>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

8. kolejka Bundesligi (2-4.10.2015)

Status
Zamknięty.
ted 12,8K

ted

Forum VIP
8. kolejka Bundesligi
2-4 października 2015

Promocja w Unibet: 1-2-3 i masz cashback do 123PLN!

Kolejka przed przerwą reprezentacyjną, powoli klaruję się układ w tabeli, dla niektórych to pierwszy dzwonek by coś poprawić, Stuttgart i Augsburg źle nie grają ale za styl punktów się nie przyznaję i muszą uciekać ze strefy spadkowej, natomiast &#39;niespodzianką&#39; (czy aby na pewno) jest wysokie miejsce piłkarzy ze stolicy oraz beniaminka z Darmstadt, którzy teraz mają teoretycznie łatwiejsze mecze.
Zapraszam do dyskusji i pisania analiz​

W 115

werg

Użytkownik
W meczu rozpoczynającym ósmą kolejkę Bundesligi Darmstadt zmierzy się z Mainz. Beniaminek radzi sobie dobrze zajmuje dziewiąte miejsce z dziesięcioma punktami, notując jak do tej pory dwa zwycięstwa, cztery remisy i zaledwie jedną porażkę, lecz nie z byle kim bo z samym Bayernem. U siebie przegrał ze wspomnianym mistrzem Niemiec, poza tym dwa razy zremisował i raz zwyciężył co daje mu bilans goli 4-6 i średnią 2,5. Zespół Mainz jest na dwunastym miejscu zgromadził dziewięć punktów, nie dzielił się punktami, trzy razy wygrał i cztery razy przegrał. Na wyjazdach jego bilans to: 1-0-2, trzy strzelone gole i cztery stracone średnia z tego wynosi 2,3. Liga niemiecka jest bardzo atrakcyjna, pełna zwrotów akcji, często pada w niej sporo goli i na to właśnie liczę dzisiaj. Z racji tego, że kurs na to, iż obydwa zespoły znajdą drogę do bramki jest wysoki z chęcią obstawię właśnie takie zdarzenie. W obydwu zespołach grają skuteczni pomocnicy, którzy są liderami jeśli chodzi o zdobywanie bramek. W drużynie Darmstadt zdobywca trzech goli jest Marcel Heller, natomiast w ekipie z Moguncji z aż pięcioma trafieniami jest Yunus Malli. Może to właśnie któryś z nich po raz kolejny wpisze się na listę strzelców?

Darmstadt - Mainz 05
Obie drużyny strzelą gola? Tak, kurs - 1,909 Sportingbet

Otrzymane punkty reputacji: +2
alley 79

alley

Użytkownik
Hoffenheim - Stuttgart
Typ: 1
Kurs: 2.50
Bukmacher: bet365
Mecz drużyn, które spisują się słabo w tym sezonie. Stuttgart gra totalną padakę w obronie i przez to przegrywają mecze. Wygrali zaledwie jedno spotkanie i zajmują przedostatnie miejsce z dorobkiem 3 punktów. Ostatnio przegrali z Borussią Moech. u siebie 1-3. Oglądałem to spotkanie i aż łapałem się za głowę gdy widziałem, to co wyczyniała obrona Stuttgartu. Hoffenheim gra u siebie i liczę, że większe umiejętności zawodników tej drużyny plus gra u siebie pozwoli im odnieść zwycięstwo. Zajmują nieco wyższe miejsce od ich przeciwnika - 15 z dorobkiem 5 punktów. Wygrali w ostatniej kolejce z Augsburgiem na wyjeździe 3-1. Było to ich dopiero pierwsze zwycięstwo i liczę, że przełamali się, bo grać potrafią co udowodnili remisując z bardzo dobrą ekipą z Dortmundu. Można pograć bezpiecznie z podpórką, ale ja liczę tutaj na gładkie zwycięstwo Wieśniaków. Za drobne ????

j.suli 6,4K

j.suli

Użytkownik
Hoffenheim-Stuttgart
Jak zobaczyłem że te dwie ekipy zmirzą się zesobą od razu wiedziałem co będe tu grał,a mianowicie rożne.Obie drużyny zajmują lokaty w końcu tabeli,według mnie grają lepiej niż wskazują na to wyniki,przede wszystkim są nastawione ofensywnie przez co powinno być dużo akcji pod obiema bramkami.W tabeli rzutów rożnych Stuttgart zajmuje pierwsze miejsce z dorobkiem 57(najmniej 6 w meczu) co daje 8,1 na mecz natomiast Hoffenheim zgromadziło 39(najmniej 3 w meczu) co daje 5,5 rożnego na mecz i pozycje numer 5.W ostatnich spotkaniach między obiema ekipami było:12,13.9 rożnych.

Moja propozycja:
Hoffenheim-Stuttgart powyżej 9.5 rożnych @1.85 bet365✅ 64 minuta

I dla zabawy kto pierwszy 7 rożnych:
Hoffenheim @4.0 bet365⛔ 6-5
Stuttgart @4.0 bet365⛔

Kto pierwszy 9 rożnych:
Hoffenheim @8.5 bet365⛔
Stuttgart @8.5 bet365⛔

rodzyn7 6,7K

rodzyn7

Użytkownik
Dziś bardzo niewdzięczne mecze do typowania, przynajmniej wg mnie. Grają ze sobą drużyny o podobnym potencjale, części nie widuję tak często w akcji, więc ciężko o jakąś &quot;pewkę&quot;. Niemniej udało mi się coś wybrać.
Hoffenheim - Stuttgart
Nie jestem tak optymistycznie nastawiony do &quot;Wieśniaków&quot; jak kolega wyżej. Przez ostatnie lata odczuwałem do nich sympatię, ale w tym sezonie są kompletnie bezbarwni. Nie widzę w ich grze jakiegoś pomysłu. Z kolei Stuttgart ten pomysł ma, ale gorzej z wykonaniem. Konkretnie - zatrważająca skuteczność w ofensywie i porażające błędy w obronie. Myślę, że prędzej czy później się odblokują. Czy dziś? Ciężko wyrokować. Z Schalke mogli wygrać 7:0, przegrali 0:1. Jedyne, czego jestem pewien, to sporej liczby bramek.
BTS @1,44 ✅
Over 2,5 @1,57 ✅
Over 3,5 @2,2 ✅
Stuttgart DNB @2,1 zwrot
M&#39;Gladbach - Wolfsburg
Wbrew temu, co starają się zasugerować bukmacherzy, w tym meczu faworyt jest tylko jeden - Wolfsburg. Ja rozumiem, że Gladbach złapało formę (w takim składzie musiało), ale to musiało przyjść, bo punktowali zdecydowanie poniżej ich możliwości. Trafili jednak na dość wygodnych rywali - Augsburg i Stuttgart. Tym razem przeciwnik o wiele lepszy i myślę, że Wolfsburg wykorzysta błędy obrony Gladbach, które na pewno się przydarzą.
Wolfsburg @2,4 ⛔
Wolfsburg&amp;over 2,5 @3,6 ⛔
Over 3,5 @2,75 ⛔
//Baardzo słabo Wolfsburg. Można pogdybać, co by było, gdyby sędzia gwizdnął karnego dla gości, ale nie zmienia to faktu, że na zwycięstwo nie zasłużyli.
Typy z pozostałych meczów, bez rozpisywania analizy:
Hertha - HSV: under 2,5 @1,72 ⛔
Ingolstadt - Frankfurt: Ingolstadt under 1,5 gola @1,57 ⛔

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Wolfsburg @ 2,56
pinnacle

Mimo porażki w LM podobała mi sie gra Wilków przed dłuższy czas, dziś jedynie co trochę niepewności wkrada to kilka roszad w składzie ale zawsze Gustavo, Dost czy Draxler z ławki mogą wejsc. BMG po fatalnym starcie troche sie ogarnela, dwa przekonujace zwyciestwa. Mimo wszystko mieli słabych rywali a Wilkom czolowka tabeli ucieka, sa zbyt zbalansowanym zespolem by dac sie zaskoczyc Boruss a sami powinni kontrolowac przebieg gry.

dawidzbazin 62

dawidzbazin

Użytkownik
Jak widać, niema już sensu na siłę grać przeciwko Gladbach, wyrażnie widać po ostatnich meczach że kryzys został zażegnany, z city byli skazywani na pożarcie a tylko dzięki dniu konia Harta nie strzelili kilku bramek więcej. Co do Wolfsburga - ta ekipa od dawna mnie nie przekonuje, dziwię się że tak dużo osób twardo idzie w ich stronę w niemal każdym meczu

Z 33

zerku

Użytkownik
Schalke - FC Koln 1.73 @bet365 ⛔⛔

wynik jakas kpina..

Gram w strone Schalke. Są w gazie, poza tym mogą dzis wskoczyć na drugą pozycje w tabeli, w przypadku przegranej BVB.

Otrzymane punkty reputacji: +4
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom