>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

8. kolejka Ligue1 2025/2026 [17.10.2025 - 19.10.2025]

W 338,7K

wielki_gracz

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka nożna - Francja, Ligue 1
Godzina: 17:15
Spotkanie: FC Lorient - Stade Brestois 29
Typ: 2
Kurs: 2,62
Bukmacher: Superbet
Analiza:
Tabela:
1000034074.jpg
Lorient u siebie ma na koncie 2 zwycięstwa in1 porażkę, natomiast ich dzisiejszy rywal na wyjazdach ma bilans 1 zwycięstwa i 2 porażek. Nie chce mi się wierzyć aby po tym meczu Lorient u siebie miało 3 wygrane na koncie a Brest na wyjeździe 3 porażki. Trochę boję się remisu ale gram na wygraną gości. Brest to mocniejszy zespół i po słabym początku sezonu ich forma rośnie i zespół ten wkońcu zaczął punktować. Lorient z kolei przeplata bardzo dobre mecze jak wygrana u siebie z Monaco 3-1 czy u siebie z Rennes 4-0 z bardzo słabymi jak porażka z Marsylią na wyjeździe 0-4 czy u siebie z Lille 1-7. W zespole gospodarzy forma strasznie chwiejna i nieustabilizowana i ciężko stwierdzić czy Lorient dziś wyjdzie takie jak z meczy z Monaco czy Rennes czy takie jak ze spotkań, w których doznali sromotnych porażek. Brest po słabym początku rośnie w siłę i to na nich wolę tutaj postawić. Kadrowo na papierze to Brest mnie bardziej przekonuje. W zespole Lorient jest kilka absencji spowodowanych kontuzjami, które mogą nieć duże znaczenie w tym spotkaniu. Nie zagrają obrońcy Katseris (3 mecze na koncie w tym sezonie) i Toure (bez występu w tym sezonie), pomocnicy Fadiga i Karim (po 6 występów w tym sezonie obaj) i napastnik Sanusi, który nie miał okazji jeszcze zadebiutować. Wprawdzie bez tych graczy Lorient już musiało sobie radzić w ostatnich meczach ale napewno ich trenerowi brakuje. No zobaczymy ja tutaj dziś próbuję w stronę Brest, bo dla mnie kadrowo ten zespół wydaje się byc mocniejszy i ma bardziej ustabilizowaną formę.

Do góry Bottom