>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

8. kolejka Eredivisie / 10. Jupiler Pro League (03.10-05.10.2014)

Status
Zamknięty.
benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Kursy od Unibet:

Przed nami interesująca kolejka w Eredivisie. Najciekawszym pojedynkiem będzie pojedynek AZ Alkmaar z Twente Enschede. Ponadto jednostronne mecze z udziałem PSV, Ajaxu czy Feyenoordu. Niemniej na Portowców trzeba uważać.
W JPL natomiast szansa na pierwsze od dawna ligowe zwycięstwo Zulte. Essevee podejmie bowiem najgorszy zespół ligi, Lierse. Hitem zdecydowanie będzie pojedynek Clubu Brugge ze Standradem Liege. Ciekawe której z ekip uda się wygrać :?: Fiołki podejmą na własnej murawie Genk. Ponadto na inaugurację beniaminek z Westerlo zagra z Gandawą. Czy ponownie zaskoczą rywala :?:

Zapraszam do wspólnej analizy oraz dyskusji.

perek99 29,6K

perek99

Użytkownik
Westerlo - Gent
Typ: BTS ⛔ (pechowo, bo już 2 minucie była poprzeczka, nie chciało wpaść)
Kurs: 1,65 (come on)
Analiza:
Wybrałem dziś mecz z ligi belgijskiej, który rozpoczyna kolejną serię spotkań w tym kraju. Westerlo podejmuje Gent i celuje w tym pojedynku typ, że oba zespoły trafią do siatki.
Gospodarze radzą sobie bardzo dobrze i po dziewięciu seriach zajmują bardzo dobre miejsce na najniższym stopniu podium. Bardzo ofensywna ekipa z bilansem bramkowym 21-16. Na własnych śmieciach rozegrali cztery spotkania i w aż trzech padł BTS (6:1,2:2,2:2). Punty stracił tam nawet Anderlecht , który zremisował 2:2.
Gent jest jeszcze wyżej w tabeli niż dzisiejsi rywale, bo zajmują świetne drugie miejsce. Ostatnio dwa mecze na wyjazdach to bardzo otwarta gra i wysokie wyniki (3:1 oraz 2:3). Widziałem ich spotkanie z Genk i fajna ofensywna gra z wymianą ciosów.
Mówiąc krótko: zapowiada się fajny ofensywny mecz, gospodarze bardzo wesoła ekipa jeśli chodzi o bramki a i Gent ostatnio na wyjazdach wyniki prawie hokejowe ???? . Nikt dziś na remis nie będzie grać.
Moim zdaniem typ: BTS powinien wejść dosyć spokojnie i biorę to chętnie po kursie 1,65.
Polecam

ajax 2K

ajax

Forum VIP
Cambuur - FC Dordrecht 1 @ 1.50 ✅
Utrecht - Go Ahead 1 @ 1.74 ⛔
Utrecht over 1,5 goli @ 1.66
✅
Niestety nie mam czasu na analizę, ale wchodzę mocno w te bety + jakieś live.

Otrzymane punkty reputacji: +8
B 1,5K

baltazar_gabka

Użytkownik
Heracles - Breda
Obie ekipy są w dole tabeli. Obie grają tak że przykro się patrzy...W dłuższym horyzoncie czasowym może się zdarzyć iz ten mecz będzie meczem o 6 pkt. Oglądałem dwa tygodnie temu mecz Bredy na wyjeździe i grali naprawdę że tak to ujmę...surowo. Popełniali mnóstwo błędów, zarówno w przyjęciu jak i w rozegraniu. Atut własnego boiska i chęc przełamania się gospodarzy, mam nadzieję że okażą się decydujące. Mecz do grania za średnią lub małą stawkę...
Heracles Almelo kurs 2,10 Totomix
wynik 6:1

Jeżeli analiza się przydała kliknij dzięki

Otrzymane punkty reputacji: +4
benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Club Brugge vs. St. Liege o2.5, 1.83 Pinnacle 2/10 ✅ 3:0 - masa szczęścia (91&#39; i 96&#39;)
Interesująca batalia przed nami w JPL. Dwie marki podejmą rywalizację o cenne punkty. Club Brugge to zespół, który w ostatnim czasie złapał wiatr w żagle. Zespół Waldemara Soboty nie poniósł porażki od ośmiu pojedynków. Ponadto w ostatnich czterech spotkaniach zdobyli łącznie 16 bramek, tracąc zaledwie trzy gole. Widać, że gospodarze są w świetnej dyspozycji i przez bukmacherów są mocno faworyzowani w starciu ze Standardem. Kadra Clubu Brugge pełna na to spotkanie. Do zespoły definitywnie wrócił Tom de Sutter i dzisiaj powinien zagrać od pierwszych minut. W meczu z HJK w LE popisał się golem. Doświadczony Belg powinien dzisiaj zagrać swój pierwszy mecz w JPL w tym sezonie. Standard Liege to natomiast niezwykle chimeryczna ekipa, której ciągle uciekają cenne punkty. W poprzedniej kolejce mimo prowadzenia 2:0 z outsiderem z Lierse, zremisowali 2:2. Świetnie grający Van Damme (strzelił dwa gole) wszedł podczas spotkania w konflikt z bramkarzem Lierse. Poirytowany Belg następnie nie wytrzymał i po drugiej żółtej kartce wyleciał z boiska. Dzisiaj zatem goście bez podstawowego defensora. Widać było w starciu z Lierse, że w zespole nie dzieje się najlepiej. Potwierdził to mecz z Feyenoordem w LE. Przegrali 1:2. W składzie Standardu zabraknie też Ajdarevicia (4/1 pomoc). Najważniejsi strzelcy będą jednak dostępni. Stąd też zakład na o2.5 w tym pojedynku. Błędy Liege w obronie są rażące, a i jeszcze bez Van Damme&#39;a dzisiaj. Club Brugge mimo małej liczby straconych goli w ostatnim czasie gra ostatecznie ze Standardem. Mujangi Bia czy De Camargo powinni znaleźć sposób na strzelenie bramki. H2H na niekorzyść, aczkolwiek seria trwa już za długo i sądzę, że dzisiaj zostanie przełamana.

Otrzymane punkty reputacji: +19
arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
Ajax - Zwolle BTS @ 1,67
ComeOn

Jak dla mnie dość pewny bet, obie drużyny dobrze spisują się w ofensywie, a i defensywa może nie funkcjonuje najlepiej. Zwolle już na początku sezonu pokazało, że będzie mocne, wygrywając z Ajaxem w Superpucharze.
Ajax grał w LM, na pewno będą w jakiś sposób to odczuwać. Obie drużyny mocne, zapowiada się ciekawy mecz z wieloma sytuacjami i myślę, że z 3/4 bramki zobaczymy.
Gram jednak BTS, pogromu się nie spodziewam z żadnej strony, a raczej gry akcja za akcję, więc moim zdaniem ciekawa propozycja.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom