>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

8 Kolejka Ligue 1 [30.09-2.10 Wrzesień-Październik]

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP

Kursy zapożyczone z Otobet
Rozpoczynamy już piątkowym spotkaniem w którym Rennes Kamila Grosickiego podejmie Guingamp. W sobotę czeka nas już o 17:00 pierwsze arcyciekawe spotkanie w którym PSG podejmie Bordeaux. Wieczorem zespół Kamila Glika (AS Monaco) wybierze się do Metz. W niedziele nieoczekiwany lider tabeli Nicea zmierzy się z Lorient. Natomiast na deser wieczorem o 20:45 Lyon Maciej Rybusa podejmie Saint Etienne. Sporo ciekawych spotkań czeka nas w tej kolejce wobec tego :
Zapraszam Do Pisania Analiz Oraz Komentarzy :!:​

5xharoldx5 1,8M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
PSG - Bordeaux over 2,5 @1,53 Bet365
PSG będzie zmotywowane na ten mecz, bo będą chcieli jakoś sobie zrekompensować ostatnią porażkę z Tuluzą. Możliwe, że nawet sami te trzy gole strzelą, bo już wiele razy pokazywali jaki mają potencjał z przodu. Bordeaux też powinno coś dołożyć. Z Metz i Lyon zdobyli po trzy gole, co jest świetnym wynikiem. Szczególnie zwycięstwo 3:1 z Lyonem robi wrażenie. W meczach Bordeaux, gdy grają na wyjeździe, to zawsze jest over 2,5, przynajmniej tak było w tych meczach które były rozegrane. Z PSG też powinien być.

Otrzymane punkty reputacji: +11
groven 2,2K

groven

Forum VIP
W pierwszym meczu tej kolejki Ligue 1 gracze Rennes zmierzą się z zawodnikami Guingamp. Jedni i drudzy przegrali w ostatnich spotkaniach, dlatego dla obu ekip będzie to szansa na rehabilitację. Ja myślę że dzisiaj szansę obydwu ekip 55% wygrana Rennes 45% Guingamp.
Co przemawia za Rennes?
- Forma meczy na własnym stadionie - 3 mecze i 3 pewne wygrane w tym mecz z Marsylia.
- osłabienia Guingamp aż 5 graczy (Remaitre,Pereira,Benezet,Mendy,Marcal) Rennes jedynie bez dwóch piłkarzy (Chantome, Gourcuff).
Co przemawia za Guingamp?
- Gracze Rennes w pięciu ostatnich meczach na swoim terenie z Guingamp wygrali tylko jeden raz!
- Rennes gorsza defensywa i ofensywa - więcej straconych bramek aniżeli goście, oraz mniej strzelonych goli.
- Guingamp jedzie na ten mecz jedynie około godzinę czasu, odległość pomiędzy miastami wynosi 133 km, a więc o żadnym zmęczeniu nie ma mowy + doping kibiców gości którzy z pewnością bliskiej odległości licznie stawią się na stadionie Rennes.
Jeśli pomogłem lub nieco przybliżyłem mecz to miło mi ????
Typ? Zaryzykuję remis za drobne..

Rennes - Guingamp 1:0

Typ: X
Kurs: 3.30

Do góry Bottom