>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

8. Kolejka Bundesligi 30.09-02.10.2011

Status
Zamknięty.
t0mson 639

t0mson

Forum VIP

Czas na 8 kolejkę Bundesligi. Kolejkę rozpocznie piątkowe spotkanie Kaiserslautern ,które zagra przeciwko ekipie ze Stuttgartu. Ciekawie zapowiada się spotkanie Bayeru Leverkusen z Wolfsburgiem gdzie z pewnością nie zabraknie emocji. Na zamknięcie kolejki , potyczka Hamburga , który zdołał się ostatnio przełamać , czy będą w stanie wygrać po raz kolejny ? O to będzie bardzo ciężko bo do Hamburga przyjeżdża Schalke 04. Warto przypomnieć , że takie ekipy jak Bayern, Bayer, Dortmund, Hannover, Schalke grają w europejskich pucharach.

Otrzymane punkty reputacji: +1
R 28

roki1

Użytkownik
Kaiserslautern-VfB Stuttgart

W tym meczu typuje remis.Typ opieram najbardziej na moim przeczuciu i odczuciu co do tego meczu.No i tez na tym ,ze na ten mecz wyjda dwie bardzo zmotywowane druzyny,po przegranych swoich ostatnich meczach.Spodziewam sie duzej walki w tym meczu. Mniej skladnych,przemyslanych akcji.No i co za tym pojdzie,moze wyniku remisowego ktory pogodzi dwie druzyny.

Kaiserslautern-VfB Stuttgart Typ:X Kurs:3.25 Bet365

rq7 9

rq7

Użytkownik
Zawodniczy pauzujący za kartki w tej kolejce.

Ivo Ilicevic Hamburger SV
Miso Brecko 1. FC Köln
André Schürrle Bayer Leverkusen
Artur Sobiech Hannover 96
Marwin Hitz VfL Wolfsburg
Tim Wiese Werder Bremen
Sotirios Kyrgiakos VfL Wolfsburg
Christian Lell Hertha BSC Berlin
Adrian Ramos Hertha BSC Berlin

Otrzymane punkty reputacji: +1
t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Gospodarze osłabienie w przodzie. W Herthcie nie zagra jeden z graczy , który robił różnice w ofensywie czyli Ramos, dodatkowo będą musieli sobie radzić beż obrońcy Lella , który również będzie pauzował za czerwo. Sama gra Berlinczyków bardziej opiera się na defensywie a niżeli atakowaniu , dodatkowo jak powiedział dzisiaj komentator “Hajto” bronią się w angielskim stylu czyli obrońcy są ustawieni wąsko , blisko siebie przez co flanki są odsłonięte a to daję bardzo duże pole manewru Koziołkom gdyż jak wiadomo na flankach szaleje Peszko , Jajalo czy Chihi jednak ten pierwszy z pewnością robi największą różnicę na flance. W tym spotkaniu Kolonia jest w stanie zainkasować 3 pkt , Hertha trochę osłabiona na pewno się nie podda ale będzie ciężko bez głównego filaru w przodzie czyli Ramosa więc z ich strony strzelaniny być nie powinno a Kolonia ma czym straszyć Podolski czy Novakovic , który jest zawsze groźny przy stałych fragmentach. Jedyny mankament Koloni to defensywa ale jakoś Hertha w ofensywie mnie nie przekonuję więc jestem spokojny. Kolonia łapie wiatr w żagle i powinno pójśc za ciosem.

8/10 Kolonia AH 0 (@ 3,00)
8/10 Kolonia +0,5 (@ 2,00)
3/10 Dorzucam Hertha under 1,5 @ 2,11
Katastrofa wyjazdy w tej lidze.

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
ale będzie ciężko bez głównego filaru w przodzie czyli Ramosa
Głównym filarem ofensywnym Herthy jest moim zdaniem Raffael. To on daje dużo dużo więcej zespołowi z przodu. Wystarczy wspomnieć mecz z Dortmundem na wyjeździe, strzelił tam bodajże gola a i miał kilka innych doskonałych okazji na podwyższenie wyniku, ale o ile mnie pamięć nie myli to obijał słupek i poprzeczke. Z Werderem zagrał niemal podobnie. Holował piłkę do prozdu jak tylko się dało. Nawet gdy grali w 9 to potrafił stworzyć partnerom dobrą sytuacje. A w miejsce Ramosa zagra pewnie Lassoga, podobno spory talent.
No i mamy jeszcze na bokach przecież Toruna, Eberta czy mogącego zagrać Ben Hatire.
Koln już dwa razy z rzędu wygrało i czy uda się trzeci raz to sam nie wiem. Tak tylko wtrąciłem swoje trzy grosze, ale trochę chyba nie doceniasz Herthy ;)

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Koln już dwa razy z rzędu wygrało i czy uda się trzeci raz to sam nie wiem. Tak tylko wtrąciłem swoje trzy grosze, ale trochę chyba nie doceniasz Herthy
To , że wygrali dwa razy z rzędu o niczym złym nie świadczy , wręcz przeciwnie jest to dobry zwiastun przed potyczką z beniaminkiem. Kurs na Koln mocno przesadzony moim zdaniem , Hertha jako beniaminek zaczęła bardzo dobrze , początkowo gra się im nie kleiła , potem można było zauważyć znaczną poprawę. Może i nie doceniam Herthy ale ta ekipa miała już według mnie za dużego farta w niektórych spotkaniach. Kolonia jak wiadomo do elity nie należy ale potencjał myślę , że ma większy a niżeli Berlińczycy , przede wszystkim indywidualności. Z tymi talentami bywało różnie więc nie ma się co napalać. Wręcz przeciwnie wydaje mi się , że nie doceniasz Koln a oni potrafią czasami napsuć krwi nawet tym najlepszym. Wszystko zweryfikuję boisko już w sobotę ;).

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Co do tej Kolonie to mi się jakoś nie wydaje, powinni wygrać, ale z Herthą to zawsze tak jest że oni mają przegrać, a potem... z Werderem też mieli przegrać, nawet na wyjeździe grali i jakby nie czerwone i gol w końcówce to by remisem się skończyło. Ostatnio jakoś nie lubię stawiać przeciw Herth-cie.

Myślałem, że na BVB jakieś lepsze kursy będą, a tu śmiech :-(, chociaż wiadome że wygrają...

Na Bayern jest w porządku kurs, spodziewałem się czegoś koło 1,3.

Coś się znajdzie, ale euro-puchary swoje zrobiły i trzeba uważać.

Pozdro do jutra idę na Legie :razz:.

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
1899 Hoffenheim - Bayern München

Czas rozruszać temat :razz:. Na początek idę na łatwiznę i typuje zwycięstwo Bawarczyków w spotkaniu z Wieśniakami. Nie mam zamiaru rozpisywać się jaki to Bayern jest boski, z kim nie wygrał itp. bo niema sensu każdy wie jak jest, wspomnę jedynie, że kicker w podstawowej jedenastce awizuje Arjena Robbena, który z pewnością będzie chciała udowodnić swoją wartość, zwłaszcza że krótki występ w spotkaniu z MC naruszył jego ambicje. Hoffenheim traktuje jako drużynę własnego stadionu i na nim odbędzie się właśnie ten mecz. Ostatnio Hoffenheim przegrało wyraźnie z Kolonią mecz wyjazdowy, a potencjału Bayernu i Kolonii nawet niema co porównywać, wszytko przemawia za gośćmi i myślę, że kurs jaki wystawiły buki to promocja, bo Bawarczycy są wyraźnym faworytem i żal nie spróbować.

TSG Hoffenheim - Bayern München Typ:2 Kurs:1,5
Tobet

V 256

vernix

Użytkownik
Hoffenheim - Bayern
01.10.2011, 15:30

Bayern @ 1.55 Expekt ⛔
Bayern (-1) @ 2.35 Expekt ⛔
gospodarze nie strzelą @ 2.65 Unibet
✅

W sobotę na Rhein-Neckar Arena miejscowe TSG 1899 Hoffenheim podejmować będzie aktualnego lidera 1. Bundesligi Bayern Monachium. Gospodarze będą chcieli przerwać fantastyczną passę Bawarczyków, którzy od 10 spotkań nie przegrali i nie stracili ani jednego gola. Czy im się to uda? Szczerze w to wątpię.
Bayern po siedmiu kolejkach ma na swoim koncie 6 zwycięstw i jedną porażkę, a jego przewaga nad drugim w tabeli Werderem wynosi 2 punkty. Odprawili z kwitkiem takie kluby jak Bayer (3:0), Schalke (2:0) czy Wolfsburg (1:0). Warty uwagi jest również bilans bramkowy ekipy ze stolicy Bawarii wynoszący 21:1. Nie tylko w rodzimej lidze niepodzielnie rządzą, ale również w Champions League po dwóch kolejkach mając komplet punktów przewodzą w tabeli. W ostatnim meczu pokonali Manchester City 2:0 kontrolując przebieg spotkania przez całe 90 minut. W sobotę trener Heynckes wystawi od pierwszych minut wracającego po kontuzji Arjena Robbena. Być może zagra również Holger Badstuber, który jeszcze niedawno zmagał się z grypą. Jedynymi wciąż nieobecnymi będą napastnik Ivica Olic oraz obrońca Breno.
Natomiast Hoffenheim zajmuje obecnie 4. miejsce w lidze z dorobkiem 12 punktów, co przy zdobyczy punktowej ich jutrzejszego rywala wygląda przeciętnie. Gospodarze dotychczas wygrali 4 z 7 spotkań w Bundeslidze, jednak w ostatniej kolejce ulegli w Kolonii miejscowemu FC Köln 0:2. Trener gospodarzy Holger Stanislawski będzie musiał poradzić sobie bez kontuzjowanych obrońców Matthiasa Jaissle i Manuela Gulde, pomocników Sejada Salihovica, Fabiana Johnsona i Borisa Vukčevicia oraz napastnika Vedada Ibiševicia. Ze względu na ten &quot;szpital&quot; w pierwszym składzie wystąpi młodzieżowy zawodnik Dominik Kaiser, a w ataku zobaczymy osamotnionego Sigurdssona.
Podsumowując nie widzę powodów, dla których Bayern nie miałby wygrać tego spotkania. Zabójczy duet Robben - Ribery wraca do gry, zatem możemy spodziewać się wielu groźnych dla rywala akcji ofensywnych, a przy odrobinie szczęścia kilku bramek. Interesujący wydaje się typ na brak goli ze strony Hoffenheim. Nie przekonuje mnie jakoś Sigurdsson, a postawa obrony Bawarczyków tylko utwierdza mnie w tym przekonaniu.

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
1899 Hoffenheim - Bayern München
Dla mnie ciekawy bet na to spotkanie to kartka dla Becka. Francuz na skrzydle w wyśmienitej formie powinien nie raz powieść obrońców &quot;Wieśniaków&quot; . Beck do elity defensywy nie należy i dosyć często fauluję , teraz czeka go najgorszy mecz przeciwko Bayernowi , który powinien pójść za ciosem ale ja zostawiam to spotkanie na Live. W związku z tym inna propozycja ode mnie.

Will Andreas Beck receive a card in regular time?

YES @ 3,55
3/10

djzjee 157

djzjee

Użytkownik
Do składu Bayernu wraca Arjen Robben, więc 2 czyste czy z handicapem powinno wejść. Do tego popieram żółtą kartkę dla Becka.I jeszcze dałbym bramkę Robbena i zwycięstwo Bayernu do ,,zera&quot;

R 28

roki1

Użytkownik
Bayer Leverkusen-Wolfsburg

W tym meczu typuje gospadarzy.Mysle ze po udanym meczu w lidze mistrzow,przyszedl czas zeby przed swoja publicznoscia zdobyc 3 punkty w lidze.Pilkarze powini byc na to spotkanie bardzo zmotywowani,poniewaz od dwoch kolejek byly wtopy i zero punktow.Wiec zaangazowania,walki do ostatniej minuty nie powinno zabraknac.A przeciwnik jak najbardziej dobry do osiagniecia zalozonego celu.Bo mysle,ze taki jest na ten mecz,czyli 3 punkty.Wolfsburg jeszcze jakos gra na swoim boisku,jest grozny.Ale na wyjezdzie to juz jest mala tragednia.I mam nadzieje ze dzisiaj skonczy sie podobnie i ze pojada do domu smutni.
Leverkusen-Wolfsburg Typ 1:Kurs 1.72 Bet365

Otrzymane punkty reputacji: +5
t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Co do spotkania Hoffenheim - Bayern , nie widzę tutaj innej opcji a niżeli wygrana Bayernu. Napastnicy &quot;Wieśniaków&quot; w ostatnich spotkaniach mieli łatwe zadanie z defensywą rywali , w spotkaniu z Wolfsburgiem napastnicy mieli sporo przestrzeni do gry po za tym bez problemu wygrywali indywidualne pojedynki a to z Bayernem raczej nie będzie możliwe. Jedyną opcją w tym spotkaniu na zdobycie bramki powinny być stałe fragmenty bo nie widzi mi się aby Babel czy Firmino wygrywali indywidualne pojedynki z najlepszą defensywą ligi , nie udało się to chociażby takiej firmie jak Leverkusen to ma się udać &quot;niebieskim&quot; ? . W ostatnim spotkaniu z Kolonia można było zobaczyć co Podolski robił z defensywą dzisiejszych gospodarzy a w Bayernie takich indywidualności mamy sporo więc sytuacji na zdobycie bramek i pokrycia handicapu nie powinno zabraknąć. Goście wychodzą w najmocniejszym składzie , do składu wraca głodny gry Robben , który na pewno ma coś do udowodnienia po ostatniej sytuacji z Manchesterem City. Podsumowując , gospodarze to średniacy , teraz przyjdzie zmierzyć się z najlepszą ekipą w lidze , która w każdej formacji spisuje się bezbłędnie , w dodatku zabraknie przestrzenie do gry ofensywnej w przeciwieństwie do ostatnich spotkań więc sytuacji na ukłucie być nie powinno i można zaryzykować dodatkowo BTS-NO.
Kolejne spotkanie do gry to Leverkusen , które po ostatnich dwóch przegranych powinno sobie poradzić ze słabiutkim Wolfsburgiem. Goście bez ładu i składu w defensywie , wygląda to fatalnie. Polecam zobaczyć spotkanie z Hoffenheim co tam się działo. W Bayerze jakości nie brakuję są indywidualności i powinni tu spokojnie ugrać 3 pkt , nawet mimo braku Schurrle.
8/10 Bayern Monachium (@ 1,50)
8/10 Bayer Leverkusen (@ 1,80)
8/10 Bayer Leverkusen AH -0,75 (@ 2,03)

Dodatkowo , robben na ławce i pewnie wejdzie w drugiej. Więc.
1/10 Will any substitute score in regular time? @ 4,45 YES

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Typ może bardziej jako czutka a nie analiza ale podam go a wiec :
Mainz strzeli w 1 poł 2,40 (2,11 z podatkiem)totomix ✅
Rozpisywac sie nie ma po co. poprostu ogladajac mecze z Schalke czy Dortmundem zauwazylem ze druzyna z Moguncji pierwsze polowy gra na maxa i sa to kompletnie inna ekipa niz ta ktora wychodzi na 2 połowe. Norymberga z jakiejs mocnej defensywy nie slynie wiec uwazam ze peknie w pierwszych 45minutach. A co bedzie potem juz nas nie obchodzi. Allagui czy Choupo Moting sa w stanie pokonac rezerwowego anonimowego bramkarza jakim jest Stephan zastepujacy Schafera. Obrona Nurnberg tez bez znaczacych nazwisk.
edit : łatwo,przyjemnie i bezstresowo (30minuta) ;)

Otrzymane punkty reputacji: +11
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
VS
HANNOVER - WERDER
Typ : Over2,5gola @ 1,615 Sportingbet✅3:2
Werder wkońcu się otrząsnął po poprzednim sezonie i jest w czołówce na dzień dzisiejszy. Mankament od paru sezonów ten sam czyli defensywa. Sokratis, Prodl czy Ingnjovski to hegemoni gry w defensywie nie są i nigdy nie będą. Z przodu swietny Pizarro, coraz lepiej grający Arnautovic. Ekici z Marinem na zmiane napędzają akcje i jakoś to wygląda. Hannover też gra ciekawie trzeba sobie powiedzieć. Napastnicy dobrzy, chociaż wyczyn Abdellaoue z meczu LE widział już chyba każdy jak się potknął o kępke trawy chcąc uderzyć piętką :razz:
No i patrząc w historie mamy gruuube overy we wzajemnych starciach. Coś musi w tym być, że jak grają ze sobą to padają wyniki 4:1, 5:1 4:3 czy 2:4. Kurs jak na over w Bundeslidze nie wygląda aż tak źle bo bywają gorsze. Spodziewałem się własnie jakiegoś 1,40 nawet.
HANNOVER : Zieler - Cherundolo, Haggui, Pogatetz, C. Schulz - Schmiedebach, Pinto - Stindl, Pander - Schlaudraff, Abdellaoue
WERDER : Mielitz - Sokratis, Prödl, Wolf, Ignjovski - Bargfrede - Fritz, Hunt - Marin - Arnautovic, Pizarro

phobos 26

phobos

Użytkownik
Hamburger SV 1:2 Schalke 04
2,75 - 3,40 - 2,40

Betclic
O ile niczego nie przeoczyłem, to nie było jeszcze większych dyskusji na temat tego, moim zdaniem, ciekawego spotkania (przynajmniej jeśli chodzi o sam wynik). HSV po przegrywaniu 0-1 ze Stuttgartem w połowie spotkania przełamał się i wiemy jak się to skończyło (2-1 dla HSV). Schalke znowuż radzi sobie całkiem przyzwoicie, wykładajc się czasami na niektórych rywalach (Bayern, Stuttgart, Wolfsburg).
Ciężko przewidzieć jak się zakończy, jakby nie było Schalke jest na wyjeździe, a HSV w tym sezonie z pewnością będzie musiał się natrudzić by utrzymać się w Bundeslidze. Jak dla mnie zalatuje NO BET&#39;em, ale gdyby już doszukiwać się czegoś konkretnego to obstawałbym za takimi propozycjami:
Schalke or draw X2 ▶ 1,35 Betclic ✅✅
Over 2,5 goals ▶ 1,65 Betclic ✅✅

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom