firer

Użytkownik
ostatnio dostałem jakiegos frebeta 10E ale nie wiem z jakiej to okazji , konto bylo niedawno rejestrowane

kbpoland 37

kbpoland

Użytkownik
Przeciez na ich stronie są jak byk napisane zasady promocji powitalnej. Dostaje się w sumie 88 funtów we freebetach. Właśnie skonczyłem to obracać i zlecam wypłatę.

lemar 75

lemar

Użytkownik
Za pierwsze postawione 10E dostajesz freebet 10E a pozniej co 4ty , 7my itd zakład kolejne freebety po 10E. Za 22 zakład otrzymujesz 18 EURO.
Pozdrawiam

kbpoland 37

kbpoland

Użytkownik
Co do weryfikacji to ja im od razu po założeniu konta wysłałem skany dowodu ( jest opcja na stronie gdzie mozna je załączyć ) , zleciłem wypłatę na kartę kredytową w czwartek , w piątek ją zatwiedzili i nie chcieli już zadnych dokumentów , dziś kasa na koncie także zdecydowanie polecam 888sport.

Otrzymane punkty reputacji: +1
Do góry Bottom