>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

???

szymi12 33

szymi12

Użytkownik
Panowie moze ktos pamieta ? na forum jakis czas temu pokazala sie strona ze statami pilki noznej ( platny dostep ) . Staty obejmowaly min. kto zagra w meczu , kto pauzuje za kartki , jaka atmosfera w druzynie ... itp. Swego czasu nawet któs wykpul dostep i podal kod aktywacyjny . Moze ktos pamieta ?? przeszukalem kilka tematów i jakos nie moge znalesc. Bede wdzieczny za pomoc.

Kolejna sprawa to moze ktos z was polecilby jakas stronke do odladania pilki ! Dodam ze moze byc równiez platna , bardziej chodzi mi o oferte programowa stronki w sezonie pilkarskim . Rózniez pozdrawiam ...

szymi12 33

szymi12

Użytkownik
@szymi12, co do tej poszukiwanej strony to: http://www.LeagueSpy.com , a odnośnie oglądania meczów piłkarskich live, to dlaczego oferta buków w tym zakresie Ci nie odpowiada?
Dzieki za stronke , wlasnie o to chodzilo. Co do meczy wlasnie poszukuje czegos co pomorze mi w graniu na BF i chcialbym miec dostep do mozliwie jak najwiekszej ilosci meczy transmitowanych. Buki maja jakies tam transmisje , ale ja szukam czegos lepszego .
Pozdro

Do góry Bottom