>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

8 kolejka Ligue 1

Status
Zamknięty.
sutek 79

sutek

Forum VIP
Oto spotkania:

Zapraszam do dyskusji,pisania analiz i różnych innych rzeczy zwiazanych z 8 kolejką Ligue 1.Nie piszcie suchych typów bo to wstyd :!:

sawas 27

sawas

Użytkownik
Lorient - Rennes
Typ: 0
Kurs: 2,8

Obie ekipy stosunkowo dobrze rozpoczęły rozgrywki. Po 7 kolejkach znajdują się w czołówce z identycznym dorobkiem punktowym (12 pkt). O ile w przypadku Rennes taka postawa nie musi dziwić (choć i oni w ostatnich latach koszmarnie zaczynali, by później piąć się w górę), o tyle Lorient na pewno nie zakładało tak dobrego początku.

Rennes w ostatniej kolejce zanotował domowy remis z Lille, natomiast Lorient w Strasbourgu bezbramkowo podzielił się punktami z tamtejszym RC.

Goście z pewnością powalczą o miejsce na podium, być może nawet o mistrzostwo (przy dłuższej niedyspozycji Lyonu), ale to nie oni są w tym meczu faworytami... Lorient pokonał w tym sezonie m.in. Lyon i PSG, zremisowali z Bordeaux. Gwiazdą zespołu jest Algierczyk Rafik Saifi, zdobywca czterech bramek. W mojej ocenie Lorient będzie stroną przeważająca, ale nie pokona klasowego, jak na warunki francuskie, Rennes. Remis.

bam14 7,4K

bam14

Forum VIP
Auxerre - Nice
Typ: 1

Drużyna z Ireneuszem Jeleniem w składzie podejmuje u siebie, jak na razie dobrze spisujący się zespół Nice (jak na swoje możliwości). Jak wiemy Auxerre ma jeden z gorszych startów w Ligue 1 w swojej historii ! Po 7 meczach mają 3 pkt (skromne zwycięstwo z beniaminkiem Cean 1-0) i aż 6 porażek. Stracili 15 bramek, co daje średnio 2 gole na mecz ! Trzeba natomiast zauważyć, że 4 bramki stracili u siebie, więc jak na obecną formę, sytuację w tabeli, przeciwników nie jest źle ???? (hehehe). Zespól z Nice ma na koncie punktów 11 ( 3 zwycięstwa, 2 remisy i 2 porażki). Stosunek bramkowy: 7:5 . A więc strzelają mało, ale też bardzo mało tracą. 9 drużyna w tabeli (Nicea) nie przegrała 4 meczy/ów ? z rzędu, co jest chyba bardzo dobrym wyczynem. Uważam, że ta passa musi się kiedyś skończyć i będzie to właśnie w meczu z Auxerre. Po zmianie trenera Auxerre będzie chciało jak najszybciej udowodnić, że początek sezonu to mega wpadka. A żeby tak było muszą wygrywać mecze i mogą to zrobić już dzisiaj przed własną publicznością.
Dlatego myślę, że Auxerre się w końcu przełamie i wygra dzisiejszy mecz ! Kurs jest ładny więc można &quot;zaryzykować&quot;.

sutek 79

sutek

Forum VIP
Metz - Lyon
2 do przerwy
1,95
Expekt

Dzis na stadionie Saint-Symphorien-Nouvelle gospodzarze czyli FC Metz podejmowac bedą obecnego mistrza kraju zespoł Olympiqu Lyon.Gospodarze tego emczu sezon zaczeli najgorzej jak tylko można poniewaz zamykają tabele ligową z dorobkiem zaledwiu dwóch punktów,Lyon zaś obecnie zajmuje 5 lokate gromadząc do tej pory 12 ;;oczek;; mając na koncie jeden zaległy mecz.W moim przekonaniu nie widze tu innej opcji jak zwycięstwo Lyonu.Podpoieczni trenera Alaina Perrina na poczatku grali dość słąbo teraz wydaje się ze wchodza w odowedni rytm.Naprawde nie widze tu innego wyniku jak zwycięstwo Lyonu klasy tych zepsołów nie ma co porównywac dziś to sami zobaczymy

sutek 79

sutek

Forum VIP
16 września 2007

⚽ Monaco Paris SG 1 : 2

⚽ Lorient Rennes 0 : 1

15 września 2007

⚽ Marsylia Toulouse 1 : 2

⚽ Lille Bordeaux 1 : 1

⚽ Auxerre Nice 2 : 0

⚽ Lens Nancy 1 : 0

⚽ Metz Lyon 1 : 5

⚽ St. Etienne Caen 3 : 0

⚽ Sochaux Strasbourg 0 : 0

⚽ Le Mans Valenciennes 2 : 0

Mnie osobiście szegolnie cieszy zwyciestwo PSG szkoda ze nie zdąrzyłem napisac analizy do teo spotkania z braku czasu niestety :;/: bo przeczuwałem zwyciestwo PSG.Nastepne emocje związane z Ligue 1 już za tydzień...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom