>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

8 kolejka I Ligi 19.09.2012

Status
Zamknięty.
ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP

Unibet
W środę rozegramy całą kolejkę 1. ligi. Mamy kilku wyraźnych faworytów w tej kolejce więc z pewnością warto poszukać tu kilku niespodzianek. Flota Świnoujście na własnym stadionie będzie podejmować GKS Katowice i praktycznie przed meczem nic nie zapowiada się na to, by świetna seria została przerwana. GieKS-a póki co kiepsko zaczęła sezon i jeśli chcą utrzymać się w lidze to muszą się obudzić.
Polonia Bytom, która ugrała w ostatniej kolejce punkt w starciu z Okocimskim teraz będzie podejmować Arkę Gdynia, która też nie najlepiej zaczęła sezon. Aspiracje tej drużyny sięgają przecież dużo wyżej więc jeśli chcą włączyć się do walki o awans to powinni zacząć wygrywać kolejne mecze. Wydaje się, że w starciu z Polonią Bytom mają szanse odbić się w ligowej tabeli.
Kolejne kolejki pokazują, że nikogo nie można jeszcze skazywać na spadek. Wystarczy 1-2 zwycięstwa i niemal każdy odbija się w ligowej tabeli jak od trampoliny. Jak Wy widzicie nadchodzące spotkania ? Który z faworytów zawiedzie ? Czy Flota podtrzyma wspaniałą passę ?
Zapraszam do merytorycznej dyskusji

S 0

strefa_bet

Użytkownik
Przyznam, że chciałbym usłyszeć słowa miejscowych, co sądzą i wiedzą na temat swojej drużyny. Byłem ostatnio w Gdyni, mówili mi, że Arka to zespół w tym sezonie na połowę tabeli z różnych przyczyn, ale głównie w sferze mentalnej. Chłopaki walczą czasem, ale wydawać się może, że bez perspektyw.
Dobrze by było skompletować podobne zdania, bylibyśmy mądrzejsi, jak nie teraz, to w meczach rundy wiosennej.

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Ja bez względu na okoliczności stawiam na Arkę. Kurs mnie zadowala, choć można było złapać wczoraj jeszcze 2,00...

Polonia Bytom w ostatniej kolejce zmarnowała fantastyczną okazję na 3 punkty. Stracili gola w końcówce i pretensje mogą mieć tylko do siebie. Arka po trzech trudnych meczach (Zawisza, Cracovia, Flota) w końcu ma mecz, gdzie to oni będą faworytem. Jeśli zbytnio się nie podpalą i nie pomyślą, że już z góry mają zapisane 3 punkty to będzie dobrze. W Arce do składu wraca Krzysztof Sobieraj. Natomiast pauzować będzie musiał Kuklis i Radzewicz więc są to jednak dość znaczące osłabienia.
Co w Bytomiu ? Cały czas mówi się o programie naprawczym klubu, ale co by nie było to ten klub spada już trzeci raz na przestrzeni ostatnich trzech sezonów. Teraz utrzymali się przy zielonym stoliku, ale to jest jak podawanie kroplówki trupowi. Na samej młodzieży klubu nie utrzymają. Stawiam w tym meczu na Arkę, której piłkarze zdecydowanie przewyższają umiejętnościami grajków z Bytomia.

Polonia Bytom - Arka Gdynia
Arka Gdynia 1,91 William Hill

Drobnej niespodzianki spróbuję poszukać w spotkaniu w Łęcznej. Bogdanka będzie podejmować Wartę Poznań i właśnie na tym spotkaniu chciałbym się skupić. Zespół z Łęcznej jest bardzo niestabilny jeśli chodzi o ich formę. Słabo zaczęli sezon by w ostatnich czterech spotkaniach być niepokonanym. Z kwitkiem odprawili Dolcan i słaby GKS Katowice. Punktami podzielili się z równie słabym Stomilem i ŁKS-em. Warta pomimo dwóch ostatnich spotkań utrzymuje wysoką dyspozycję. Zajmują miejsce w środku tabeli, ale praktycznie każda kolejka przynosi nam przetasowanie w całej stawce. Pomimo ostatniego remisu z Cracovią i porażką z Olimpią Grudziądz to zespół grał w tych meczach solidną piłkę i oba mecze mogły podobać się publiczności. Wcześniejsze spotkania to pasmo przeplatane zwycięstwami i remisami, ale póki co to Warta na wyjazdach gra dużo lepiej niż u siebie. Ograli co prawda ŁKS i Stomil, ale były to pewne zwycięstwa. Bogdanka gra dość słabo w obronie, w okienku odeszło kilku zawodników i sam nie wiem o jaką pozycję w tym sezonie będzie walczył ten zespół. Uważam, że typ na gości jest warty ryzyka.

Bogdanka Łęczna - Warta Poznań
Warta Poznań 3,20 William Hill

Otrzymane punkty reputacji: +1
hugo997 37

hugo997

Użytkownik
Teoretycznie jak nie teraz to kiedy Arka ma wygrac? Maja passe porazek ale grali z absolutna czolowka. Polonia Bytom to na ta chwile zdecydowanie najgorszy zespol ligi. Jedyne punkty jakie zdobyli to remisy wywalczone z najslabszymi na dany moment przeciwnikami jakich mogli dostac. Wydaje mi sie ze Arka ma jednak ambicje na wyższe lokaty i na pewno maja duzo mocniejszy zespol od Polonii. Jedyne czego bym sie obawial to, że może nie uda im się wcisnąć bramki i skończy się 0-0. Jakiś komentarz o możliwościach ofensywnych Arki by się przydał.
Drugi typ który &quot;kusi&quot; to Miedź Legnica. GKS jednak ostatnio pokazuje, że jest nieprzewidywalny. Po fatalnym początku udało im się jakoś wygrać dwa ostatnie mecze ale myślę, że dobra forma i ofensywna moc Miedzi jednak przeważy. Łobodziński i Zakrzewski się rozkręcają. Łobo jednak robi różnicę na tym poziomie rozgrywek.
Teoretycznie największy &quot;pewniak&quot; na jutro to Flota. Bez straty gola, bez straty punktu. Wypada tylko grać, bo przecież Katowice radzą sobie słabo na wyjazdach a dodatkowo będą przecież podróżować 500 km do Świnoujścia. Moja jedyna obawa to atak Floty czy po raz kolejny wcisną bramkę i wygrają 1-0 czy może tym razem jednak Katowice zamurują bramke i będzie 0-0. Ostatnie mecze tych drużyn kończyły się właśnie takim wynikiem.
Łęczna- Warta to mecz drużyn, które strzelają dużo bramek. Warta utrzymuje 2 bramki na mecz. Poznaniacy spokojnie mogą ten mecz wygrać jeżeli nie dadzą sobie znów łatwo wpakować kilku goli. Wszystko zależy od ich defensywy.

Garść typów, które mi wpadły w oko:

Miedź @ 2.5

Flota @ 1.55
1-0 @ 5
0-0 @ 9
Under @ 1.61

Arka @ 2

Warta @ 3.4 - typ na przeczucie i grałbym to raczej za drobne
Over @ 1.95
Obie strzelą @ 1.65

szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
Mecz: Zawisza - Dolcan Ząbki
Typ: Zawisza AH-1
Kurs: 2
Bukmacher: IBC
Stawka: 8/10
Analiza:
O ostatnim spotkaniu Zawiszy przeczytamy chocby tutaj
http://www.sport.pl/sport/1,78983,12493700,Pilkarski_nokaut__Stomil_ulegl_Zawiszy_Bydgoszcz_0_5.html
Zawisza na najlepszej drodze do awansu, zagrali bardzo dobre spotkanie w Olsztynie z tego co widziałem w TV
U siebie rok temu wygrali z Dolcanem 3-1, teraz też liczę na wygraną gospodarzy, grają skutecznie w ataku,
choc w tej formacji zabraknie Abotta w tym meczu, który ma na koncie 5 bramek to są inni jak Mąka czy Chałas,
którzy potrafią strzelac. Zetka w lidze zdobyła już 19 goli, straciła jednego.
Dolcan przegrał u siebie nieoczekiwanie aż 1-4 z Kolejarzem, może na wyjazdach potrafi urwac punkty
ekipom takim jak Olimpia czy Warta Poznan, ale wygrał poza domem tylko ze Stomilem 1-2.
Zagrałem wszystkie kursy powyżej 1,9 na ten typ w azji wkładając kilkaset euro na ten typ
http://oi46.tinypic.com/244sduu.jpg
Ponadto Termalica -0,75 1,9 w IBC 6/10
Ramzesa Termalica nie gra ŁKSem tylko Stomilem ????

Otrzymane punkty reputacji: +8
empe92 438

empe92

Użytkownik
Tym razem cała kolejka będzie rozegrana w środę, a w jednym ze spoktań Bogdanka Łęczna podejmie Wartę Poznań. Będzie to pojedynek drużyn, które lubią strzelać i tracić bramki, dlatego zdecyduję się na over. Bogdanka po słabym starcie kontynuuje serię 4 meczy bez porażki. Zanotowali 2 zwycięstwa i 2 remisy, a warto wspomnieć, że tych remisów można było uniknąć, bowiem w trzech meczach z rzędu piłkarze z Łęcznej nie wykorzystali rzutów karnych. Jak widać forma jest, jednak w każdym z tych 4 ostatnich gier Bogdanka zarówno zdobywała dużo bramek, jak i je traciła. Wiadomo, że teren w Łęcznej jest bardzo trudno i nikomu się tam łatwo nie gra, ale wydaje mi się, że tym razem możemy oczekiwać wyrównanego widowiska, bowiem rywalem Bogdanki będzie Warta Poznań. Również ekipa bardzo overowa, zwycięstwa przeplata porażkami i remisami, ostatnio zatrzymali na własnym stadionie Cracovię, będąc bardzo blisko wygranej, jednak bramka w końcówce pozbawiła ich kompletu punktów. Dla mnie w tym meczu wszystko wskazuje na over i taki typ proponuję.
Bogdanka – Warta over 2.5 @ 1.95 Bet365 ✅ 3:1

W Grudziądzu miejscowa Olimpia będzie gościć Cracovię, jednego z głównych faworytów do awansu. Olimpia to drużyna, która zdecydowanie lepiej radzi sobie na swoim boisku i tam jest groźna dla każdego. Na pewno punktów szukają głównie na własnych śmieciach i moim zdaniem postawią gościom ciężkie warunki. Na pewno stać ich na wygraną, nie mówiąc już o zdobyciu bramki, bowiem defensywa Cracovii popełnia ostatnimi czasy sporo błędów. W 3 spotkaniach rywale wbili im 7 bramek, co jak na kandydata do awansu zaszczytną statystyką nie jest. Ale gra ofensywna krakowian jest całkiem niezła, bowiem zdobyli już 12 bramek, co jest 2gim najlepszym wynikiem w całej lidze. Cracovia potrzebuje punktów, do Zawiszy tracą już 5 oczek, do Floty aż7 i dlatego powinni wygrywac, gdzie tylko to możliwe. Dla mnie szykuje się dość wyrówanany mecz, ciężko wskazać faworyta, ale bramki z obu stron powinniśmy zobaczyć.
Olimpia Grudziądz – Cracovia BTS @ 1.91 William Hill ⛔ 2:0

W Bytomiu czeka nas mecz Polonii z Arką. Faworyt może być tylko jeden. Nie ma co porównywać potencjałów piłkarskich obu drużyn, bo doskonale wiadomo jak wygląda sytuacja w Bytomiu. Arka ma serię 3 porażek po 0:1 z rzędu, ale warto zaznaczyć, że grali z czołowymi ekipami, które będą się liczyły w walce o awans, kolejno z Cracovią, Zawiszą i Flotą. Powoli zaczyna się mówić o zwolnieniu trenera Nemeca, ale uważam, że mecz w Bytomiu będzie doskonałą okazją do zdobyciu kompletu punktów i kilku bramek.
Polonia Bytom – Arka Gdynia 2 @ 1.91 William Hill ✅ 0:1

Termalica to dość specyficzny zespół. U siebie nie zdobyli nawet punktu, a z wyjazdów przywieźli komplet 12 oczek. Teraz pora zmienić tą regułę, bowiem do Niecieczy zawita Stomil Olsztyn. Goście jedyne zwycięstwo w sezonie odnieśli ponad miesiąc temu pokonując słaby ŁKS 2:0. Od tamtej pory zdobyli tylko 2 punkty, tracąc w 5 meczach aż 12 bramek. Wydaje mi się, że ta statystyka może się pogorszyć, bo Termalica wie jak zdobywać bramki. Raczej nie możemy spodziewać się pogromu jak w zeszłej kolejce, gdzie Stomil przegrał z Zawiszą 0:5, ale moim zdaniem argumetny sportowe są po stronie gospodarze i liczę na ich spokojne zwycięstwo.
Termalica Nieciecza – Stomil Olsztyn 1 @ 1.65 Sportingbet ✅ 1:0

bruzdzi 73

bruzdzi

Użytkownik
Powiem tylko tyle. Uważajcie dziś na Termalice. Może wam zrobić niezłego psikusa. Osobiście omijam ten mecz ale postawie patriotycznie na dwójkę.

m0nki 187

m0nki

Użytkownik
Po tym co Stomil zagrał w poprzedniej kolejce? Ja dzisiaj śmiało gram Niecieczę i to z azjatyckim handicapem -1. Na obecną chwilę Stomil nie ma żadnych argumentów, żeby zagrozić Niecieczy i to tym bardziej na wyjeździe i to jeszcze tak dalekim.
Dodatkowo popieram Wasze typy odnośnie Warty Poznań, choć osobiście sam gram w bezpieczniejszej opcji DNB. Warta ostatnio pechowo tylko remis u siebie z Cracovia, ale rozegrali bardzo dobre zawody. Tak samo dobrze grali w meczu z ŁKS, który miałem przyjemność oglądać. Personalnie zdecydowanie lepiej wyglądają niż zespół z Łęcznej. Statystyki pokazują ponadto, że Warcie dobrze gra się z Łęczną.
Osobiście polecam over bądź BTS w Bytomiu. W typowanie tego meczu 1X2 nie chcę się bawić, ale przewiduję dzisiaj w Bytomiu kilka bramek. Gdy spotykała się Arka z Polonią to w ostatnim czasie bardzo często pokrywany był zarówno over jak i BTS, liczę dzisiaj na podtrzymanie tej serii, a jako, że to jest mecz przyjaźni (co prawda na trybunach - ale w zespole z Gdyni występuje dwóch ExPolonistów(Radzewicz i Tomasik)), to zespoły mam nadzieję stworzą dobre dla oka widowisko (o ile tak można mówić w przypadku meczów Bytomian...)
Warto kilka złotych również dzisiaj postawić na Kolejarza Stróże, ostatnio znakomity mecz w Ząbkach, natomiast ŁKS gra kompletną padakę i nie wróżę im tutaj nawet 1 pkt., naprawdę...
I na koniec jeszcze czysto statystycznie gram over 2,5 bramki w meczu Olimpia-Cracovia. Oba zespoły strzelają na początku tego sezonu dość dużo bramek, liczę na podtrzymanie serii.

lukasz.wgw 288

lukasz.wgw

Użytkownik
Nie ma czegoś takiego jak Bogdanka Łęczna tylko GKS Bogdanka;-)
A co do meczu z Wartą wg mnie warto pograć over 2,5 gola albo nawet i 3,5 odpowiednio po 1,85 i 3,15. U siebie Bogdanka gra o wiele lepiej niż na wyjazdach a do tego ostatnio ma passę 4 meczy bez porażki. Bilans u siebie to 2:zero:1, bramki: 5:4. Wygrali 2:1 z Dolcanem, 2:1 z Gieksą i przegrali 1:2 z Okocimskim. Do tego dwa ostatnie wyjazdowe mecze to 1:1 z ŁKSem i 2:2 ze Stomilem więc jak widać jakieś gole zawsze padają. Warta natomiast na wyjazdach gra lepiej gdzie ma bilans 2:eek:ne:2, bramki 7:7. Na wyjeździe rozegrali następujące spotkania: przegrana 2:4 z Olimpią i 0:2 z Arką, wygrali 2:0 z ŁKSem i Stomilem i remis 1:1 z Gieksą. Niepokojącą statystyką może by też to, że na 9 rozegranych spotkań tylko 3 razy padał wspomniany wynik powyżej 2,5 goli. Ale dzisiaj wyczuwam, że te min. 3 bramki padną.
W ostatniej kolejce obie drużyny mogły swoje mecze wygrać ponieważ Bogdanka nie strzeliła karnego i zremisowała 1:1 a Warta prowadziła do 90min. z Cracovia i pasy dopiero w doliczonym czasie wyrównały na 2:2 (zawodnicy z Poznania już pięciokrotnie tracili gola w ostatnim kwadransie gry). A teraz dzieli je zaledwie jeden punkt w tabeli więc jest o co powalczyć.
✅✅✅ 3:1

K 1,5K

kulu

Użytkownik
Na dzisiaj proponuję dubel:
Flota Świnoujście - GKS Katowice 1,50 ✅ 3-1
Zawisza Bydgoszcz - Dolcan Ząbki 1,45 ⛔ 1-1
AKO: 2,17 sportingbet ⛔
Flota podejmuję u siebie GKS Katowice. Gospodarze mają imponujący bilans: 21 pkt 7-0-0 bramki 10:0. Wiadomo, że kiedyś seria zwycięstw musi się kiedyś skończyć, ale chyba jeszcze nie dzisiaj. W Katowicach przed sezonem spore zawirowania co na pewno odbija się na formie zawodników. W pierwszych 7 spotkaniach tego sezonu (aż 5 meczów GKS Katowice grał u siebie) zaledwie zdobyli 5 punktów. Do tej pory na wyjazdach dwa razy przegrali. Dziś powinno być podobnie. Flota to bardzo doświadczona, solidna drużyna która wypunktuję dziś gości z Katowic.
Drugi pojedynek to wicelider tabeli Zawisza i bardzo nieobliczalna drużyna z Ząbek. Gospodarze mają bardzo mocny skład z wieloma zawodnikami z przeszłościom w ekstraklasie. Zawisza to główny faworyt do awansu i każdy inny wynik będzie porażką. Bydgoszczanie udanie wystartowali w 7 spotkaniach zdobyli 19 punktów strzelając 19 bramek tracąc przy tym tylko jedną. Grają efektownie a zwycięstwa 5:0 z Sandecją i Stomilem pokazują kto rządzi w tej lidze. Dolcan zdobył do tej pory 9 punktów, jednak w dzisiejszym meczu ciężko będzie mu powiększyć zdobycz. W ostatnim meczu przyjęli niezłego gonga tracąc 4 bramki w 10 minut, a całe spotkanie przegrali 1:4 na własnym boisku z Kolejarzem Stróże.
Podsumowując spodziewam się dziś dwóch pewnych zwycięstw faworytów.

jacio 456

jacio

Użytkownik
Kolejarz Stroże - ŁKS Łódź
W tym sezonie piłkarze ŁKSu prezentują się słabiutko i nie zapowiada się żeby coś uległo poprawie. Z obecnym składem nie ma co liczyć na miejsce w górnej części tabeli. Przed sezonem ŁKS stracił prawie wszystkich podstawowych piłkarzy, a w miejsce nich grają teraz w większości gracze pozyskani z niższych lig i juniorzy. Jedyni wyróżniający sie piłkarze wg mnie to Bodzio W. i P. Kaczmarek. Wiele osób chwali także Papykiana... chyba tylko za młody wiek w nadziei, że może coś z niego będzie. Mnie ten gracz kompletnie nie przekonuje. Na opisywanie reszty piłkarzyków szkoda klawiatury. ŁKS w tym sezonie zdobył 5 pukntów, w dwóch przypadkach, rywale tracili je na własne życzenie nie wykorzystując jedenastek (GKS Katowice i Łęczna). W Ząbkach udało się wymęczyć punkt i to chyba jedyny punkt, który należał się piłkarzom najstarszego klubu Łodzi w tym sezonie. Zdobyty na terenie gdzie Kolejarz w 10 minut zdołał ustrzelić 4 bramki, wygrywając ostatecznie z Dolcanem 4-1. Potencjał gracze ze Stróż pokazali już w poprzednim sezonie zajmując 4 pozycje, do końca mając szanse na awans. Aktualnie Kolejarz zajmuje 6 miejsce i myślę, że po tej kolejce zanotuje kolejny skok w góre tabeli.
Typy:
Kolejarz @ 1.91 William Hill
Kolejarz -1,0 @ 2.675 bet365 ZWROT

fortunka17 801

fortunka17

Użytkownik
Olimpia Grudziądz - Cracovia Kraków
godzina: 16:30
Na dziś zdecydowałem się zagrać czystą 2 czyli na zwycięstwo Cracovii na wyjeździe z Olimpią. Niby nic nie przemawia za tym ,żeby Olimpia przegrała bo przecież u siebie dwa razy wygrała spotkania a raz zremisowała i to z dobrymi ekipami ale ja jestem przekonany co do Cracovii i ich gry. Nie zawsze im mecze wyjdą ale teraz w końcu przyszedł ten mecz w którym się przełamią i wygrają na wyjeździe. Grają fajną dla oka piłkę , wymieniają duża ilość podań i konstruują kombinacyjne akcję i to powinno dziś być kluczem do zwycięstwa. Jeśli poprawią grę obronna to będzie bardzo dobrze. Trener Stawowy mówił ,że nie ma co patrzeć na tabele i ją analizować ja jestem natomiast innego zdania bo jest na co patrzeć ,gdyż Flota i Zawisza im odjeżdżają a później może zabraknąć pkt i różnie to może być. Dlatego dziś muszą być 3pkt do typy za zwycięstwo Cracovii gram również na innym kuponie over 2,5 bramki bwin kurs 2,10 do gry jak najbardziej.
Typy:
Cracovia wygra 2.60 Bwin
2:0 ⛔
over 2,5 w meczu 2.10 Bwin 2:0 ⛔
bezpieczniejszy typ to +1HC Cracovia 1.48 ⛔
straszna wtopa z tym meczem Cracovii spodziewałem się na więcej z ich strony ale najwidoczniej myliłem się

memfisek 97

memfisek

Użytkownik
Ja bym chciał krótko przeanalizować spotkanie Olimpii Grudziądz z Cracovią. Osobiście nie odważyłbym typować sie wyniku tego meczu, gdyż gospodarze grają w tym sezonie naprawdę dziwinie, raz sobie wygrają z Wartą pod dobrym meczu, potem przegrają z beniaminkiem z Tych. Cracovia z początku sezonu grała konsekwentnie i zdobyła 10 punktów w 4 meczach, ostatnio jednak coś obrona im szwankuje i tracą punkty. Osobiście nie widzę innego typu na ten mecz jak over lub BTS dlatego postawie na to drugie.
Olimpia Grudziądz - Cracovia Kraków @ BTS 1.8 Tobet

waski1911 8

waski1911

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna
Mecz: Zawisza Bydgoszcz-Dolcan Ząbki
Data: 19.09.2012 18:00
Typ: Handicap Azjatycki 0-2 typ 1
Kurs: 4.00
Buk William Hill
Analiza : Juz dziś o 18 Walczący o awans do Ekstraklasy Zawisza przed własna publicznością podejmować będzie podwarszawski Dolcan z Ząbek. Zawisza sezon zaczął w imponujący sposób w 7 rozegranych spotkaniach 6 razy wygrywali i tylko raz podzielili się z punktami remisując na własnym stadionie z Gks Tychy. Zawisza obecnie plasuje sie na 2 lokacie a to tylko dlatego że niespodziewanie Flota Świnoujście wygrała dotychczas wszystkie 7 meczów o ma bezpieczna lokatę nad 3 w Tabeli Cracovia która traci 5 oczek. W poprzedniej kolejce Zawisza pewnie pokonała w wyjazdowym spotkaniu Stomil Olsztyn aż 5-0 sa na dobrej drodze ku awansu do Ekstraklasy i dzisiejsze spotkanie z Dolcanem będzie kolejnym przystankiem ku temu awans. Dolcan w 7 dotychczas rozegranych spotkaniach zdobył 9 punktów 2 razy wygrał 3 razy remisował i 2 razy przegrał. W tym spotkaniu licze na dużo bramek i to w wykonaniu gospodarzy dlatego stawiam handicap

niewieszkto 33

niewieszkto

Użytkownik
Powiem tylko tyle. Uważajcie dziś na Termalice. Może wam zrobić niezłego psikusa. Osobiście omijam ten mecz ale postawie patriotycznie na dwójkę.
hmm troszke nie rozumiem... ostatnio przed meczem z Zawisza &quot;jechałeś&quot; po stomilu i raptownie przez 3 dni zacisna poslady w Niecieczy??
Ps. Dzięki za Zawisze✅

bruzdzi 73

bruzdzi

Użytkownik
hmm troszke nie rozumiem... ostatnio przed meczem z Zawisza &quot;jechałeś&quot; po stomilu i raptownie przez 3 dni zacisna poslady w Niecieczy??

Ps. Dzięki za Zawisze✅
Nie jechałem po Stomilu. Po prostu wiedziałem, że ten mecz przegrają i byłem pewien w 10000% że Zawisza wygra. Dziś Nieciecza nie będzie miała łatwo o czym się przekonacie za godzinkę. Byliśmy w Krakowie na wyjeździe Stomilu zagrali pięknie z tamtejszą Cracovią ale przegrali po nie uwadze bramkarza. To, że przegrali wysoko z Zawiszą i nie nawiązali walki - bo tak wyglądał ten mecz nie oznacza, że dziś również przegrają.

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
mecz za chwilę ale powinno się przydać: polecam grać under 2.5 w meczu Sandecji z Okocimskim, leje niemiłosiernie i bardzo trudno będzie grać ????
/i po underze, widać kałuże nie przeszkadzają dzielnym piłkarzom w strzelaniu bramek ????

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
mecz za chwilę ale powinno się przydać: polecam grać under 2.5 w meczu Sandecji z Okocimskim, leje niemiłosiernie i bardzo trudno będzie grać ????
/i po underze, widać kałuże nie przeszkadzają dzielnym piłkarzom w strzelaniu bramek ????
Mnie to nie dziwi. Kałuże nie przeszkadzają, bo stadion &quot;Sandecji&quot; to nie kartoflisko na zadupiu tylko obiekt w niemal 100 tys. mieście a cechuje się świetnym stanem murawy (poza tym, nie wiem czy tam już nie ma podgrzewanej, więc tym bardziej znad gleby nie wystają chaszcze). Przy tym, mokra piłka co było do względnego przewidzenia jest bardziej trudna do złapania i do przyjęcia/podania zresztą też. Ponadto, piłka po zderzeniu z mokrą murawą nabiera prędkości.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom