>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

8 kolejka I ligi 09.09 - 11.09.2011

Status
Zamknięty.
ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP

Kursy: Tobet

Zachęcam do dyskusji i pisania analiz.

Szykuje nam się naprawdę ciekawa kolejka. Już w piątkowym meczu możemy być świadkami wielkich emocji. Górnik Polkowice który nie bardzo radzi sobie w ostatnim czasie ma szansę na przełamanie przed własną publicznością. Z drugiej jednak strony, do Polkowic przyjeżdża ekipa z Nowego Sącza, która po ostatniej wygranej nie będzie chciała zejść ze zwycięskiej ścieżki. Weekend niebawem, więc warto już zastanowić się nad typami.​

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Derby Ruchu Radzionków z Polonią Bytom nie odbędą się w najbliższą sobotę. Taki jest werdykt po dzisiejszym posiedzeniu w śląskim Urzędzie Wojewódzkim.
Po posiedzeniu w śląskim Urzędzie Wojewódzkim podtrzymana została decyzja powiatowego inspektora nadzoru budowlanego sprzed kilku dni, o zamknięciu stadionu przy ulicy Narutowicza. Nowy termin rozegrania spotkania powinien zostać wyznaczony jeszcze dzisiaj.
http://sportslaski.pl/derby-ruchu-radzionkow-z-polonia-bytom-nie-odbeda-sie-w-ten-weekend,sport-slaski,30987,info.html

Otrzymane punkty reputacji: +5
ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Od razu w dzisiejszym meczu kursy na jedną z drużyn są zdecydowanie zawyżone. Górnik gra u siebie, gdzie w poprzednim sezonie byli bardzo groźni. W tym sezonie całkowicie im nie idzie i przegrali ostatnie trzy mecze. Jednak ciężko jest mi wyobrazić czwartą porażkę. Sandecja dopiero co wygrała jeden mecz i już poczuli się bardzo pewnie. Fakt faktem zwycięstwo było zasłużone, gra zdecydowanie odzwierciedlała wynik, ale jedna jaskółka wiosny nie czyni. Do tego mecz odbywał się w Nowym Sączu, a to trzeba brać pod uwagę. Apetyt na zwycięstwo wśród ekipy jest bardzo duży. O 3 punkty może być ciężko, ale remis jest zdecydowanie w zasięgu Polkowiczan. Sandecja na wyjeździe jeszcze nie wygrała i myślę, że na zwycięstwo jeszcze sobie poczekają.
Polkowice lub remis [1,72] Bet365 ✅ 0:0

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Trudna kolejka do wytypowania. Wczoraj mecz Górnika z Sandecją dał mi zarobić, ale dziś trzeba uważać by wypracowanego zysku nie zmarnować. Dziś ciężko mi się myśli, bo nie wiem co wybrać z dzisiejszych spotkań. Bądź co bądź trzeba coś wybrać, no i ja wybrałem. Mecz w Grudziądzu wydaje się godnym miejscem by zainwestować tam pieniądze. Pogoń pomimo że jest wiceliderem, to na wyjeździe jeszcze nie wygrała. Dziś nadarza się ku temu wspaniała okazja, bowiem rywal nie jest z najwyższej półki. W ostatniej kolejce zespół Olimpii został roztrzaskany przez bytomską Polonię. Dzisiejszy mecz będzie próbą dla obu zespołów. Na papierze na pewno lepiej wygląda ekipa gości i to raczej oni powinni wygrać ten mecz.
Olimpia Grudziądz - Pogoń Szczecin | Pogoń [2,05] Bet365 ⛔ 0:0

kuba86 2K

kuba86

Użytkownik
Co tu taka cisza? :eek:

Pogoń remisuje w Grudziądzu, Nieciecza przegrywa pierwszy mecz w sezonie, Bogdanka wskakuje na fotel lidera.

vs

Kolejarz Stróże - Zawisza Bydgoszcz​

Ostatni mecz kolejki odbędzie się w Stróżach, gdzie lider po siedmiu kolejkach zmierzy się z miejscowym Kolejarzem. Zawisza w minionej kolejce wygrał w Bydgoszczy z Dolcanem 3:1 po dwóch bramkach Błąda. Adrian ma już na koncie sześć bramek i wyrasta na gwiazdę gości. Czarno-niebiescy pozycję lidera zawdzięczają między innymi terminarzowi, albowiem w sześciu ostatnich kolejkach rundy jesiennej zmierzą się z Wartą Poznań, Wisłą Płock, Arką Gdynia, Polonią Bytom, Piastem Gliwice oraz Pogonią Szczecin. Będą to najtrudniejsze spotkania w tym sezonie dla Zawiszy. Warto wspomnieć, że obecny trener bydgoszczan Janusz Kubot był jednym z pięciu szkoleniowców Kolejarza w ubiegłym sezonie i dzięki niemu w Stróżach cały czas oglądamy I ligę. Na boisku w Stróżach zabraknie pauzującego za kartki Pawła Zawistowskiego. Ciągle kontuzjowany jest Michał Markowski, a do zdrowia powraca Benjamin Imeh. W Kolejarzu nie zagra Paulisu Paknys , a pod znakiem zapytania stoi również występ Petara Borovicanina. Trener Stróżan Przemysław Cecherz ma nadmiar obrońców w swoim składzie. Gospodarze w minionej kolejce pokonali w Katowicach miejscowy GKS 1:0, a wcześniej ulegli Bogdance Łęczna 1:2 na swoim boisku. Na konferencji przedmeczowej zapowiadał, że zrobi wszystko, żeby to Kolejarz był pierwszą ekipą, która wygrała z beniaminkiem w tym sezonie. Oczywiście, nie liczę tutaj Gryfu Wejherowo. Warto jednak pamiętać, że Janusz Kubot zna od podszewki drużynę rywali. Myślę, że Zawisza jest w stanie tutaj wygrać, wszystko będzie zależało od postawy Błażeja Jankowskiego i spółki.

Moja propozycja:
Zawisza Bydgoszcz DNB @ 1.88 Tobet

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom