>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

8. kolejka La Liga [14.10-17.10.2016r.]

Status
Zamknięty.
lukbie 286

lukbie

Użytkownik
Jutrzejszy mecz Las Palmas z Espanyolem będzie obfitował w bramki, Espanyol zawodzi na całej linii na siedem spotkań tylko sześć punktów, a póki co jedna wygrana ze słabiutką Osasuną 2:1 na wyjeździe. Natomiast Las Palmas jak do tej pory ładnie leci, po siedmiu meczach siódme miejsce w tabeli, w spotkaniach u siebie dwie wygrane i remis z Realem Madryt - co pokazuje, że czują się pewnie na własnym terenie i gra się tam ciężko przyjezdnym zespołom. Na siedem meczów sześć to over 2.5 i jutro też się tego spodziewam. Espanyol musi zacząć grać i zbierać punkty jak nie chcą utknąć w strefie spadkowej. BTS 1.67 ⛔ i +2.5 1.80 ⛔ @BET365
Chyba nikt się nie spodziewał, że będzie 0-0

ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
20:45 Las Palmas - Espanyol
Typ: powyżej 2.5 gola
Kurs: 1.85
buk: bet365
Wynik: 0:0
⛔

Przed nami świetnie zapowiadające się spotkanie. Drużyna gospodarzy jak na razie wygląda bardzo dobrze, a ich 7. pozycja w ligowej tabeli mówi sama za siebie. Tym razem idę w stronę goli. Las Palmas u siebie strzela ich naprawdę sporo. Bowiem na trzy rozegrane spotkania przed własną publicznością ich bilans bramkowy wygląda o tak 8:3. Taki bilans i osiągnięte wyniki dają tej ekipie czwarte miejsce jeśli chodzi o statystyki rozegranych spotkań u siebie. Do gry powrócił ostatnio Kevin Prince Boateng, który nie zagrał przeciwko Realowi z powodu zawieszenia. Ghanijczyk miał być sporym wzmocnieniem drużyny, na razie w pięciu spotkaniach strzelił dwie bramki. Ekipa goście nie tak wyobrażała sobie start sezonu, i zrobią wszystko żeby w końcu ugrać jakieś punkty, a żeby je ugrać potrzebne są gole. Espanyol nie strzela ich zbytnio dużo, ale za to dużo traci. W sumie jakby popatrzeć na statystyki to obie drużyny obroną nie błyszczą, a ich suma goli straconych dalej nam aż 27 goli!. To powinno świadczyć o tym, że gole w takim spotkaniu muszą paść, a kto ustrzeli ich więcej dowiemy się o 20:30.
13:00 Leganes - Sevilla
Typ: 2
Kurs: 2.25
buk: bet365
Wynik: 2:3
✅

Absolutny nowicjusz Primera Division pokonał w ostatniej kolejce Granadę 1:0. Gospodarze po siedmiu kolejkach zdobyli 10 punktów, co na beniaminka jest naprawdę przyzwoitym wynikiem. Teraz zagrają z Sevilla, i zapewne będą chcieli sprawić kolejną ligową niespodziankę. Goście może jeszcze nie zachwycają swoją grą, ale jakimiś tam strzelonymi bramkami zdobywają cenne punkty i są w czołówce tabeli. Sobotnie spotkanie nie będzie należało do łatwych, tym bardziej, że Sevilla nie wyjeździe nie radzi sobie najlepiej. Goście nie wygrali na stadionie przeciwnika od pięciu spotkań i czas najwyższy na przełamanie tej słabej serii. Nie lubię za często grać spotkań takich jak te po przerwie reprezentacyjnej bo dzieją się różne cuda, ale wierze w to, że Sevilla dotrzyma kroku liderom tabeli i to spotkanie wygra.

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Atletico Madryt - Granada

Dziś na Estadio Vincente Calderon dojdzie do potyczki lidera z ostatnim zespołem ligi. Jest to również mecz drużyny grającem najlepiej w defensywie z drużyną grającą najgorzej w defensywie w LaLiga. Atletico do tej pory straciło jedynie 2 bramki, w pierwszej kolejce z Alaves oraz z Barceloną. Dobrze sobie porównać z potęgami ligi tę statystykę. Dwie bramki Atletico przy 7 straconych przez Real Madryt, 10 przez Seville oraz 10 przez Barcelonę. Natomiast zespół z wysp Kanaryjskich straciłw tym sezonie już 16 bramek, strzelając jedynie 7. Dziś mój typ został wybrany na podstawie tych statystyk a sam kurs jest myślę warty uwagi. W meczu padnie wiecej niż 2,5 bramki oraz obie ekipy nie strzelą bramki. Wątpię, aby Atletico straciło dziś bramkę, jak Barcelona miała ciężko przebić się przez blok defensywny podopiecznych Diego Simeone . Z drugiej strony typu uważam ze Los Colchoneros dziś strzelą minimum 3 bramki i to spotkanie zakończy się pogromem.

Typ:
Suma goli/Obie strzelą over 2,5/ NIE

daimonfreyy 114

daimonfreyy

Użytkownik
Las Palmas - Espanyol
over 2.5 gola @1.81 ⛔

Wracamy do rozgrywek ligowych po dwu tygodniowej przerwie. Na otwarcie kolejki w hiszpanii mała rewelacja sezonu, czyli Las Palmas, podejmie ekipę Espanyolu. Na początek o gościach, nie zaliczyli oni dobrego startu sezonu, zaledwie 1 wygrana, 3 remisy i 3 przegrane. Bilans bramkowy także mocno niekorzystny bo 9:14. Gra do przodu jako tako wygląda, głównie dzięki Gerardowi Moreno, który w tym sezonie zaliczył już 4 trafienia. Jeśli chodzi o obronę to jest znacznie gorzej i tutaj upatruję szansy na braki dla Las Palmas. Drużyna gospodarzy jak do tej pory strzeliła 16 goli co sprawia, że są w czołówce La Liga pod tym względem. Las Palams gra fajny i ciekawy dla oka football. Trener Setien stworzył drużynę, która lubi być przy piłce i która potrafi być zabójcza z kontry. Drużyna z Gran Carii w obecnym sezonie ma na koncie 3 mecze w roli gospodarza, w tym dwie wygrane i remis 2:2 z Realem Madryt. Spodziewam się otwartego spotkania obfitującego w bramki i nie stawiałbym tutaj na straconej pozycji drużynę &quot;Papużek&quot;. Jeśli zagrają w podobnym stylu jak z Villareal&#39;em w poprzedniej kolejce to widowisko na pewno będzie udane i nie do jednej bramki.

kokosek1960 1K

kokosek1960

Typer
Betis-Real Madrid
StadionEstadio Benito Villamarín (Sevilla)
15/10/2016 20:45
Piętnasta druzyna zagra na wlasnym obiekcie z wiceliderem Realem.
Ten sezon pokazuje ze liga hiszpanska to juz nie domena od początku ``wielkich`` co pokazalo juz sporo spotkan gdzie faworyci gubili punkty.Ostatnio trzy remisy Realu w Hiszpanskiej i jeden remis W LM
Real zapewnie zacznie zdobywac punkty [komplet] bo ja narazie to druzyny zajmujace od 1 do 6 miejsca dzieli zaledwie 3 pkt.Gospodarze zdobyli na wlasnym obiekcie dotad 5 pkt 2 remisy i wygrana, goscie na wyjazadch dwie wygrane i jeden remis.Real bez Modrica i Ramosa , ale pozostali gracze w dyspozycji trenera, W styczniu tego roku padl wynik remisowy 1-1 .Moim zdaniem teraz powinni wygrac goscie , ktorzy maja doswiadczonych zawodnikow od rywala.
Real wygra kurs;1.33 ✅
Real -1 HE kurs;1.85 ✅
1-6
Sportingbet

zmogu 6,4K

zmogu

Użytkownik
Atletico Madryt - Granada
Według mnie, na dzisiaj nieco pewniejsza opcja z mniejszym kursem, do podbicia. A z czym, to już może w propozycjach wrzucę. Również kilka propozycji będzie na ten mecz. Doskonale znamy Atletico z tego, że nie lubią tracić goli. A dzisiaj to im raczej nie grozi, bo na Estadio Vincente Calderon przyjeżdża Granada, czyli w mojej osobistej opinii - najsłabsza drużyna tego sezonu La Liga. Grają po prostu żałośnie i nie mają prawa strzelić gola drużynie, która straciła ich tylko 2 w tym sezonie! I to z kim; jeden z Barceloną w zremisowanym spotkaniu 1:1 oraz również w zremisowanym spotkaniu z Alaves 1:1 po strzale rozpaczy w 93 minucie, który wpadł do siatki Oblaka. Popatrzmy na Granadę... 7:17, 0-2-5. Czy widzimy tutaj drużynę z końcówki sezonu? Jak na razie, to jest to druzyna z Segunda Division, w moim przekonaniu. Nie przepadam za obnażaniem rywala i faworyzowaniem swojego typu. Może nie typu, co drużyny. Ale czy można inaczej? W Atletico na ławce będzie siedział na pewno Fernandez i być może nie zobaczymy Saula. Ale jest to, co najważniejsze, czyli świetna obrona z bezwzględnie okrutnie skutecznym atakiem w postaci Griezmanna i Gameiro.
Typy na mecz: UNIBET
Atletico (-1) @ 1.36 5/10 (dlatego, że Atletico często lubi wygrywać 1-0 nawet z najsłabszymi)
Griezmann strzeli gola @1.63 8/10
Atletico wygra bez straty bramki @ 1.44 8/10

ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
16:15 Barcelona - Deportivo
Typ: Deportivo powyżej 2.5 rzutów rożnych
Kurs: 1.72
buk: betsson
Wynik: 2 ⛔ szkoda

Tak naprawdę to ciężko napisać czego się można dziś spodziewać po Barcelonie. Dlatego też skupiam się na rożnych dla gości. Linia jest bardzo niska i z pewnością do pokrycia przez ekipę Deportivo. Gospodarze zapewne przystąpią dziś od pierwszych minut w trochę okrojonym składzie i z pewnością zobaczymy jakieś rotacje w linii obrony czy też ataku. W linii ataku powinniśmy zobaczyć Neymara, Paco i Arde. Na ławce mają usiąść Messi i Suarez. W obronie natomiast ma to wyglądać tak Digne, Pique, Umtiti, Mathieu. Jak widać w takim zestawieniu obronnym gospodarze będą grać pierwszy raz i jest to okazja dla gości na strzelenie gola czy też wywalczenie rzutów rożnych. Chcę dodać, że goście w spotkaniu z Barcą, tych rożnych nabijają trochę. Ostatnio dla Deportivo ich padało: 6,2,4,2. Nie wygląda to najgorzej, a myślę, że Typ warty pogrania.
20:30 Betis - Real Madryt
Typ: Real Handicap 1:0
Kurs: 1.87
buk: betsson
Wynik: 1:6 ✅

Jakoś nie chce mi się wierzyć w to żeby Real miał zremisować kolejny mecz. Czas najwyższy brać się za wygrywanie i skończyć złą passę remisów 1:1. Na pewno mecz nie będzie należał do łatwych, gdyż Betis potrafi postawić trudne warunki. Przerwa reprezentacyjna powinna wpłynąć na grę Realu dobrze i kolejne spotkanie tak jak to powinno zakończyć się zwycięstwem. Goście do tego meczu przystąpią trochę osłabieni, bo nie zagrają Ramos, Modrić, Casemiro czy James. Jednak pomimo braku podstawowych graczy to Królewscy są tu faworytem. Myślę, że nie opłaca się grać czystej dwójki po kursie 1.32, tylko warto zaryzykować i zagrać handicap ze zwycięstwem na Real.

otobet 115

otobet

Użytkownik

Real Betis - Real Madryt
Po czterech remisach z rzędu piłkarze Królewskich wybiorą się do Realu Betis. Dość nieoczekiwanie podopieczni Zinedine Zidane zremisowali kolejno z Villareal, Las Palmas, Borussią Dortmund oraz Eibra w ostatniej kolejce ligowej. Czas na zwycięstwo chciałoby się rzec. Dzisiaj piłkarze ze stolicy udają się do Betisu, który na własnym obiekcie nie przegrał jeszcze w tym sezonie. Dodatkowo będą musieli poradzić sobie bez Modrica, Casemiro, Sergio Ramosa, Fabio Coentrao oraz James Rodrigueza. Wiele źródeł mówi jasno czas wrócić do tożsamości z samego początku sezonu, ale czy uda się ta sztuka? W poprzednim sezonie oba zespoły zmierzył się ze sobą dwukrotnie na Estadio Benito Villamarin padł remis 1:1, natomiast na Bernabeu Real wygrał 5:0. Jak będzie dzisiaj?
▶ OVer 2,5 gola
▶ Kurs : 1,40
▶ Otobet

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Ja w Sewilli poszukam dziś trochę wysokiego kursu. Betis powinien odważnie zaatakować i nie zdziwię się, jak to oni pierwsi strzelą. Na Real Madryt przerwa może podziałać negatywnie. Wielu (a praktycznie cały skład) rozjechał się na kadrę, więc takie wybicie z rytmu na pewno da się we znaki.
Ostatnie wizyty Królewskich na tym stadionie raczej nie były bardzo przyjemne. Raz udało im się rozbić gospodarzy 5:0, to fakt, ale raz zremisowali, raz nawet ulegli, a pozostałe dwa mecze były bardzo wyrównane.
Piłkarze z Madrytu poza ich miastem nie są już taką maszyną. Bardzo często bramki zdobywało się gdzieś w końcówce meczu, w drugiej połowie. Jeśli Betis będzie potrafił to wykorzystać to ich prowadzenie do przerwy jest bardzo prawdopodobne.
Real Betis do przerwy/Real Madryt wygra cały mecz 25,75 Oddsring ⛔
Ruben Castro strzeli pierwszy, ale Real Madryt wygra 2:1 71,00 Bet365 ⛔

Otrzymane punkty reputacji: +17
xbrajanx 34,5K

xbrajanx

Użytkownik
12:00 Alaves - Malaga ⛔ (szkoda bo było blisko)
Buk: Fortuna
Kurs 2,51
Typ: over 2,5 gola
Spotkanie dwóch sąsiadów z tabeli. Alaves na miejscu 12, natomiast Malaga na 13. Ich forma jest przeplatana, raz wygrywają raz przegrywają, raz grają dobrze raz źle, jedno jest pewne w meczach z ich udziałem pada duża ilość goli. W 5 ostatnich meczach Alaves - w 4 padało powyżej 2 bramki, natomiast w meczach Malagi powyżej 2 w 3 i w 2 po jednej. Jednym słowem myślę że obydwoje się rozstrzelają i padną 3 może 4 bramki.
18:30 Gijon - Valencia ✅ ( nie zawiedli mnie, trochę się zarobiło ;)
Kurs: 2,20
Typ: 2
Kolejne spotkanie sąsiadów z tabeli. Gijon zajmuje 17 miejsce, a uwaga Valencia zajmuje 18 czyli strefa spadkowa. Zaskoczenie ogromne, ale w ostatnich meczach widać poprawę gry. Wygrali ostatnio z Leganes i Alaves, przegrali 0-2 z Atletico, ale wiemy w jakiej formie jest drużyna z Madrytu. Gijon mimo jednej lokaty wyżej, jest o wiele słabszą drużyną. Ostatnie 5 meczy to jedno zwycięstwo i 4 porażki, dwie po 0:5. Zdecydowanie faworytem dla mnie Valencia, tym bardziej że muszą się przełamać i piąć się w górę tabeli, tam gdzie ich miejsce.

ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
20:45 Villarreal - Celta
Typ: powyżej 10.5 rzutów rożnych
Kurs: 2.05
buk: unibet
Wynik: 8
⛔

Na to spotkanie wybrałem rzuty rożne. Spotykają się dwie ekipy, które na koniec sezonu chcą wylądować w czołówce tabeli, jednak żeby taki wynik osiągnąć trzeba dać z siebie ponad 100% w takich spotkaniach jak to. Villarreal jak i Celta potrafią stwarzać sobie sytuacje podbramkowe i nabijać rzuty rożne. W ostatnich pięciu spotkaniach padało ich dość sporo: 11,11,5,15,11. Jak widać, linia była pokryta cztery razy na ostatnie pięć spotkań. Dziś spodziewam się otwartego spotkania, które powinno nam przynieść dość dużą ilość rzutów rożnych.

empel 112

empel

Użytkownik
12:00 Alaves - Malaga
Kurs 2,51
Typ: over 2,5 gola

Spotkanie dwóch sąsiadów z tabeli. Alaves na miejscu 12, natomiast Malaga na 13. Ich forma jest przeplatana, raz wygrywają raz przegrywają, raz grają dobrze raz źle, jedno jest pewne w meczach z ich udziałem pada duża ilość goli. W 5 ostatnich meczach Alaves - w 4 padało powyżej 2 bramki, natomiast w meczach Malagi powyżej 2 w 3 i w 2 po jednej. Jednym słowem myślę że obydwoje się rozstrzelają i padną 3 może 4 bramki.
Popieram typ kolegi, ale gram over + bts. Alaves grać potrafi dobrze, ale i bardzo słabo, wygrali z Barceloną, żeby za chwilę zremisować z Deportivo.. Jednak nie są to takie ogórki na jakich ich kreowano, potrafili strzelić bramkę Valencii, Sevilli czy Atletico, u siebie na boisku ostatnio strzelili 3 bramki w meczu przeciwko Granadzie ale również nie umieli zachować czystego konta... Malaga natomiast w ostatnim meczu wygrana z Bilbao co może dodać lekko skrzydeł i zmotywować przyjezdnych do walki. H2H nie biorę pod uwagę ponieważ ostatni mecz grali przeciwko sobie w 2008r. Jedyne co mnie martwi to zazwyczaj mała liczba goli w meczach LL w niedziele o 12 ale to takie tylko moje czarnowidzenie :grin::?
Liczę że dziś bramek będzie minimum 3 i oba zespoły trafią do siatki.

Over + BTS @ 3.00 bet365

1:1 ⛔⛔⛔ szkoda że Malaga tak przysiadła po wyrównaniu.

P 64

popeye.

Użytkownik
Eibar - Osasuna
TYP: EIBAR @1,55​

Kurs dość niski, ale Eibar jest dużo lepszą drużyną. Osasuna jest outsiderem La Liga po 7 kolejkach ma raptem 3 punkty i w mojej opinii rzadko kiedy będzie powiększała swój dorobek. Jeśli na gospodarzy dzisiejszego spotkania nie wpłynęła źle przerwa reprezentacyjna to powinni spokojnie wygrać tutaj dwoma bramkami. Grają u siebie, wszyscy zawodnicy są do dyspozycji trenera.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom